Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε μα αυτό λέω κι εγώ. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Να μας πει ρε παιδί μου, κοκκινιστή την έκανε; Λεμονάτη; Κρεμμυδάκι έβαλε; Την μαρινάρισε πρώτα; Τι, έτσι δηλαδή;

Εγώ από ολα αυτα συμπαιρένω ότι δεν ηταν καν σεφ.. Το πολυ ενας αποτυχημένος υποψηφιος του μαστερ σεφ να ηταν και πολλά λεω και οι καφροδημοσιογράφοι μεγαλοποιούν τα πράγματα για να βγάλουν ειδηση. Και στην τελική ποιος ψηνει 4 μέρες; ΤΙ θα μεινει; Πολλα τα αναπάντητα ερωτήματα. Γνώμη μου παντως ειναι ότι θα έπρεπε να την βράσει λιγάκι στην αρχη για να μαλακώσει.

Επισης στο καρκινογονες ουσιες ο orpheas2 είναι το αλτερ εγκο του andreas2 ή η 2η προσωπικότητα του;

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Εγώ από ολα αυτα συμπαιρένω ότι δεν ηταν καν σεφ.. Το πολυ ενας αποτυχημένος υποψηφιος του μαστερ σεφ να ηταν και πολλά λεω και οι καφροδημοσιογράφοι μεγαλοποιούν τα πράγματα για να βγάλουν ειδηση. Και στην τελική ποιος ψηνει 4 μέρες; ΤΙ θα μεινει; Πολλα τα αναπάντητα ερωτήματα. Γνώμη μου παντως ειναι ότι θα έπρεπε να την βράσει λιγάκι στην αρχη για να μαλακώσει.

Επισης στο καρκινογονες ουσιες ο orpheas2 είναι το αλτερ εγκο του andreas2 ή η 2η προσωπικότητα του;

Copy nut εεε copy cat;P

Δημοσ.

Και εκει που βλεπεις celebrity masterchef, πανε οι διαγωνιζομενοι στο Bletchley Park, εκει που εσπασε το enigma. Και τωρα πρεπει να διαβασω ξανα τα παντα σχετικα!

Δημοσ.

Δε ξερω, ετσι οπως μπηκα με φορα με ηρθε στο μυαλο η εικονα ενος σουρωμενου ιαπωνα σελεμπριτι που παιρνει μερος στο μαστερσεφ.

Δημοσ.

λοιπόν, μέχρι και καφέ λέω να φτιάξω. Τόσο πολύ νυστάζω. Τα μάτια μου είναι πιό κλειστά κι από του Άλεξζζζ που είναι πιό κλειστά και από τα μάτια ενός τύφλα σουρωμένου Ιάπωνα.

Δημοσ.

μμ, κι εγώ είδα την τσέλση παρέα με τον Γιάννη και μια μεγάλη χύτρα ποπκόρν. Και καναδυό μπύρες.

Και τώρα πώς θα φτιάξεις τα αμέτρητα χαλασμένα κομπούτερα που σου φέρνουν ρε; Πώς θα ξεχειμωνιάσει ο κόσμος;

Δημοσ.

πάνω στο δικό μου κορμί γλεντάνε όλοι

Λέφτερ του χρόνου ψάξε για άλλο χασάπη... αυτόν θα τον έχω σκοτώσει. ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ.

Μετά άρχισε να με παίρνει και τηλ

Δημοσ.

Γιατί; Έβαλε κομπιούτερ στο χασάπικο; Εμ, έφυγα εγώ και η δουλειά του έπεσε στο μισό, τι να κάνει ο άθρωπας, να παίζει καμιά πασιέντζα τουλάχιστον.

ΜΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΑΡΟ, ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ Ε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...