Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμα. Όχι για μένα, τον γιό μου σκεφτόμουν, να συμπεθεριάζαμε κιόλας. Πλάκα θα είχε ε;

Ο τσογλαναράς χτύπησε τσεχάκι γκομενάκι το καλοκαίρι. Μου την έφερε και σπίτι (τροχοσπίτι δηλαδή), την φιλέψαμε κιόλας ναούμ, κομπλέ. Και έρχεται και κάθε καλοκαίρι. Επένδυση για το μέλλον.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Κρίμα. Όχι για μένα, τον γιό μου σκεφτόμουν, να συμπεθεριάζαμε κιόλας. Πλάκα θα είχε ε;

Ο τσογλαναράς χτύπησε τσεχάκι γκομενάκι το καλοκαίρι. Μου την έφερε και σπίτι (τροχοσπίτι δηλαδή), την φιλέψαμε κιόλας ναούμ, κομπλέ. Και έρχεται και κάθε καλοκαίρι. Επένδυση για το μέλλον.

Τσεχες, ξερουν τι κανουν. Το μυριζουν απο μακρια το χρημα.

• Like 2
Δημοσ.

δεν ξέρω τι μυρίζουν, είναι θεές πάντως. Μάνα μιλφάρα με 3 κόρες-γλυφιτζούρια (και έναν γιό, απορώ πώς ζούσε) σε ένα αυτοκινούμενο για έναν μήνα. Ο τσέχος στην δουλειά, ήρθε στο τέλος να τους μαζέψει. Ονείρωξη.

Δημοσ.

Το πιάσαμε το υπονοούμενο Λευτέρη, ο ενθουσιασμός δεν ήταν από τον ψαρομεζέ και το τσίπουρο... Μάρτιο, Απρίλιο περιμένουμε το τέταρτο;

Δημοσ.

2 ζωη να χουν.

Χαρίζεται τηλεόραση 17'', δεν θέλουμε παρόμοιο γονιδίωμα όπως και το δικό σου στην πιάτσα. ;ρ

κάπου εκεί. ΝΟΤ.

220px-Cork_p1160013.jpg

Δημοσ.

θα σου έλεγα πού να την βάλεις ε.

Νυστάζω θανατηφόρα. Και έχω και σχολείο αύριο. Γαμώτο.

Υπάρχει ο χημικός τρόπος, υπάρχει και αυτός ο τρόπος..;ρ

Δημοσ.

τα παιδιά είναι ευτυχία, θα το καταλάβεις σύντομα. Και αϋπνία, και αυτό θα το καταλάβεις, μουχαχα

Μ, το απολαμβάνω όσο μπορώ, εσύ ξύπνα αύριο απ τα χαράματα.;ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...