brickoman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 ΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑ! ΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑ! ΝΤΑΜΠΟΛ ΑΚΑΟΝΤ ΑΕΙΣΠΟΤ!! του ματσ γκεετσι ινκαμινγκ. Οβερ Ειναι banαρισμενα τα αλλα αρα δεν μετραει για νταμπλ ακαουντ Λοιπον, εχθες το βραδυ επι 5 ωρες (κυριολεκτικα 5 ωρες) προσπαθουσε ο Τοξος να με κανει gay. Την συνομιλια την αποθήκευσα και ειπαμε να την ανεβασω εδω περα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ Μην διαβασετε εαν δεν ειστε ανω των 18 ή/και εαν δεν αντεχετε το τρολλαρισμα. ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΑ MOD ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΒΛΕΠΕ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τωρα ειδα οτι μου αλλαξε τα φωτα του ποστ! Παρσιφαλιε, θελω να ξερεις οτι με τις πραξεις σου με πληγωνεις. Εγω ουδέποτε δεν σου αλλαξα τα ποστ και δεν σε ειρωνεύτηκα! Για να σε συγχωρέσω θελω μια τουρτα σοκολατίνα και πεντε σουβλάκια. Στειλ'τα στο F453, θα περιμένω τον ντελιβερα! 1
slipknot Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή αυτό που κάνει ο τοξοβόλος μαζί με τον Αλβανό ερωμένο του, τον brickοman, θεωρείται trolling; Εκεί φτάσαμε, αυτή είναι η νεότερη γενιά; 2
brickoman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή αυτό που κάνει ο τοξοβόλος μαζί με τον Αλβανό ερωμένο του, τον brickοman, θεωρείται trolling; Εκεί φτάσαμε, αυτή είναι η νεότερη γενιά; Δεν έχω κάνει τίποτα! Ειμαι παντρεμενος ρε, δεν μπορω το λεει και η υπογραφη μου
mary Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΑ MOD ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Μα πόσο σκληρός!
johnieXoX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 ωωωω ρε πούστη!!!! Πρόσεξε τί λες σε αυτό το νήμα, οι τοίχοι έχουν αυτιά. ohhhh.. you saw what i did there... 1
brickoman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 τι στον διατανο ρε, ποτε περιμενει να ανοιξει το ραδιο;
brickoman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Μα πόσο σκληρός! Εγω αλλο ειχα γραψει αλλα ο παρσιφαλιος μου τα αλλαξε Υ.Γ. Παρσιφαλ, αρχιζω να πειναω, που ειναι τα σουβλακια; Αυτη την στιγμη σε εμας εδω ριχνει καρεκλες και ενας ναυτης προσπαθει να αναψει εξω αναπτηρα εδω και κανα πενταλεπτο......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 παράδοση 1
brickoman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί έφαγες μπαν πάλι εσύ; Ειχα φαει ηδη μπολικα και μου εδωσε ο Παρσιφαλιος εναν ποντο, ετσι γι να'χω αλλα αυτος ο ποντος οδήγησε σε μονιμο μπαν......
status Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Τον χώνει ο Ινδός τώρα, πιο μετά. Ερωτικό καυγαδάκι, και έτσι.;ρ 1
g_alkis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Κι ο φουκαράς ο Andreas2 είναι ακόμα μπαναρισμένος. Ντροπή. 6
chill Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Τον χώνει ο Ινδός τώρα, πιο μετά. Ο toxo ρε είναι multitasking!!! Παράλληλα με το gay sutra μπορεί κάλλιστα να κάνει εκπομπή. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 πράγματι δεν αξίζουν τόσο μεγάλα στον Andreas2, άπειρα και μικρά με κάθε topic που ανοίγει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις