g_alkis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Τα τσουρεκια του τερκενλη ειναι για να σου τρεχουν τα σάλια.....γιααααμ Εμεις μια απλη βασιλοτπιτα κέικ ειχαμε με επικαλυψη σοκολατας.Μονο τη σοκολατα τρωω..χιχιχιχιχιχ Βασιλοπιτα με βοτκα;;;Δε νομιζω οτι την έκανε μαμα-νοικοκυρά αυτην... Ανέβα στη ζυγαριά 1
brickoman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Say poutso one more time. Πούτσο Ανέβα στη ζυγαριά Ωραιος τροπος για να κανεις μια γυναικα να σε μισει 1
athlios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μία φορά στείλαν μήνυμα "μη πιεις πολυ γλυστράει ο δρόμος" και έφαγα τετακέ 360 για αυτο κόψτε τις μαλακίες οσοι στελνετε τετοια αστειάκια. 1
mary Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ανέβα στη ζυγαριά καλε ξες ποσο καιρο εχω να φαω τσουρεκι τερκενλη;;;; Ανεβηκα προχθες στη ζυγαρια και μου εδειξε ενα κιλο παραπάνω
brickoman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ανεβηκα προχθες στη ζυγαρια και μου εδειξε ενα κιλο παραπάνω Σε παρακαλώ, πες μου τι τρως! Θέλω να παρω κανα κιλο επειδη τωρα τελευταια εχω χασει αρκετα οσα κι εαν τρωω (οπου ξερεις τι τρωω)
mary Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 σε συγκριση με οτι τρωτε εσεις μαλλον ελαχιστα. μεσημεριανο κανονικο δλδ σαλατες, φαγητο κλπ κλπ κανα γλυκο το απογευμα πχ ενα μελομακαρονο ή ενα κομματι βασιλοπιτα και μετά το ράβω. το πρωι γάλα και κέικ-τωρα που έχουμε-.
brickoman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 σε συγκριση με οτι τρωτε εσεις μαλλον ελαχιστα. μεσημεριανο κανονικο δλδ σαλατες, φαγητο κλπ κλπ κανα γλυκο το απογευμα πχ ενα μελομακαρονο ή ενα κομματι βασιλοπιτα και μετά το ράβω. το πρωι γάλα και κέικ-τωρα που έχουμε-. Δηλαδη περναει μερα που να μην εχεις φαει τουρτα σοκολατινα; Μου ακουγεται αδιανόητο........
athlios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 μέεεεεερεςΣκαλωσα ασχημα. Να προσεχετε τι γραφετε.
Praetorianos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Κάποιος έψαχνε troubleshooting για την κάρτα ήχου του, βρέθηκε στο blog μου και τελικά διάβασε άλλες 5 σελίδες ξοδεύοντας περίπου 8 λεπτά. Άλλος βρέθηκε μετά από αναζήτηση boeing 747, άλλος μετά που έψαχνε αριστοποίηση για τα μαθηματικά κτλ κτλ κι όλοι κάθισαν τουλάχιστον 30 seconds. Πραγματικά αν είστε εκεί έξω και με ακούτε, ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ. 1
mary Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Σοβαρά τώρα; Μα ναι! Αθλιε σόρυ....Μετα σκεφτηκα πως θα μοιαζει σα του viper... Ακομα το τσουζεις ωρέ;;;
brickoman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μα ναι! Μα πως αντεχεις; Δεν νιωθεις την αναγκη για σοκολάτα;
mary Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μου τη γεμιζουν άλλοι κατα καιρους την ανάγκη......................... 1
brickoman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μου τη γεμιζουν άλλοι κατα καιρους την ανάγκη......................... Εντάξει, με αποστόμωσες. Έχεις τα συγχαρητήριά μου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις