status Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα. Για ένα σουκου καλοί είστε. Δεν έχω ξαναμεθύσει με ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Tragic.
athlios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα. Για ένα σουκου καλοί είστε.τι να προκάμεις να κανεις σε ενα σουκου στη πιο ερωτικη πολη των βαλκανιων; πόση μαλαματινα να προλαβεις να πιεις; Η μαλακία με τη ρακη-τσιπουρο ειναι οτι το πρωί θελεις να ξερασεις απταυτια ενω με τη μαλαματίνα συνεχίζεις ντούρος.
status Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Σκαζμός. Με ρακές έχω γίνει φέσι. Ρε τράβα πιες 4-5 μαλαματένες, μπεκρί, έεεε μπεκρί.;ρ Σας έχω πει ότι θεωρώ την ρετσίνα ένα στάδιο πριν το ξύδι και ότι είναι το «««ποτό»»» του τελειωμένου; Εξαιρείται η παρούσα.;ρ τι να προκάμεις να κανεις σε ενα σουκου στη πιο ερωτικη υπερτιμημένη πολη των βαλκανιων; πόση μαλαματινα να προλαβεις να πιεις; Η μαλακία με τη ρακη-τσιπουρο ειναι οτι το πρωί θελεις να ξερασεις απταυτια ενω με τη μαλαματίνα συνεχίζεις ντούρος. that is..
YiN Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 τι να προκάμεις να κανεις σε ενα σουκου στη πιο ερωτικη πολη των βαλκανιων; πόση μαλαματινα να προλαβεις να πιεις; Η μαλακία με τη ρακη-τσιπουρο ειναι οτι το πρωί θελεις να ξερασεις απταυτια ενω με τη μαλαματίνα συνεχίζεις ντούρος. Ένα θα σου πω. Έχω φωτό μου με φόντο το λευκό πύργο. Έπρεπε να το κάνω κάποτε. Επίσης, ομολογώ ότι έκανα ωραίο κεφάλι με τη μαλαματίνα. Απλά ξέφυγα λίγο με τις φωτό που τραβούσα, ό,τι έβλεπα μου φαινόταν καλλιτεχνικό. =ρ
status Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ένα θα σου πω. Έχω φωτό μου με φόντο το λευκό πύργο. Έπρεπε να το κάνω κάποτε. Επίσης, ομολογώ ότι έκανα ωραίο κεφάλι με τη μαλαματίνα. Απλά ξέφυγα λίγο με τις φωτό που τραβούσα, ό,τι έβλεπα μου φαινόταν καλλιτεχνικό. =ρ Spiked with LSD..;p
athlios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ένα θα σου πω. Έχω φωτό μου με φόντο το λευκό πύργο. Έπρεπε να το κάνω κάποτε.Level up. Παραδεχομαι.
athlios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Το οποιο το επομενο πρωι βρεθηκε στο φουρνάκι να χτυπαει το ξυπνητηρι.
Teisos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Γιατί στον πεο δε διαβάζω; Έχει μείνει μία βδομάδα, αν συνεχίσω για 1-2 μέρες ακόμα, θα ισοδυναμεί με εξεταστική "αυτοκτονία"./breakdown Sent from my iPhone using Insomnia 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις