eSATA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα έμαθα τι ειναι η παρθενοραφή.Επίσης οι κάδοι του ΤΕΙ έχουν γεμίσει αυτοκόλλητα ALITIZ. http://www.youtube.com/watch?v=z0rLCFz7Kdo
mastor10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 ρε παιδια μια συμβουλη, πως να χειριστω ενα ατομο που με κατηγορει οτι του εκλεψα κατι αλλα εγω δεν εκανα κατι τετοιο λεει οτι θυμαται να το εκανα και οτι αν δεν του το επιστρεψω δεν θα ξαναμιλησουμε πως να επιστρεψω κατι που δεν εχω παρει? υπαρχει κανενας τροπος να δειξω οτι δεν το εχω παρει ξερω γω καμια υπνωση?
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 ρε παιδια μια συμβουλη, πως να χειριστω ενα ατομο που με κατηγορει οτι του εκλεψα κατι αλλα εγω δεν εκανα κατι τετοιο λεει οτι θυμαται να το εκανα και οτι αν δεν του το επιστρεψω δεν θα ξαναμιλησουμε πως να επιστρεψω κατι που δεν εχω παρει? υπαρχει κανενας τροπος να δειξω οτι δεν το εχω παρει ξερω γω καμια υπνωση? Εγώ στη θέση σου θα το επέστρεφα. Κρίμα είναι να μη ξαναμιλήσετε... Και θα σε συμβούλευα να σταματήσεις να κλέβεις !
mastor10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Κατηγόρησε τον για το ίδιο πράγμα. δεν παει ακριβως ετσι εδω προσπαθω να βρω το δικιο μου Εγώ στη θέση σου θα το επέστρεφα. Κρίμα είναι να μη ξαναμιλήσετε... Και θα σε συμβούλευα να σταματήσεις να κλέβεις ! εχω αρχισει να πιστευω οτι με τρολλαρει και εκεινος με προθεμα οτι του πηρα κατι για να μη μου ξαναμιλησει
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 εχω αρχισει να πιστευω οτι με τρολλαρει και εκεινος με προθεμα οτι του πηρα κατι για να μη μου ξαναμιλησει Κοίταξε, εφόσον του το έκλεψες, το καλύτερο είναι να το επιστρέψεις. Σκέψου ότι αν θέλει να το τραβήξει θα έχεις μπλεξίματα με την αστυνομία. Άσε που δε θα ξαναμιλήσετε
mastor10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 κοιτα νομιζω πιο σοβαρο ειναι οτι δεν θα ξαναμιλησουμε παρα αν καλεσει την αστυνομια
we_will_rise Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 κοιτα νομιζω πιο σοβαρο ειναι οτι δεν θα ξαναμιλησουμε παρα αν καλεσει την αστυνομια Ε τότε γιατί δε του επιστρέφεις αυτό που του έκλεψες ;;;
christiana78 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 εντωμεταξύ πώς θυμάται να του το κλέβεις; Σε είδε και δεν είπε τίποτα και τον έπιασε τώρα ο πόνος; ....ντου νοτ αντερστάντ.... Σήμερα έμαθα τι ειναι η παρθενοραφή. να σου προτείνω πάνω σε αυτό το θέμα την υπέροχη ταινία "Στον Αστερισμό της Παρθένου" . Απίστευτη καλτιά, απίστευτο γέλιο... 1
athlios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Το "Λολα" απο πιο ονομα βγαινει γιατι ντραπηκα να ρωτησω.
brickoman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέρες! Βρήκα πιο γαμάτη τούρτα σοκολατίνα από ένα μαγαζί στον Πειραιά! FUCK YEAH!!!!!!!!!!!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα έμαθα τι ειναι η παρθενοραφή. Επίσης οι κάδοι του ΤΕΙ έχουν γεμίσει αυτοκόλλητα ALITIZ. http://www.youtube.com/watch?v=z0rLCFz7Kdo συμφοιτητης σου ειναι αυτός;
athlios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Στα μπουρδέλα πήγες πάλι ρε; Ωραίος, ετοιμασου τωρα να μαθεις ταβλι. Ξεκιναω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις