athlios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καπου μεσα στον υπνο-ξυπνιο ειδα τον ινσομνιακ αραπη νταλικερη στη Νεα Ορλεανη. καλη χρονια.
status Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καπου μεσα στον υπνο-ξυπνιο ειδα τον ινσομνιακ αραπη νταλικερη στη Νεα Ορλεανη. καλη χρονια. Δεν είναι χρήστης, είναι αύρα.;ρ 1
athlios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ησουν γενικα καλη περιπτωση ανθρωπου. Μαυρος Μαυροςε 2 παιδια, ένα και ένα.
caution Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 -Happy ny, love! -Piges New York telikaa!!!?? ^το πρώτο sms fail της χρονιάς. Ιεα! 2
g_alkis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα με τη βασιλόπιτα. Να έχεις σκάσει να είσαι ένα βήμα από τον εμετό αλλά να θες να φας κι άλλη. 3
caution Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ναι, η Βασιλόπιτα έρχεται και πάντα είσαι σε "You must be kidding me!" φάση. Παρόλαυτα, ήταν τερκενλης και έγλυψα όση μπορούσα
brickoman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους σας! ΥΕΑΗ!!!! Έτυχα το φλουρί!
mary Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Τα τσουρεκια του τερκενλη ειναι για να σου τρεχουν τα σάλια.....γιααααμ Εμεις μια απλη βασιλοτπιτα κέικ ειχαμε με επικαλυψη σοκολατας.Μονο τη σοκολατα τρωω..χιχιχιχιχιχ Βασιλοπιτα με βοτκα;;;Δε νομιζω οτι την έκανε μαμα-νοικοκυρά αυτην...
brickoman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ιν αδερ νιουζ στο μαγαζι που πηγαμε για την αλλαγη του χρονου ηταν και η πρωην μου (η Νικη για οσους θυμαστε) αλλα στον πουτσο μου την εγραψα και μου εφεραν για πρωτη φορα τζιν τονικ ΜΕ ΛΕΜΟΝΑΔΑ! Το κατέστρεψαν το ποτο οι μαλακες..... Τεσπα, στον πουτσο μου κι αυτο. Επισης ήπια Τζιν τονικ, καμποσα σφηνακια και ουισκι και οταν με σταμάτησαν για αλκοτέστ με εδειξε νηφαλιο ( ) Ημουν λιγο "Τι στον πουτσο;" κατασταση, αλλα στον πουτσο μου κι αυτο, νηφάλιο με εδειξε, νηφάλιος ημουν! Και κατι αλλο τραγικο ηταν ενα μηνυμα απο τον πατερα μου. Περιμενα να διαβασω κατι του στυλ "Καλη Χρονια" και μου εγραψε "Γιωργο μην πιεις πολυ, εσυ οδηγας". Δηλαδη τι στον πουτσο; Λιγα λεπτα μετα την αλλαγη του χρονου αυτο βρηκε να μου στειλει; Τεσπα, στον πουτσο μου κι αυτο.......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Κώστας ο πατέρας?
brickoman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Κώστας ο πατέρας? Σπυρος ο πατερας! (Κωστας ο παππους)
Προτεινόμενες αναρτήσεις