saya Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Aααα, μαλιστα επιλεκτες δυναμεις.. οκ..να νοιωθουμε και μια ασφαλεια εδω . Αν συμβει κατι ποιος θα μας προστατευσει;Ο Τοξο η ο αθλιος η παπια..
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μπαρδον; εαν λες για τον αλλον που ειπα πριν, γειτονας μου ηταν απλα..... οχι, ειναι πιο παλια ιστορία (13.07.2012) http://www.kamarinia.gr/article/item/174717-aphetheke-eleutheros-o-motosukletistes-pou-paresure-ta-diduma
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 οχι, ειναι πιο παλια ιστορία (13.07.2012) http://www.kamarinia.gr/article/item/174717-aphetheke-eleutheros-o-motosukletistes-pou-paresure-ta-diduma Α, οχι. (Το κειμενο λεει και Επ.Οπ και υπαξιωματικός. Τελικα τι σκατα ηταν αυτος; ) Οι ουκαδες ειναι οι πεζοναυτες; Δεν εχω παει στρατο , δεν ξερω.. Οχι, καμια σχεση. Ομαδα Υποβρυχιων Καταστροφεων (ακα βατραχανθρωποι) είναι Ομάδα Υποβρύχιων Κουραμπιέδων, ε sorry Καταστροφών... Ναι κουραμπιεδων, καλα το ειπες. Aααα, μαλιστα επιλεκτες δυναμεις.. οκ..να νοιωθουμε και μια ασφαλεια εδω . Αν συμβει κατι ποιος θα μας προστατευσει;Ο Τοξο η ο αθλιος η παπια.. Καλα, ο Τοξο πρωτος-πρωτος θα ειναι να κανει πλύση εγκεφαλου στους αντιπαλους. Ομαδα Υπεργυμνασμενων Κομπλεξ Οπως θελει ο καθενας μπορει να μας λεει. Μεσα του ομως γνωριζει οτι το μονο που μπορει να κανει ειναι να μας κλασει τα αρχιδια.
-nick- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καλα μην παιρνεις κ ορκο Δεν ειμαστε στην εποχη των πιθηκων
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καλα μην παιρνεις κ ορκο Έχω ήδη πάρει όρκο. Απλά όποιος θέλει να το διαπιστώσει και από πρώτο χέρι ας μου στείλει πμ.
Tranquil23 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Σε αυτο το θεμα γραφουμε οτι να ναι ξερω γω?
-nick- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Έχω ήδη πάρει όρκο. Απλά όποιος θέλει να το διαπιστώσει και από πρώτο χέρι ας μου στείλει πμ. Σου ξαναλεω δεν μετραει μονο το παγκρατιο και το να βγαζεις σφαιρα με κουταλακι αν θελει να σου κανει ζημια καποιος υπαρχουν πολλοι τροποι
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Σε αυτο το θεμα γραφουμε οτι να ναι ξερω γω? Ναι. Σου ξαναλεω δεν μετραει μονο το παγκρατιο και το να βγαζεις σφαιρα με κουταλακι αν θελει να σου κανει ζημια καποιος υπαρχουν πολλοι τροποι Ναι και τον καλω να προσπαθησει να μου κανει ζημια. Εαν καταφερει να με ακουμπήσει σφυρα μου κλεφτικα.....
mary Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ρε μπρικομαν εχεις αναρρωτηθει ποτέ γιατι 12-13 χρονια τωρα τρως άκυρο δω μεσα; 1
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ρε μπρικομαν εχεις αναρρωτηθει ποτέ γιατι 12-13 χρονια τωρα τρως άκυρο δω μεσα; Επειδή δεν είναι έτοιμη η κοινωνία για μένα
Tranquil23 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Επειδή δεν είναι έτοιμη η κοινωνία για μένα χαχαχαχαχαχαχαχα
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχαχαχαχαχα Να το το παιδι! Αυτος ειναι ετοιμος για μενα!
bele Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 μιας και μιλατε για ειδικες δυναμεις θυμαστε πριν κανα δυο χρονια ενα βιντεο που ειχε κυκλοφορησει που εδειχνε κατι απο αυτα τα εθνικια κομαντα να φωναζουν συνθηματα του τυπου γαμω τους τουρκους και τις μανες τους; ηταν σε περιοδο εθνικης γιορτης θυμαμαι και ειχε γινει σαματας. Αισχος..
-nick- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ναι. Ναι και τον καλω να προσπαθησει να μου κανει ζημια. Εαν καταφερει να με ακουμπήσει σφυρα μου κλεφτικα..... Δεν θα χρειαστει να σε ακουμπησει ,στοκε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις