brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δεν θελω να σας τρομαξω ρε .. Ρε δεν φοβόμαστε ρε! χαλια ειμαι ..χοντρη , κοντη και ασχημη.. >>Ναι γιατι οχι;Και εχω και αυστηρα κριτηρια.. Κουοουτιντ φορ εμφασις
saya Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Τι σημαινει;Οτι δεν μπορω να εχω καλο γουστο;Και χαλια και κακογουστη;Παει πολυ..
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Τι σημαινει;Οτι δεν μπορω να εχω καλο γουστο;Και χαλια και κακογουστη;Παει πολυ.. Δεν ειπα αυτο, απλα για τα αυστηρά κριτήρια μιλησα! ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ ΛΕΜΕ!
saya Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 http://uglyarse.com/2012/11/top-6-ugly-girls/ ειμαι η δευτερη...δεν μπορεις να πεις ειμαι και βραβευμενη.. Αντε σειρα του τοξο..
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 http://uglyarse.com/2012/11/top-6-ugly-girls/ ειμαι η δευτερη...δεν μπορεις να πεις ειμαι και βραβευμενη.. Αντε σειρα του τοξο.. Ρε βαλε κανονικη σου φωτο!
saya Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Με λεει ψευτρα..γκρρρρρρρρρρρρ προσβληθηκα τωρα..
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Με λεει ψευτρα..γκρρρρρρρρρρρρ προσβληθηκα τωρα.. Αντε βαλε φωτο βρε!
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ρε μάνα μα που πήγε το φλουρί, ρε για δε βρήκαμε φλουρί. Τελικώς τα σενάρια περί κατάποσης βγήκαν αληθινά καθώς φτάνοντας στο τέλος μας ανακοινώσε πως αυτή τη φορά ψάχναμε για δίλεπτο.
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ρε μάνα μα που πήγε το φλουρί, ρε για δε βρήκαμε φλουρί. Τελικώς τα σενάρια περί κατάποσης βγήκαν αληθινά καθώς φτάνοντας στο τέλος μας ανακοινώσε πως αυτή τη φορά ψάχναμε για δίλεπτο. Νομίζω ότι άθελα σας συμμετέχετε σε κοινωνικό πείραμα που ηγείται η μάνα σου..You live in a glass house.;p 2
saya Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Φαγατε διλεπτο..και λεγαμε τοσο καιρο ποιος τα φαγε τα λεφτα... 1
viper2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ρε μάνα μα που πήγε το φλουρί, ρε για δε βρήκαμε φλουρί. Τελικώς τα σενάρια περί κατάποσης βγήκαν αληθινά καθώς φτάνοντας στο τέλος μας ανακοινώσε πως αυτή τη φορά ψάχναμε για δίλεπτο. αμασητη...?
saya Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 E θα καταληξει στην τουαλετα , χαμπαρι δεν θα παρετε.. απλα επιβεβαιωνεται ο Παγκαλος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις