brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μένουν αξύριστοι. Βεβαια οι τουρκοι δεν μασάνε απο τέτχοια αλλά πολλοι βρισκουν απωθητικό ένα τριχωτό κωλαράκι. Ναι, ξεχασα, αυτο κανουμε. Μενουμε αξύριστοι!
caution Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Εκπαιδεύεστε καθόλου, σοβαρά; Krav Maga κτλ ή απλά η καύλα και το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο, θα τους αφοπλίζει του αντιπάλους; /σοβαρά ρωτάω.
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Εκπαιδεύεστε καθόλου, σοβαρά; Krav Maga κτλ ή απλά η καύλα και το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο, θα τους αφοπλίζει του αντιπάλους; /σοβαρά ρωτάω. Ναι εκπαιδευομαστε. Ψαξε και βιντεο στο youtube που εχει αποσπασματα απο την εκπαιδευση μας..... Γιωτάς I5
slipknot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Εαν μας την πεσει κανενας χρησιμοποιούμε την εκπαιδευση μας. Και m-4 να εχει ο αλλος τον αφοπλίζουμε ανετοτατα....... Λοιπόν, εγώ έχω τερματίσει τα MGS στο European Extreme. Πολλές φορές. Είμαι γρήγορος, αθόρυβος και αποτελεσματικός, πρακτικά δε μπορείς να με αφοπλίσεις. Αν σε βάλω στόχο, το μόνο πράμα που θα προλάβεις να δεις θα είναι η ζωή σου ολόκληρη όπως θα περνάει μπροστά απ' τα μάτια σου σε flash forward.
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, εγώ έχω τερματίσει τα MGS στο European Extreme. Πολλές φορές. Είμαι γρήγορος, αθόρυβος και αποτελεσματικός, πρακτικά δε μπορείς να με αφοπλίσεις. Αν σε βάλω στόχο, το μόνο πράμα που θα δεις θα είναι η ζωή σου ολόκληρη όπως θα περνάει μπροστά απ' τα μάτια σου σε flash forward. LOL ρε μαλάκα! Επ-οπ επ-οπ επ-οπ Ουτε καν.......
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 μπάφιασα. Θα ξανακαπνίσω ο μαλάκας. Α ρε πατέρα, α ρε πατέρα, γαμώ το λαπτόπι σου...
caution Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 ^ στο φόρτωσε γιατί κάτι δεν παίζει εκεί χάμω μωρέ, θα το βρεις εσύ...; Δικός μας και εσύ!
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 μπάφιασα. Θα ξανακαπνίσω ο μαλάκας. Α ρε πατέρα, α ρε πατέρα, γαμώ το λαπτόπι σου... Τι απεγινε τελικα το λαπτοπ;
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εκεινος ο ουκας που πατησε την γυναικα με τα παιδάκια και τα εγκατελειψε μαζί σου υπηρετεί;
-nick- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ένας ΟΥΚας, 100 Τούρκοι...... Τι να κανουμε, τουλαχιστον εμεις εχουμε και κατι σε αντιθεση με εσας....... lol
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εκεινος ο ουκας που πατησε την γυναικα με τα παιδάκια και τα εγκατελειψε μαζί σου υπηρετεί; Μπαρδον; εαν λες για τον αλλον που ειπα πριν, γειτονας μου ηταν απλα.....
saya Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Οι ουκαδες ειναι οι πεζοναυτες; Δεν εχω παει στρατο , δεν ξερω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 είναι Ομάδα Υποβρύχιων Κουραμπιέδων, ε sorry Καταστροφών... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις