Lucifer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ποιος νάρκισσος καταδέχεται να κάνει τεστ μωρή ρομπένα;;;; 5
Tenshi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Γάμα το τέστ,έβγαλα 11 και πιο κάτω πεθαίνεις.Εγώ σκάλωσα στο σόϊ,ποιος είναι πρώτος,ποιος δεύτερος ποιος τρίτος.Γιατί αν έπαιξε ο τόξο πρώτος και μετά ο father προσπάθησε ξανά,θέλω να του σφίξω το χέρι.Ήρωας... 2
Toxoman_UK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ποιος νάρκισσος καταδέχεται να κάνει τεστ μωρή ρομπένα;;;; Λόου λούσι.Ποιός είπε ότι σκοράρω παθολογικό ναρκισσισμό? Ο μεσαίος από τους 3 ο τόξος σας.
sugata Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Λίγο αχταρμά τα χεις στο μυαλό.Η ουσία είναι τοξόσογο rulesΣτα τέτοια μας ρε συ τόξο...
status Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Στα τέτοια μας ρε συ τόξο... Με τέτοια αυτοπεποίθηση άνετα τον λες ηρακλειώτησα πάντως, ναι; ;ρ 3
sugata Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Με τέτοια αυτοπεποίθηση άνετα τον λες ηρακλειώτησα πάντως, ναι; ;ρΚαι βάλε μλκ. Πρέπει να κατέβει να πάρει σεμινάρια, να ανέβει level. 1
status Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Και βάλε μλκ. Πρέπει να κατέβει να πάρει σεμινάρια, να ανέβει level. Δεν μας φτάναν τα αιδία, ήρθαν και απ την Σουηδία. ;ρ 2
athlios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 πεσιμιστές ψυχολόγοι "παρθενα ιεροδουλη" φαση? 1
brickoman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Το ψήνουμε για καμιά εκπομπούλα? Ή μπα? Το ψηνουμε αρκει να εχει καλα τραγουδακια......
brickoman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Πάολα, παντελίδη, κτλ? Rolling Stones, Led Zeppelin, Scorpions, Rainbow, The Doors, Bing Crosby, Righteous Brothers, Elvis, Nat King Cole, Louis Armstrong κτλ
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Καιρό έχω να μπω εδώ. Απλά πρέπει να πω κάπου τον πόνο μου. Ύστερα λοιπόν από ένα 7ωρο διάβαζμα αοδε που γαμωτηπουταναμουδεμπορωτηπαπαγαλια, ωρα για ενα διαλειμματάκι. Και μετά έχει μαθηματικά. Και φυσική. ΓΑΜΩΤ. Τουλάχιστον, ζηλέψτε από τη ζωή μου τα έστω αυτά 15 λεπτά διαλείμματος μου. Να νιώθω ότι δε περνάω απαρατήρητος. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις