leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ώπ, Φρένζο! Καλή χρονιά ρε, στην υγειά μας!
sabpaxa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 μολις γυρισα και βλεπω ενα μεθυσμενο να ερχετε..του λεω δεν ειναι εδω Αριζονα,λαθος χωρα................ειναι βαρεμενος ο χρονος
brickoman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Είδε καθυστερημένους και μπήκε. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα........ μολις γυρισα και βλεπω ενα μεθυσμενο να ερχετε..του λεω δεν ειναι εδω Αριζονα,λαθος χωρα................ειναι βαρεμενος ο χρονος Τώρα σιγουρεύτηκα...... Έχεις πρόβλημα!
mary Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 8. Με 3 ώρες κωλο-υπνου και χαρωπά παιδάκια να βαράνε τα τριγωνάκια τους. <3 Σε μας κανουν απεργια; Τι σκατα δλδ; Παραμονη Χριστουγεννων ενα κοριτσακι ακουσα αλλά ηταν στις 11 το πρωι και εγω ακομα κοιμομουν. Σήμερα ουτε ενα δεν άκουσα, αλλά παιζει να κοιμόμουν σήμερα και βαριά....
brickoman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Σήμερα ουτε ενα δεν άκουσα, αλλά παιζει να κοιμόμουν σήμερα και βαριά.... Σιριουσλι; Σε εμας παλι πρωτη χρονια που ερχονται να πουν τα καλαντα στο πλοιο........
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ώπα κάτσε, τι πίνουμε; έχει σημασία; Εγώ κρασί παντως.
mary Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Σιριουσλι; Σε εμας παλι πρωτη χρονια που ερχονται να πουν τα καλαντα στο πλοιο........ Μα ναι! Ειναι δυνατον; Τα παιδια της γειτονιας δλδ ή ειναι ματσό ή ειναι ευαισθητα και φοβουνται να βγουν στα κρυα;
brickoman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 έχει σημασία; Εγώ κρασί παντως. Ρε βαλε να πιεις τζιν τονικ! Αααααλλλλλλλλοοοοο πραγμα!
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ρε βαλε να πιεις τζιν τονικ! Αααααλλλλλλλλοοοοο πραγμα! http://www.youtube.com/watch?v=TnsOAnojFVM
brickoman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μα ναι! Ειναι δυνατον; Τα παιδια της γειτονιας δλδ ή ειναι ματσό ή ειναι ευαισθητα και φοβουνται να βγουν στα κρυα; Εγω θυμάμαι απο τις 6 το πρωι εβγαινα να πω τα καλαντα επειδη ειχαμε και ανταγωνισμό εκει περα! Τωρα περιμενω να μου ερθει κανα σκασμενο να τα πει και αντε να ερθουν 4-5 παιδια......Εγω φταιω δηλαδη που θελω να τους δωσω χρημα!
brickoman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TnsOAnojFVM Γαμάτοι οι Black Sabbath! Δεν ηξερα οτι ακους καλη μουσικουλα!
frenzy Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 έχει σημασία; Εγώ κρασί παντως. Α καλά, μπύρα τότενες, καλά να μας μπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις