Toxoman_UK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 ριφρες μπιτσις ριφρες αγκαιν εντ αγκαιν Μίλα ρε μαλάκα και άσε την μουσική. Ναι μαρή.Το επόμενο στάδιο αυτό.Κάτσε να δούμε πως ακούγεται η μαλακία πρώτα γενικά.
brickoman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Ζωάδια,καφρίλες,απολίτιστοι Κάνω ξανά δοκιμές.Δώστε feedback για τη ποιότητα του ήχου το κέρας μου http://myradiostream.com/toxomanradio Σκατα η ποιοτητα του ηχου. Σαν να το ακουω απο ντουντουκες διαδηλώσεων. Τι πειραζεις ρε;
status Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 ριφρες μπιτσις ριφρες αγκαιν εντ αγκαιν Ναι μαρή.Το επόμενο στάδιο αυτό.Κάτσε να δούμε πως ακούγεται η μαλακία πρώτα γενικά. Καλά ακούγεται, γκει μουσικούλα ακούς, πόσο νορμάλ νομίζεις ότι μπορεί να ακούγεται; ;ρ 2
status Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Συνέχεια διακοπές μου κάνει κ σε σας? όχι, καθόλου. σοβαρά. Μητσιά ρε μαλάκα;
g_alkis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Είναι τόσα πολλά τα σούργελα με ποιο να πρωτοασχοληθείς
status Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Είναι τόσα πολλά τα σούργελα με ποιο να πρωτοασχοληθείς One σούργελο at a time.
g_alkis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 One σούργελο at a time. Σόου μένι σούργελα εντ σόου λιτλ τάιμ
Toxoman_UK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Τι έχει ο Μητσιάς?Έλα μη τα πάρω.Τέσπα έχω ρίξει 5 τραγουδιά στο SAM όλο κ όλο κ τα παίζει ξανά κ ξανά για να κάνω τη δοκιμή.Άλλο κοιτάω τώρα. Επίσης σκατά τα settings του Voice FX για να μιλήσω στον αέρα.Τα χω κάνει τοξοβολέ σταιλ.Μόλις βρω την άκρη θα πω
status Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Τι έχει ο Μητσιάς?Έλα μη τα πάρω.Τέσπα έχω ρίξει 5 τραγουδιά στο SAM όλο κ όλο κ τα παίζει ξανά κ ξανά για να κάνω τη δοκιμή.Άλλο κοιτάω τώρα. Επίσης σκατά τα settings του Voice FX για να μιλήσω στον αέρα.Τα χω κάνει τοξοβολέ σταιλ.Μόλις βρω την άκρη θα πω Σιγά μην βγάλεις άκρη μόνος σου.;ρ
Toxoman_UK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Λε πουλ.Εγώ νίπτω τας χείρας μου.Στο στάτους να την πέσετε από δω κ πέρα μιας κ έδωσε τα φώτα του για τα settings. (btw θενξ μαρή Στέλιο) Θα κάτσω τώρα να βγάλω καμιά πλέιλιστ να κάτσει καλά η δουλειά
brickoman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπον παιδες σας εχω φρεσκα νεα που τωρα τα εμαθα! Επιτελους εμεις οι ΟΥΚ βγηκαμε 2η καλυτερη ειδική ομαδα παγκοσμίως μαζι με τους Seals της Αμερικης με πρωτη την Spetsnaz. Ο ΛΟΚ ειναι 6ος στην λιστα και η Ομαδα Ανορθόδοξου Πολεμου 9η! Περήφανος σας Ελληνας, περήφανος σαν ΟΥΚας! Αντε να περάσουμε και τα Ρωσακια να γινουμε πρώτοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις