brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ε ρε συ , απλα για γυναικα ειναι πιο αποδεκτο να σχολιασει . Τα γυναικεια σαιτ και περιοδικα εχουν κουτσομπολιο..τα αντρικα οχι τοσο.. Μα εχουν κουτσομπολιο και τα αντρικα! Απλα στα αντρικα ειναι ανδρικο το κουτσομπολιο! Αυτό με την κλίμακα του 10 νόμιζα ότι την έχω μόνο εγώ.... Και οι υπόλοιποι άντρες της Γης!
saya Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Α εννοεις κατι φωτογραφιες με ξωβιζες γκομενες που τα εχουν διαφοροι ποδοσφαιριστες και τετοια . Εγω νομιζα οτι αυτα ειναι φωτος για τα λιγουρια.. O λαος απαιτει φωτο του τοξο με γκομενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Α εννοεις κατι φωτογραφιες με ξωβιζες γκομενες που τα εχουν διαφοροι ποδοσφαιριστες και τετοια . Εγω νομιζα οτι αυτα ειναι φωτος για τα λιγουρια.. πρέπει να είσαι άντρας για να καταλάβεις! Επίσης τέτοια περιοδικά που λες έχουν 10 σελίδες άρθρα και μόνο 2 φωτογραφίες (αυτές είναι οι αναλογίες τους)
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Βάζω 2 στη saya ρε συ, που ειχε βαλει φωτο της και δεν την εχω δει;
athlios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ναι μωρε σαγια ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ. Πισω στη κουζινα σας . 2
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Βρε ουστ.. Τον πιστευω μεχρι να δω φωτο σου!
saya Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εγω δεν ειπα ποτε οτι ειμαι ωραια.. χαλια ειμαι ..χοντρη , κοντη και ασχημη..
Toxoman_UK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Το κάνω 3 για την ειλικρίνια.Είμαι λαρτζ σήμερα 1
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εγω δεν ειπα ποτε οτι ειμαι ωραια.. χαλια ειμαι ..χοντρη , κοντη και ασχημη.. και σου επιτρέπεται να εκφέρεις γνώμη; Βρε ουστ!
saya Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ωραια τωρα θελουμε φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...............................................και του ινδου............................................................................................................. και σου επιτρέπεται να εκφέρεις γνώμη; Βρε ουστ! Ναι γιατι οχι;Και εχω και αυστηρα κριτηρια..
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ωραια τωρα θελουμε φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...............................................και του ινδου............................................................................................................. Μονο του ινδου, τον τοξο τον εχουμε δει! Αλλα μεχρι να μας δωσεις δικια σου φωτο ο τοξος δεν θα ανεβασει καμια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις