slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 πω τι μου θύμησες τώρα! Τι, ήσουν και στο Βιετνάμ; 3
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Τι, ήσουν και στο Βιετνάμ; Lol ρε! Απλά όταν κάναμε επιδείξεις (άγημα επιδείξεων) το είχαμε σαν background music! In other news δοκίμασα τούρτα σοκολατίνα από ένα ζαχαροπλαστείο στον Άλιμο. Μαλακίααααααααααα..........
athlios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 "Πριν παιξεις με μια καρδια αναρωτησου πρωτα αν αντεχει" Φακ μαι λάιφ εντ γκιβ μι μάι εσπρέσσοοοοοοοοο .
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 "Πριν παιξεις με μια καρδια αναρωτησου πρωτα αν αντεχει" http://www.youtube.com/watch?v=Af0p3K42NZw
athlios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μου εφυγε και μυξουλα με το γελάκι, μαλακία έκανα.
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μου εφυγε και μυξουλα με το γελάκι, μαλακία έκανα.
saya Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Απο οτι καταλαβατε απο τις 4 τελευταιες σελιδες κατι διαδοσεις που κυκλοφορουν οτι μονο οι γυναικες κουτσομπολευουν και οι αντρες δεν κατινευουν ποτε ... μυθος . Μαθαμε και για την γκομενα του γειτονα του αλλου ..ἔμεις και η μιση ελλαδα
Toxoman_UK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μύθος είναι ότι το γενικό κοινό πιστεύει πως οι γκόμενες είναι οι μόνες κουτσομπόλες. Όπως κ να έχει το αντρικό κουτσομπολιό είναι πιο χυμαδιό,ανάλαφρο κ str8forward.Γι αυτό σας βαριέμαι τις γκόμενες κ ως φίλες.
saya Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 st8ght κουτσομπολιο;Το ακουσαμε και αυτο .. χαχαχαχα. Δεν μπορω να βλεπω αντρες να κουτσομπολευουν . Δεν ξερω γιατι.. μου φαινεται πολυ αντιθετο του αντρικου προτυπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις