panagos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Οχι, καμια σχεση. Ομαδα Υποβρυχιων Καταστροφεων (ακα βατραχανθρωποι) Αυτό το διαμαντάκι δεν το είδε κανείς; Καμια καλη ταινια δρασης για το βραδυ; Ορίστε 1
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 μου κάνει εντυπωση ότι δεν γνωρίζεις για το περιστατικο, την επομενη μέρα του δυστυχήματος έστειλαν για αιμοδοσία όλη τη μυκ στο νοσοκομειο που ήταν τα παιδιά... δες κανα behind enemy lines έχει ουκαδικες καταστάσεις Τι να σου πω, δεν το θυμόμουν καν. Εμένα δεν μου είχαν στείλει, μπορεί να είχα κανα ταξίδι τότε. Εγώ να δω το behind enemy lines; Άλλοι είναι που χλευάζουν την ΟΥΚ και τον στρατό...... (την ταινια του 86 δεν λες; ) Αυτό το διαμαντάκι δεν το είδε κανείς; Ορίστε Ποιο διαμαντακι; Ξερεις ποσες φορες εχει αλλαξει ονομα η ΟΥΚ; Την εχουμε δει αυτη την ταινια. Θενξ τελοσπαντων.
athlios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Απτο μπάνιο: "ΦΕΡΤΕ ΛΙΓΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΜΕ ΜΠΕΤΑΝΤΙΙΙΙΙΙΝ" απτο σαλόνι : "τοσο χάλια τσιμπούκι το μαράκι;" Μάσησα τσιγάρο αναμένο! 4
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Bricko, [http://cuddlebuggery.com/wp-content/uploads/2012/05/men-in-black-meme-generator-just-look-into-the-light-b86e2a.jpg Lol μόλις μου έδωσες ιδέα για ταινία που ήθελα να δούμε
status Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Ποιο διαμαντακι; Ξερεις ποσες φορες εχει αλλαξει ονομα η ΟΥΚ; Την εχουμε δει αυτη την ταινια. Θενξ τελοσπαντων. Κωδικός: Στρατόκαυλος.;ρ
slipknot Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Επειδή δεν είναι έτοιμη η κοινωνία για μένα Γιατί είναι ο ήρωας που το insomnia αξίζει να έχει, αλλά όχι ο ήρωας που χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Γι' αυτό θα τον κυνηγήσουμε. Επειδή το αντέχει. Επειδή δεν είναι ο ήρωας μας. Είναι ένας σιωπηλός φύλακας, ένας άγρυπνος προστάτης. Ένας σκοτεινός ΟΥΚάς. 3
brickoman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Κωδικός: Στρατόκαυλος.;ρ Γιατί είναι ο ήρωας που το insomnia αξίζει να έχει, αλλά όχι ο ήρωας που χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Γι' αυτό θα τον κυνηγήσουμε. Επειδή το αντέχει. Επειδή δεν είναι ο ήρωας μας. Είναι ένας σιωπηλός φύλακας, ένας άγρυπνος προστάτης. Ένας σκοτεινός ΟΥΚάς. Γαμάτο! Θα το κανω σλογκαν μου! Γκουντ μορνινγκ πιπολ!
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Γιατί είναι ο ήρωας που το insomnia αξίζει να έχει, αλλά όχι ο ήρωας που χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Γι' αυτό θα τον κυνηγήσουμε. Επειδή το αντέχει. Επειδή δεν είναι ο ήρωας μας. Είναι ένας σιωπηλός φύλακας, ένας άγρυπνος προστάτης. Ένας σκοτεινός ΟΥΚάς. Well said.Dark bricki raises 3
saya Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μην μου ξεφτιλιζετε την αγαπημενη μ ταινια ρε βλασφημοι.. ελεος.. 1
Toufas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αχ βαλεντινα του masterchef, θα προσπαθούσα να σε γνώριζα για αρκετό καιρό που στο τέλος θα πήγαινε στο πουθενά... >Αγαπημένη ταινία >Δεν έχει ιδέα από το lore>le monkey face Ipad και new lines = fail
Προτεινόμενες αναρτήσεις