Chrisxxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ε μα αυτό λέω κι εγώ. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Να μας πει ρε παιδί μου, κοκκινιστή την έκανε; Λεμονάτη; Κρεμμυδάκι έβαλε; Την μαρινάρισε πρώτα; Τι, έτσι δηλαδή; Εγώ από ολα αυτα συμπαιρένω ότι δεν ηταν καν σεφ.. Το πολυ ενας αποτυχημένος υποψηφιος του μαστερ σεφ να ηταν και πολλά λεω και οι καφροδημοσιογράφοι μεγαλοποιούν τα πράγματα για να βγάλουν ειδηση. Και στην τελική ποιος ψηνει 4 μέρες; ΤΙ θα μεινει; Πολλα τα αναπάντητα ερωτήματα. Γνώμη μου παντως ειναι ότι θα έπρεπε να την βράσει λιγάκι στην αρχη για να μαλακώσει. Επισης στο καρκινογονες ουσιες ο orpheas2 είναι το αλτερ εγκο του andreas2 ή η 2η προσωπικότητα του;
status Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ από ολα αυτα συμπαιρένω ότι δεν ηταν καν σεφ.. Το πολυ ενας αποτυχημένος υποψηφιος του μαστερ σεφ να ηταν και πολλά λεω και οι καφροδημοσιογράφοι μεγαλοποιούν τα πράγματα για να βγάλουν ειδηση. Και στην τελική ποιος ψηνει 4 μέρες; ΤΙ θα μεινει; Πολλα τα αναπάντητα ερωτήματα. Γνώμη μου παντως ειναι ότι θα έπρεπε να την βράσει λιγάκι στην αρχη για να μαλακώσει. Επισης στο καρκινογονες ουσιες ο orpheas2 είναι το αλτερ εγκο του andreas2 ή η 2η προσωπικότητα του; Copy nut εεε copy cat;P
Toufas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Και εκει που βλεπεις celebrity masterchef, πανε οι διαγωνιζομενοι στο Bletchley Park, εκει που εσπασε το enigma. Και τωρα πρεπει να διαβασω ξανα τα παντα σχετικα!
alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Τα μάτια ενός τύφλα σουρωμένου Ιάπωνα είναι πιο ανοιχτά από τα δικά μου αυτή τη στιγμή...
athlios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δε ξερω, ετσι οπως μπηκα με φορα με ηρθε στο μυαλο η εικονα ενος σουρωμενου ιαπωνα σελεμπριτι που παιρνει μερος στο μαστερσεφ.
leftermann Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπόν, μέχρι και καφέ λέω να φτιάξω. Τόσο πολύ νυστάζω. Τα μάτια μου είναι πιό κλειστά κι από του Άλεξζζζ που είναι πιό κλειστά και από τα μάτια ενός τύφλα σουρωμένου Ιάπωνα.
alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 πάλι δούλευες όλο το βράδυ; μπα... μπάλα έβλεπα
leftermann Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 μμ, κι εγώ είδα την τσέλση παρέα με τον Γιάννη και μια μεγάλη χύτρα ποπκόρν. Και καναδυό μπύρες. Και τώρα πώς θα φτιάξεις τα αμέτρητα χαλασμένα κομπούτερα που σου φέρνουν ρε; Πώς θα ξεχειμωνιάσει ο κόσμος;
alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 πάνω στο δικό μου κορμί γλεντάνε όλοι Λέφτερ του χρόνου ψάξε για άλλο χασάπη... αυτόν θα τον έχω σκοτώσει. ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ. Μετά άρχισε να με παίρνει και τηλ
leftermann Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί; Έβαλε κομπιούτερ στο χασάπικο; Εμ, έφυγα εγώ και η δουλειά του έπεσε στο μισό, τι να κάνει ο άθρωπας, να παίζει καμιά πασιέντζα τουλάχιστον. ΜΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΣΑΠΑΡΟ, ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ Ε.
ennoeitai Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 μικρο_καλάθι.jpg UT professor finds way to kill cancer cells
viper2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 τι παθαν ολοι με την shakira...? δεν τολμαμε να ανοιξουμε το ραδιο, τσουπ να και η ειδηση...
dava Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 μπορω να βγαλω απο αλλη τραπεζα χρηματα που εχω σε τραπεζα της εθνικης με τη καρτα ΑΤΜ της εθνικης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις