Toxoman_UK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Διάλογος με τοξομάδερ στο σκαιπ πριν 10 λεπτά. Τοξομάδερ : ''Ξέρεις πως είναι να έχεις το πρώτο εγγόνι από το παιδί που είχες ξεγραμμένο να κάνει απογόνους?'' Απάντηση μου : ''Το σύμπαν σε τρολάρει ρε μάνα'' Τοξομάδερ : ''Καλά,σε κλείνω μήπως σταυρώσω κανα γκόμενο όσο περνάει η μπογιά μου'' Λατρεύουμε τοξομάδερ ρε
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Διάλογος με τοξομάδερ στο σκαιπ πριν 10 λεπτά. Λατρεύουμε τοξομάδερ ρε Brickομάδερ: -Εισαι ζωντανος Γιωργο; -Ναι. -Ωραια, κλεινω γιατι μαγειρευω..... Ενω απο την αλλη η γυναικα μου μπορει να μου μιλαει και 3 ωρες στο κινητο. ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;
Toxoman_UK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αλλά η τοξομάδερ είναι μια μιλφάρα όλα τα λεφτά.Βάζει κάτω τις 20αρες.Γκαραντί λέμε.Πολύ εντυπωσιακή γυναίκα έχω για μάνα.Όχι αστεία
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αλλά η τοξομάδερ είναι μια μιλφάρα όλα τα λεφτά.Βάζει κάτω τις 20αρες.Γκαραντί λέμε.Πολύ εντυπωσιακή γυναίκα έχω για μάνα.Όχι αστεία Τι να την κανεις την μιλφαρα οταν μπορεις να εχεις 3 20αρικα πιπινια;
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Οκ παιδες μολις με πηρε τηλεφωνο η γυναικα μου και μου ειπε να προσεχω αυτα που γραφω στο ινσομνια. Με παρακολουθει παιδες, βρισκεται αναμεσα μας! Ζακλίν καρδιά μου σε αγαπώ!
insomniaK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 εντάξει μωρέ, το πουλί σου μπορείς να συνεχίζεις να το βάζεις όπου θες όμως... Ζακλίν αγάπη του, θύμησε του πως ήταμ ταξίδι πριν από 3 μήνες... με τρόπο ε!
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 εντάξει μωρέ, το πουλί σου μπορείς να συνεχίζεις να το βάζεις όπου θες όμως... Κρύβε λόγια μεγάλε, μπορεί στο σπίτι να με περιμένει με τον μπαλτά....... edit1 Εντάξει, σοβαρα τωρα, τι κίνηση ειναι αυτη; Ζακλίν αγάπη του, θύμησε του πως ήταμ ταξίδι πριν από 3 μήνες... με τρόπο ε! Πριν απο τρεις μηνες ήμασταν χωρισμένοι κι εγω ειχα σχεση με άλλη edit2 Και η κίνηση συνεχίζει........ πρεπει να εχω μετακινηθεί 2 μετρα το τελευταίο 5λεπτο....... edit 3 ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!!!! Επιτέλους βγήκα απ'τον κατσικόδρομο και πηγαίνω με ανθρώπινη ταχύτητα!
nicoc89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Κρύβε λόγια μεγάλε, μπορεί στο σπίτι να με περιμένει με τον μπαλτά....... edit1 Εντάξει, σοβαρα τωρα, τι κίνηση ειναι αυτη; Πριν απο τρεις μηνες ήμασταν χωρισμένοι κι εγω ειχα σχεση με άλλη edit2 Και η κίνηση συνεχίζει........ πρεπει να εχω μετακινηθεί 2 μετρα το τελευταίο 5λεπτο....... edit 3 ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!!!! Επιτέλους βγήκα απ'τον κατσικόδρομο και πηγαίνω με ανθρώπινη ταχύτητα!
status Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Οκ παιδες μολις με πηρε τηλεφωνο η γυναικα μου και μου ειπε να προσεχω αυτα που γραφω στο ινσομνια. Με παρακολουθει παιδες, βρισκεται αναμεσα μας! Ζακλίν καρδιά μου σε αγαπώ! 1984.
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Κρύβε λόγια μεγάλε, μπορεί στο σπίτι να με περιμένει με τον μπαλτά....... edit1 Εντάξει, σοβαρα τωρα, τι κίνηση ειναι αυτη; Πριν απο τρεις μηνες ήμασταν χωρισμένοι κι εγω ειχα σχεση με άλλη edit2 Και η κίνηση συνεχίζει........ πρεπει να εχω μετακινηθεί 2 μετρα το τελευταίο 5λεπτο....... edit 3 ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!!!! Επιτέλους βγήκα απ'τον κατσικόδρομο και πηγαίνω με ανθρώπινη ταχύτητα! Είναι η ιδέα μου ή δεν έγραψες τίποτα; 1984. ???
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Το βιβλίο, όχι την ταινία.;ρ Αααααα οκ τωρα βγαζει νοημα Να σου πω ρε, τι δείχνει το avatar σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις