brickoman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Έλα παίζει...ΔΩΣΕ ΣΟΥΗΤ ΧΟΟΥΜ ΑΛΑΜΠΑΜΑ Έρχονται ακομα καλυτερα! Σε κανα 5λεπτο θα γινει μισο λεπτακι διάλειμμα γιατι αυτο το site που χρησιμοποιώ ειναι για το πεος. Σταματαω και σε 30 δευτερα ειμαι παλι στον αερα
brickoman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 http://www.spreaker.com/user/geowizard/geowizard_s_show
insomniaK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 «Ο Ρονάλντο είναι ένας προνομιούχος. Εχει την τύχη να παρακολουθεί πάντα τις βραβεύσεις του Μέσι από την πρώτη θέση!», Zlatan Ibrahimovic. Gia De Ena Bousti... 3
slipknot Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το τραγούδι μέσα στο spoiler περιέχει ανάρμοστη γλώσσα και στίχους που ενδέχεται να προσβάλλουν άτομα που ασπάζονται το χριστιανισμό. Απολαύστε με δική σας ευθύνη. http://www.youtube.com/watch?v=-SBGPyTdVP4 Ιησούς Χριστός, ο Μεσσίαςοικογενειάρχης και παίχτης μπιρίμπαςχασικλής, ποιητής, πανίσχυρος mageμούσιας που τον παίρνειΑπ' τις αγαπημένες μου προσωπικότητεςείναι να ξέρεις ο Ιησούς Χριστός απ' τους Ατρόμητουςμιλάω γι' αυτόν πολλές φορές όλη τη μέραμ' αρέσει να λέω "Γαμώ το Χριστό μου" και "Αέρα"Από τις πιο cult προσωπικότητεςή αλλιώς αυτός ο μεταλάς από το Ravenclawοι χριστιανοί τον αγαπάνε και γαμιούνταιτου πίνουνε το αίμα και του τρώνε τις βεντούζεςΛατρεύουνε να πηγαίνουνε στην εκκλησίακαι να γλείφουνε τα ιησουχριστικά αρχίδιααυτό έχει ως αποτέλεσμα η νεολαία να τον μισείόχι, εγώ θαυμάζω τον μοτοσικλετιστήΠρέπει να αναλογιστούμε την cultural impactπου είχε αυτή η σταυρωμένη πούστρα Refrain x3Ιησούς Χριστός, μαγικός, μάγος τρομερόςγια να δω που θα κρυφτείς όταν σου ρίξει fireballδεν το 'χει σε τίποτα να σου ρίξει τα spells τουλέει πάνω απ' το πτώμα σου "Πατέρα, συγχώρεσε τους"Δεν είναι ακριβώς όπως τα είπανο Χριστός δεν σκότωσε τον πατέρα του Simbaμικρός ζούσε Ναζαρέτ μέχρι που έφυγεκαι πήγε με τη μπάντα του και δείρανε τους MayhemΜετά διαλύθηκαν γιατί είχανε 5 μπασίστεςκι ο Χριστός έβγαζε μπάσο από τις βλεφαρίδεςκαι τους έπαιρνε τα chicks, έπινε τα drugsμάθαινε σε 12 άτομα wing chunΟ Ιούδας ο μικρός του μαθητήςδεν τον ένοιαζε το kung fu, ήθελε να μάθει healο Χριστός τον πήγε στο συμβούλιο των Jediκαι του είπε ο Samuel Jackson "Μαλάκα αυτός γαμάει"Και μετά κάτι έγινε και σταυρώθηκε ο Χριστόςκι εφευρέθηκε το badmintonο Χριστός λάτρευε πολύ το badmintonέβαζε τα πούπουλα απ' τη μπάλα στο πουλάκι τουΚαι έχυνε extra ordinarily, wowείχε τατουάζ ένα κρανίο και τον Παοκγι' αυτό και τον πάω, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΩγιατί ανέστησε απ' τον τάφο τον Kung LaoΕίχε κι άλλα spells όπως η κλωνοποίησηκαι είχε μαγικό σφυρί που ονομαζότανε Δημήτρηςπώς να τον κολλήσεις, πώς να του γαμήσειςέχουνε τα νώτα του η Μαγδαληνή κι οι άλλες bitchesΣταυρώθηκε για να δείξει το swag τουνα βοηθήσει τις πωλήσεις απ' το iPad τουκαι είμαι η μετενσάρκωση τουμαστιγώνω μαζί του, πουτάνες στο τσαρδί τουΠατήρ, Υιός και Mouse Gμοιράζουνε σε φλώρους mc's πούτσα χριστιανική Refrain x3Ιησούς Χριστός, μαγικός, μάγος τρομερόςγια να δω που θα κρυφτείς όταν σου ρίξει fireballδεν το 'χει σε τίποτα να σου ρίξει τα spells τουλέει πάνω απ' το πτώμα σου "Πατέρα, συγχώρεσε τους" Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2013 από slipknot 3
brickoman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μετα απο αυτο που παιζει τωρα σταματαω γιατι βαρεθηκα και θελω να δω ταινια
brickoman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Τι τρελά κροσφεηντιν είναι αυτά. Απλά πειραματιζόμουν..... Αυτό ήτανε! Λοιπόν, από αύριο παρατάω το αυτοκίνητό μου και θα κυκλοφορώ με το Chopper μου και με το δερμάτινο μπουφάν μου! Back to the 90s bitch!
brickoman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) ωπα καουμποη, μας πιτσιλισες. Άντε, θα σε πάω κι εσένα μια βόλτα εάν θες Πάμε άλλη μια φορά τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών; Και δεν πάμε; Τελικά θα πιω τζιν τόνικ σε περίπτωση που θέλατε να μάθετε..... Υ.Γ. 17 άτομα με άκουγαν.... καλά τα πήγα! Βέβαια όλα αυτά χάρη στην Christina Amphlett, στον Bruce Springsteen και στον σκύλο του status. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2013 από brickoman
otherside88 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Ακομα κοιμαστε ρε!?!??! για ξυπνηστεεε!!! Καλημερες!!! Υ.Γ.1: (Τους κηδεψα στο ποκερ χθες.... η χαρα νομιζω ειναι προφανης!!! :D don't mess with the master γατακια!!)Υ.Γ.2: (Νομιζω ειμαι ακομα πιωμενη.... ) 1
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 κίτσι κίτσι για για ντά ντάααα!καλημέρα σε κώλους 1
brickoman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Καλο μεσημερι (τετοια ωρα που ειναι). Λεω να κανω και σημερα radio. Θα με ακουσει κανεις ή μπα; Υ.Γ. 17 ατομα χθες με ακουγαν
μαφαλντα Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Καλημέραα brickoman γιατί μας φωνάζεις οτι είσαι καλό παιδί; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις