viper2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μα ναι! Αθλιε σόρυ....Μετα σκεφτηκα πως θα μοιαζει σα του viper... Ακομα το τσουζεις ωρέ;;; την βασιλοπιτα...?
athlios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 κοιταξτε σκουπίδια, ή βαλτε μια ταξη δωμεσα ή αλλαξτε θεμα γιατι δε βγαινει ακρη. ΔΕ ΒΓΑΙ ΝΕΙ. Δε. 1
caution Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Κατέβηκα να πετάξω σκουπίδια and then it hit me. ΒΑΛΑΝΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΑΝΣΑΣΕΡ. ΚΛΑΣΙΚΗ. Καλά στα επόμενα κοινόχρηστα θα ρίξω γλωσσώφιλο αλά bugs bunny στην διαχειρίστρια, δεν το συζητάω. 1
brickoman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Αντε μπας και μάθετε οι νεοι να ακουτε καλη μουσικη http://www.youtube.com/watch?v=Aht9hcDFyVw 1
slygeo87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μου τη γεμιζουν άλλοι κατα καιρους την ανάγκη......................... Εννοείς σου καλύπτουν την ανάγκη ή.
caution Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καλή; Θα με φάει η περιέργεια, πάω με το Shazam στο χέρι να δω τι είναι. Για wagner μου φάνηκε...
brickoman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Εννοείς σου καλύπτουν την ανάγκη ή. Έλα τώρα....
caution Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Σκάστε ρε σαλιάρηδες, ποιος τη γαμάει την διαχειρίστρια, τώρα έπαιζε Also Sprach Zarathustra!!! Μου 'ρθε να πιάσω κόκκαλο και να αναπαραστήσω την γνωστή σκηνή. Fucking wow! Όταν βαριέμαι στο ασανσέρ θα πηγαίνω, από εδώ και πέρα. Πιάνει και το wifi μου, μια χαρά! 1
athlios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εχω βάλει και βλεπουμε την κάμερα στην είσοδο. Λοιπον κάποιος παρήγγειλε[πιτσες μαλλον] και δεν εδωσε σωστα διευθυνση,ο πακετάς βρίζει και εχουμε νεα γειτονισσα[~25] ή ο γείτονας έπιασε καινουρια γκομενα και δε της ανοίγει.
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 τώρα έπαιζε Also Sprach Zarathustra!!! Απλα πες μου που βρισκεται αυτο το ασανσερ!
athlios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Σκάστε ρε σαλιάρηδες, ποιος τη γαμάει την διαχειρίστρια, τώρα έπαιζε Also Sprach Zarathustra!!! Μου 'ρθε να πιάσω κόκκαλο και να αναπαραστήσω την γνωστή σκηνή. Fucking wow! Όταν βαριέμαι στο ασανσέρ θα πηγαίνω, από εδώ και πέρα. Πιάνει και το wifi μου, μια χαρά! τοση κουλτουρα στη Σεσσαλονικη?
viper2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 το "μεερες" / "μεεεεερα" πρωι ειναι εκει...? Σεβαστο in other news κολληματακι... http://www.youtube.com/watch?v=F02PFEjKV3g
Προτεινόμενες αναρτήσεις