Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑ!

ΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑ!

ΝΤΑΜΠΟΛ ΑΚΑΟΝΤ ΑΕΙΣΠΟΤ!!

του ματσ γκεετσι ινκαμινγκ.

Οβερ

Ειναι banαρισμενα τα αλλα αρα δεν μετραει για νταμπλ ακαουντ

Λοιπον, εχθες το βραδυ επι 5 ωρες (κυριολεκτικα 5 ωρες) προσπαθουσε ο Τοξος να με κανει gay. Την συνομιλια την αποθήκευσα και ειπαμε να την ανεβασω εδω περα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ 

Μην διαβασετε εαν δεν ειστε ανω των 18 ή/και εαν δεν αντεχετε το τρολλαρισμα.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΑ MOD

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

ΒΛΕΠΕ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τωρα ειδα οτι μου αλλαξε τα φωτα του ποστ!

Παρσιφαλιε, θελω να ξερεις οτι με τις πραξεις σου με πληγωνεις. Εγω ουδέποτε δεν σου αλλαξα τα ποστ και δεν σε ειρωνεύτηκα! Για να σε συγχωρέσω θελω μια τουρτα σοκολατίνα και πεντε σουβλάκια. Στειλ'τα στο F453, θα περιμένω τον ντελιβερα!

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Δηλαδή αυτό που κάνει ο τοξοβόλος μαζί με τον Αλβανό ερωμένο του, τον brickοman, θεωρείται trolling; Εκεί φτάσαμε, αυτή είναι η νεότερη γενιά;

absolutely-disgusting.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή αυτό που κάνει ο τοξοβόλος μαζί με τον Αλβανό ερωμένο του, τον brickοman, θεωρείται trolling; Εκεί φτάσαμε, αυτή είναι η νεότερη γενιά;

Δεν έχω κάνει τίποτα! Ειμαι παντρεμενος ρε, δεν μπορω :P το λεει και η υπογραφη μου

Δημοσ.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΑ MOD

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :lol:

Μα πόσο σκληρός!

Δημοσ.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :lol:

Μα πόσο σκληρός!

Εγω αλλο ειχα γραψει αλλα ο παρσιφαλιος μου τα αλλαξε  :-(

Υ.Γ. Παρσιφαλ, αρχιζω να πειναω, που ειναι τα σουβλακια;

Αυτη την στιγμη σε εμας εδω ριχνει καρεκλες και ενας ναυτης προσπαθει να αναψει εξω αναπτηρα εδω και κανα πενταλεπτο......

Δημοσ.

Γιατί έφαγες μπαν πάλι εσύ;

Ειχα φαει ηδη μπολικα και μου εδωσε ο Παρσιφαλιος εναν ποντο, ετσι γι να'χω αλλα αυτος ο ποντος οδήγησε σε μονιμο μπαν......

Δημοσ.
Τον χώνει ο Ινδός τώρα, πιο μετά.

Ο toxo ρε είναι multitasking!!! Παράλληλα με το gay sutra μπορεί κάλλιστα να κάνει εκπομπή.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι δεν αξίζουν τόσο μεγάλα στον Andreas2, άπειρα και μικρά με κάθε topic που ανοίγει :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...