nicoc89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Που θες να σε στειλω, στον Εβρο; Ο Γιαννης το τραυμα τι; ναι! αλεξ/πολη πήγε ενας φίλος μου για σπουδές και θα βρισκόμαστε να αράζουμε και με άλλους θα έχει πλάκα πας δατ σιτ και τα λοιπά χουχουχου! όρε φάση ! οταν ηταν να προαχθώ σε ανθυποπλοίαρχος: δηλαδή με λίγα λόγια είσαι ναυραρχος έτσα? αν σου πω το ΑΣΜ μου θα κανονίσεις καμια μετάθεση στο ΓΕΣ ?χουχουχου! ΠΑΛΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΑ???
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 ειδες ? σε θεραπευσε...πηρες με προβλημα και παραδεχθηκες οτι δεν ειχες τιποτα... Χαχα ναι χαχαχαχαχαχαχααχαχαχα φοβερός γιατρός! Δεν το είχα συνειδητοποιήσει λολ δηλαδή με λίγα λόγια είσαι ναυραρχος έτσα? αν σου πω το ΑΣΜ μου θα κανονίσεις καμια μετάθεση στο ΓΕΣ ?χουχουχου! ΠΑΛΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΑ??? υποπλοίαρχος ειμαι. Ναυαρχος, πτεραρχος και στρατηγος μονο εν καιρο πολεμου προάγονται.
nicoc89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Χαχα ναι λολ υποπλοίαρχος ειμαι. Ναυαρχος, πτεραρχος και στρατηγος μονο εν καιρο πολεμου προάγονται. α δηλαδή σαν υπολοχαγός είσαι ? ντάξ έχεις ψωμιά μέχρι να με φτάσεις ψαρααα!
stavi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 α δηλαδή σαν υπολοχαγός είσαι ? ντάξ έχεις ψωμιά μέχρι να με φτάσεις ψαρααα! και στο σπίτι μάγειρας... καλά κάνεις ρε, ελπίζω η γυναίκα σου να το εκτιμάει
Toxoman_UK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όλοι οι ψυχολόγοι έχουν πολλά ψυχολογικά τσεμπέρι psychology οφ Τρούμπα ουρμπανιά καρα ουρμπανιά. Τόσο σε Βρετανία όσο κ states οι ψυχολόγοι (κ γενικότερα οι επαγγελματίες ψυχικής υγιείας) έχουν από τα χαμηλότερα ποσοστά ψυχικών διαταραχών στο γενικό πληθυσμό.
slipknot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Προφανώς, στη μεν Βρετανία ο γενικός πληθυσμός έχει να δει σοβαρή διάκριση στο ποδόσφαιρο απ' το τέλος των 60's ενώ έχει ακόμα Βασίλισσα, στις δε ΗΠΑ ο γενικός πληθυσμός φοβάται οτιδήποτε κομμουνιστικό-σοσιαλιστικό ακόμα και τώρα, το 2012.
nicoc89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 το αποφτημα μου κίτσι κίτσι ya ya μαμα τσοκολάια! θέλω άδεια πριν γυρίσω στη μονάδα τι δουλειά εχω με μια μάζα απο γελάδια φέρνω τρέλα και ζαλάδα oπου αράζω καπνούς και απ τα μάτια βγάζω τι να κάνω ετσι είμαι δεν αλλάζω σκέφτομαι να ζητήσω να μπω στην μπάντα του στρατού να παίζω τύμπανο λέτε να με πάρουν ? δεν έχω πτυχίο αλλά να κοπανάω ενα τύμπανο δεν θα είναι και δύσκολο , τι λέτε??????????? σήμερα περνάει γρήγορα η μέρα ρε μπουστη μου :S
Toxoman_UK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 φοβάται οτιδήποτε κομμουνιστικό-σοσιαλιστικό ακόμα και τώρα, το 2012. Εδώ ο μέσος Ρεπουμπλικάνος ψηφοφόρος έχει ταυτίσει τον Ομπάμα με κομμουνιστή.Είναι κακοί οι Δημοκρατικοί,αλήθεια.
g_alkis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Φασολάδα μετά την κραιπάλη των Χριστουγέννων. Ο γιέα
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 α δηλαδή σαν υπολοχαγός είσαι ? ντάξ έχεις ψωμιά μέχρι να με φτάσεις ψαρααα! Λοχαγος. Ο Υποπλοιαρχος ειναι ισος με τον Λοχαγο, επειδη στο ναυτικο ο πρωτος τιτλος ειναι ο Σημαιοφόρος.(Εσυ να φανταστω εισαι υποδεκανεας; ) και στο σπίτι μάγειρας... καλά κάνεις ρε, ελπίζω η γυναίκα σου να το εκτιμάει Εννοειται και μαγειρας! Καλυτερος και απο τον Μαμαλάκη μην σου πω Εαν δεν το εκτιμουσε δεν θα την παντρευόμουν! Φασολάδα μετά την κραιπάλη των Χριστουγέννων. Σιριουσλι; In other news ο κολλητός μου απο την σχολη ναυτ. δοκιμων πηρε μεταθεση απο τις Σέρρες στο πλοιο μου και μου εφερε 5 κουτια ακανεδες. Περιττό να πω οτι τα δυο τα εχω ηδη φαει.
giasimera Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 ουρμπανιά καρα ουρμπανιά. Τόσο σε Βρετανία όσο κ states οι ψυχολόγοι (κ γενικότερα οι επαγγελματίες ψυχικής υγιείας) έχουν από τα χαμηλότερα ποσοστά ψυχικών διαταραχών στο γενικό πληθυσμό. Νομίζω ότι εσείς οι ψυχοτέτοιοι αδειάζετε σε ειδικούς ρουφήχτρες του συναφιού σας,σωστά; σήμερα περνάει γρήγορα η μέρα ρε μπουστη μου :S Α ρε δύστυχο χασικλάκι,να δεις ρε χαμένε όταν θα αναπολείς μεθαύριο,θα σου λείπουν αναμνήσεις ρε,κάτι σαν τον Τζόνυ Μνημόνικο θάσαι,θα τις ψάχνεις και θα στις έχει σκεπάσει η THC.
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ω ρε κίνηση! Ρε τι διάολο κάνουν τόσα αυτοκίνητα εδώ; Υ.Γ. Λουσι, ανοιξες το τοπικ με τις φωτογραφιες να βαλω την δικια μου; Εχω και φρέσκια-φρέσκια απο τον γάμο!
nicoc89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Λοχαγος. Ο Υποπλοιαρχος ειναι ισος με τον Λοχαγο, επειδη στο ναυτικο ο πρωτος τιτλος ειναι ο Σημαιοφόρος.(Εσυ να φανταστω εισαι υποδεκανεας; ) δεν ξερω , θα ρωτήσω και θα σε πω!
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξερω , θα ρωτήσω και θα σε πω! Ρώτα και το ποτε γεννήθηκες, μην το ξεχασεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις