Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 πόσες αναρωτική? πότε απολύεται ο φαντάρος?
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ολες ιδιες δεν ειναι? Γυρω στις 13 στολες εχουμε οι αξιωματικοι. Αλλες οι υπηρεσιας, αλλες οι επιδείξεων, αλλες οι τελετων, αλλες οι παρελάσεων κτλ μαλλον θα ηταν η πρωτη φορα που επιανε οπλο (εξαιρουνται τα μπλιμπλικια )και απο το σοκ δε ζητησε συγνωμη ή οτιδηποτε αλλο.ετσα πιστευω κ ετσα ειναι με το φανταρο τι εγινε; Λες; Αν και τοσα χρονια ημουν καλος με τους φανταρους αυτον θα τον ******. Δεν ξερω ομως τι εγινε με αυτον επειδη αφου εβγαλα κουτσα στραβα την σφαιρα με κατι εργαλεια εκει πηγα στο νοσοκ. πόσες αναρωτική? πότε απολύεται ο φαντάρος? Αναρωτικη; Αυτο το αστειο εχει τελειωσει εδω και πολλα χρονια μεγαλε! Σημερα π.χ. πηγα κανονικα στην δουλεια με πατεριτσες! Ο φανταρος δεν ξερω τι θα κανω μαζι του για να σου πω ποτε απολυεται παντως ειναι εφεδρος (ηθελε και εφεδριλικι ο κωλος του βλεπεις)..... Τεσπα.
sabpaxa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 περαστικα,αν και σε βλεπω απροσμενα μαχιμο...(εβγαλες σφαιρα μονος σου???BRAVOo) που ακριβως την εφαγες;στο μπουτ;
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Γυρω στις 13 στολες εχουμε οι αξιωματικοι. Αλλες οι υπηρεσιας, αλλες οι επιδείξεων, αλλες οι τελετων, αλλες οι παρελάσεων κτλ Μα σιγουρα εχεις κι αλλη ιδια με αυτη που χαλασε. Τι θα ελεγες πως κανει ιδιαιτερα σημαντικη για σενα τη συγκεκριμενη, τοσο ωστε να τη θεωρεις αγαπημενη σου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 στο στρατό ξηράς πάντως κρατάνε καλά ακόμα οι αναρωτικές...
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 περαστικα,αν και σε βλεπω απροσμενα μαχιμο...(εβγαλες σφαιρα μονος σου???BRAVOo) που ακριβως την εφαγες;στο μπουτ; Θενξ. Ε, Μαχιμος είμαι, λες να μην ξερω να βγαζω σφαιρες; Την εφαγα στην γαμπα οπου εαν το πατησω το ποδι τρωω σαβουρα επιτόπου (γι αυτο αλλωστε και οι πατεριτσες). Στο μπουτι μια χαρα θα ηταν ουτε θα ποναγε τοσο, και θα μπορουσα να περπατησω!
nicoc89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Σοβαρα, τι σας δινουν στο στρατοπεδο; Εσυ εισαι σαν μαστουρωμένος, ο αλλος με πυροβόλησε, ειλικρινά, τι διαολο σας δινουν; δεν ξέρω πραγματικά, έχω αλλάξει, είμαι αλλόφρον ! ενώ πριν μπω ημουν μια χαρά απότι λένε όλοι , ΝΑ! ρώτα και τους μοντσ να στα πουν! Σεεεε παρακαλώ πολύ, μη τον προσβάλεις! Ειναι ευαισθητο παιδι κατα βάθος! είμαι και φαίνομαι! πώς με καταλαβαίνεις..! θα μπορούσες να είσαι θηλυκή nicoc89 Α ναι, συγγνώμη... μέρες που είναι σε συγχωρώ τέκνων φρούτε!
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μα σιγουρα εχεις κι αλλη ιδια με αυτη που χαλασε. Τι θα ελεγες πως κανει ιδιαιτερα σημαντικη για σενα τη συγκεκριμενη, τοσο ωστε να τη θεωρεις αγαπημενη σου? Απλα αυτη ηταν που φοραγα στον γαμο μου. δες εδω τις στολες. Στους ανδρες αξιωματικους δες για τις στολες μου. στο στρατό ξηράς πάντως κρατάνε καλά ακόμα... χα καλο κι αυτο! δεν ξέρω πραγματικά, έχω αλλάξει, είμαι αλλόφρον ! ενώ πριν μπω ημουν μια χαρά απότι λένε όλοι , ΝΑ! ρώτα και τους μοντσ να στα πουν! είμαι και φαίνομαι! πώς με καταλαβαίνεις..! θα μπορούσες να είσαι θηλυκή nicoc89 μέρες που είναι σε συγχωρώ τέκνων φρούτε! Το οτι ησουν καλα πριν εαν θελω το πιστευω.....
nicoc89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Το οτι ησουν καλα πριν εαν θελω το πιστευω..... ναι σου λέω όλοι αυτό λένε ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ οτι και αν τους πω μου λένε ναι oO
mary Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Το οτι ησουν καλα πριν εαν θελω το πιστευω..... Ηταν! Ηταν! 1
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ηταν! Ηταν! Α ναι εχεις δικιο, ηταν ηταν! ναι σου λέω όλοι αυτό λένε ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ οτι και αν τους πω μου λένε ναι oO Ναι παιδι μου, ναι!
nicoc89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 και τώρα είμαι όμως! αν και βλέπω καμια φορά οράματα αλλα κάνω οτι δεν τα βλέπω! νομίζω πως είμαι παιδί του 83 όπως αυτά στην ιστορική εκπομπή του Κυρίου Χαρδαβέλα αν και γεννήθηκα 89 , μάλλον άργησα λίγο , δεν εξηγείτε αλλιώς Εκτός και αν είμαι θύμα σκευωρίας και εγω γεννηθεί απο το 83! που μπορώ να δω πότε γεννήθηκα ? O_O
Toxoman_UK Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρω ότι πέφτω στη στερεοτυπική εικόνα της αδερφάρας τώρα αλλά πάντα με εξιτάραν τα φιτ μωρά με στολή.Μου έβγαζαν το πολύ αντρουά.Σε μερικούς θέλω χύμα στο κύμα να τους την πέσω
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Απλα αυτη ηταν που φοραγα στον γαμο μου. Γκουντ ηναφ @Τοξο στεροτυπαρεσαι μονος σου??
mary Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ε αυτο να δω και ας πεθανω! Μπρικ εχεις φαν!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις