saya Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Em ακουμε Ινδο τοσο καιρο και Ινδο δεν βλεπουμε..
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Em ακουμε Ινδο τοσο καιρο και Ινδο δεν βλεπουμε.. Ε, εντάξει. Σε αυτό συμφωνώ.
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει περίπτωση η φράση "Του έγινε η σούφρα τάλιρο" να ξεκίνησε από μια βασιλόπιτα; 3
caution Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 ΜΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΓΙΑ, αυτός που μου φερε τα σουβλάκια ήταν αυτός από την μητέρα raver που έβλεπε κύκλους. Μαλάκαμου, κατευθείαν από το 1996 ο τύπος. Πορτοκαλί μπλουζάκι!!! Οινόφυτος! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ 1
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ε, παίδες! Θυμάστε τον ΣΕΑ/Μ που μου έριξε την σφαίρα στο πόδι; Ε, λοιπόν ήρθε η αδελφή του για να μου ζητήσει συγγνώμη εκ μέρος του (νωρίς το θυμήθηκε) και μου ζήτησε ραντεβού! Βαλτή απ'τον αδελφό της θα'ταν. Έρε που να 'ξερε! in other news γαμάτες οι δίπλες!
slygeo87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καλά πώς τα κατάφερε και σε πυροβόλησε; Σε τι στάση ήταν; Επίσης, ακόμα κι εκεί όλοι μαχίμια είστε.
mary Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ναι ναι,ας μας παει και την ιστορια της ζωης του! 1
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καλά πώς τα κατάφερε και σε πυροβόλησε; Σε τι στάση ήταν; Επίσης, ακόμα κι εκεί όλοι μαχίμια είστε. Ποσες φορες θα το πουμε βρε; Εκανε βολες, εγω πηγαινα στο γραφειο μου, γυρναει μαλλον για να μου πει κατι και με πυροβολει στο ποδι και φευγει ο μαλακας. Ως ΟΥΚας εκπαιδεύω Μάχιμους Επίκουρους Σημαιοφόρους, γι αυτό και ήμουν εκεί. Ναι ναι,ας μας παει και την ιστορια της ζωης του! Φαίνεται τις προηγούμενες 3 φορές δεν το διάβασε............. Σε τι στάση ήταν; Στα 4 και μετά λίγο καθιστός ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ η αδελφή του. Όποιος θέλει ραντεβού του κλείνω στην θέση μου!
kuzko21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 και οταν ζητησει να δει το σημαδι απο τo βολι τι θα της δειξουμε ρε genius?
slygeo87 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ως ΟΥΚας εκπαιδεύω Μάχιμους Επίκουρους Σημαιοφόρους.
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 και οταν ζητησει να δει το σημαδι απο τo βολι τι θα της δειξουμε ρε genius? Θα πουμε οτι περασε τωρα. το πολυ-πολυ σας τραβαω μια μαχαιρια και εισαστε τζετ! Πρωτη φορα βλεπεις αξιωματικο ΟΥΚα να εκπαιδευει αλλους;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 φίδια κι έτσι?
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Το παραμύθι και η nolife-ια πάει σύννεφο Εγω εχω αποδειξεις γι αυτα που λεω, εσυ εχεις για τα λεγομενα σου; φίδια κι έτσι? Απαπαπαπαπαπα, μακρυα τα φιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις