brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 st8ght κουτσομπολιο;Το ακουσαμε και αυτο .. χαχαχαχα. Δεν μπορω να βλεπω αντρες να κουτσομπολευουν . Δεν ξερω γιατι.. μου φαινεται πολυ αντιθετο του αντρικου προτυπου. Οταν οι αντρες κουτσομπολευουν δεν εχει καμια σχεση με εσας. Εμεις π.χ. θα πουμε "Ειδες την νεα γκομενα του Τακη;" "Ναι ρε φιλε" "Πωωωω τι μουνι ειναι αυτο!". Ενω εσεις "Και προχθες η Τουλα βγηκε εξω στο μπαλκονι να απλωσει τα ρουχα της και ειδα οτι ειχε ενα κακασχημο χακι φορεμα!" "Ασε φιλεναδα κι εγω ειδα στον δρομο την Ελενιτσα, ξερεις την ξαδελφη του μπαντζανακη του φιλου του Μακη, ο οποιος παρεμπιπτόντως ειναι gay, αλλα δεν το εχει πει στους γονεις του και ο αδελφος του (ο οποιος ειναι γκομενος) τον απειλεί οτι θα τους το πει εκεινος" Βλεπεις καμια σχεση; 1
Toxoman_UK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 δεν εχει στρέητ ή γκέι κουτσομπολιό.Έχει αντρικό κ γαμεί.We are proud of it 1
athlios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Απο οτι καταλαβατε απο τις 4 τελευταιες σελιδες κατι διαδοσεις που κυκλοφορουν οτι μονο οι γυναικες κουτσομπολευουν και οι αντρες δεν κατινευουν ποτε ... μυθος . Μαθαμε και για την γκομενα του γειτονα του αλλου ..ἔμεις και η μιση ελλαδα Μιλησαμε το πρωι, αρχιδια, ξαδερφη του ηταν. Κατατά αυτο που λεει το αναλαφρο αγορι πιο πανω. Υπαρχει κουτσομπολιο αλλα πολύ λάιτ-φλου χωρις κακία (θελω να πιστευω τουλαχιστον) εκτος αν μιλαμε για αυτον που μας πηδάει την αδερφή,την πρώην,τον γειτονα που μας πιανει καθε βραδυ τη θέση ή τον περιπτερά στην γωνία που δε φέρνει ντραμ άσπρο ξερωγω. 1
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δεν σωζεται τωρα... Τί να σωθεί; Δεν το κρύβουμε το ανδρικό κουτσομπολιό! (σε αντίθεση με εσάς)
athlios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μα δε προσπαθει κανείς να σώσει κάτι, απλα σου εξηγουμε πως εχει η κατάσταση. Δε προκειται να κατσω εγω για καφε και να πω " ειδες τον μαλακα τον Σπυρο τι φορουσε; χαχαχαχαλια παπουτσια ,τι παντελονι ηταν αυτο", το πιο πιθανο ειναι "πετυχα τον σπυρο προχθές έξω με καινουριο αίμα 7στα10" 3
saya Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κοιτα αυτο σας ελειπε να μιλατε και για ρουχα . Που ουτε και εμεις το κανουμε τοσο , εκτος αν η αλλη εχει φορεσει κατι πολυ ξεκωλο οπου αυτο θα το σχολιαζατε και εσεις . Για αλλους λογους βεβαια..αν σας αρεσαν και τα ψωνια θα ησασταν ιδανικοι για φιλεναδες..
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Που ουτε και εμεις το κανουμε τοσο Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, καλό καλό! Μόνο που το έβαλες σε λάθος τόπικ, υπάρχει και ένα που βάζουμε τα ανέκδοτα! 1
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ε δεν μιλαμε ολη μερα για ρουχα.. Αυτό έλλειπε! Αλλιώς πότε θα μιλάγατε για την άλλη την τσούλα (που είναι και κακάσχημη) και πήρε τον παίδαρο που όλες (κρυφά μέσα σας) θέλατε!
Toxoman_UK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 κ ο οποίος παίδαρος παρεπιπτώντως είναι πάντα ο Τόξος
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 κ ο οποίος παίδαρος παρεπιπτώντως είναι πάντα ο Τόξος Μονο που αυτος ο παιδαρος πηρε μια κακασχημη τσουλα. Εισαι σιγουρος οτι θελεις να εισαι εσυ αυτος;
saya Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ε ρε συ , απλα για γυναικα ειναι πιο αποδεκτο να σχολιασει . Τα γυναικεια σαιτ και περιοδικα εχουν κουτσομπολιο..τα αντρικα οχι τοσο..
revolver1990 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μα δε προσπαθει κανείς να σώσει κάτι, απλα σου εξηγουμε πως εχει η κατάσταση. Δε προκειται να κατσω εγω για καφε και να πω " ειδες τον μαλακα τον Σπυρο τι φορουσε; χαχαχαχαλια παπουτσια ,τι παντελονι ηταν αυτο", το πιο πιθανο ειναι "πετυχα τον σπυρο προχθές έξω με καινουριο αίμα 7στα10" Αυτό με την κλίμακα του 10 νόμιζα ότι την έχω μόνο εγώ....
saya Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 κ ο οποίος παίδαρος παρεπιπτώντως είναι πάντα ο Τόξος Αν δεν δουμε φωτο δεν πιστευουμε.. καθ του ινδου μετα για να κανουμε συγκριση.. αντε γιατι πολλα μας τα λες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις