Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει, αλλά σε μειώνει :)

Ψυχολόγος είναι, μην δίνεις και όρκο ότι ξέρει τι σημαίνει ΤΕΙ..;ρ

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Η ψυχολογία είναι επιστήμη. Μπορεί τα τσιτάτα και οι αμπελοφιλοσοφίες του Φρόυντ να μην είναι, αλλά απο εκεί και πέρα υπάρχουν πράγματα που υπακούν στο κλασικό ''παρατήρηση - θεωρία - πείραμα''.

Το μάρκετινγκ όχι, δεν το θεωρώ επιστήμη. Πιο πολύ σαν ομαδοποίηση κάποιων πραγμάτων για κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Ξέρει, αλλά σε μειώνει :)

Είμαι καλό παιδί ρε.Απλά ανώτερος,εξυπνοτέρος,ομορφότερος κ πιο μάγκας από όλους τους μέσους όρους.Η ουσία είναι ότι τα πιστεύω αυτά που λέω

Δημοσ.

Είμαι καλό παιδί ρε.Απλά ανώτερος,εξυπνοτέρος,ομορφότερος κ πιο μάγκας από όλους τους μέσους όρους.Η ουσία είναι ότι τα πιστεύω αυτά που λέω

Νομιζω οτι περιγραφεις εμενα!

Δημοσ.

Αν γίνεται να την έχετε και μεγαλύτερη από όλους εδώ μέσα, θα το εκτιμούσα πολύ. Θα ξεκαθάριζε την ιεραρχία, ρε παιδί μου...

:D

Δημοσ.

Αν γίνεται να την έχετε και μεγαλύτερη από όλους εδώ μέσα, θα το εκτιμούσα πολύ. Θα ξεκαθάριζε την ιεραρχία, ρε παιδί μου...

:D

Μια απο τις πολλες μου αρετες ειναι να την εχω μεγαλυτερη απο ολους σας.

Δημοσ.

Όχι ο Σέλερς έχει δίκιο (όχι ότι υπεκφεύγω ή κάτι τη στιγμή που μιλάμε για 18άρα) .

Το Μάρκετινγκ κ μένα μου τη σπάει.Κυριώς γιατί το μισό είναι Ψυχολογία κ ούτε καν πέρνουμε το credit δλδ.

Δημοσ.

Όχι ο Σέλερς έχει δίκιο (όχι ότι υπεκφεύγω ή κάτι τη στιγμή που μιλάμε για 18άρα) .

Το Μάρκετινγκ κ μένα μου τη σπάει.Κυριώς γιατί το μισό είναι Ψυχολογία κ ούτε καν πέρνουμε το credit δλδ.

Πολύ αμυντική συμπεριφορά βλέπω πάντως...να το κοιτάξεις.

Δημοσ.

Η ψυχολογία είναι επιστήμη. Μπορεί τα τσιτάτα και οι αμπελοφιλοσοφίες του Φρόυντ να μην είναι, αλλά απο εκεί και πέρα υπάρχουν πράγματα που υπακούν στο κλασικό ''παρατήρηση - θεωρία - πείραμα''.

Το μάρκετινγκ όχι, δεν το θεωρώ επιστήμη. Πιο πολύ σαν ομαδοποίηση κάποιων πραγμάτων για κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Όχι ο Σέλερς έχει δίκιο Το Μάρκετινγκ κ μένα μου τη σπάει.Κυριώς γιατί το μισό είναι Ψυχολογία κ ούτε καν πέρνουμε το credit δλδ.

Κοιτάξτε αν θεωρείτε την ψυχολογία επιστήμη, τότε για να είστε consistent πρέπει να θεωρείτε και το marketing.

Παρατήρηση - Θεωρία - πείραμα υπάρχει και στο marketing. Αν βάλω το Ultrex στο μεσαίο ράφι, είναι πιθανότερο να το αγοράσεις απ' ότι αν το βάλω στο κάτω. Έγινε παρατήρηση, στήθηκε θεωρία, έγινε πείραμα, εξακριβώθηκε, και πλέον θεωρείται κοινή πρακτική.

Το ότι γνωρίζω ότι αν αγοράζεις λαχανικά και γάλα 0%, είναι πιθανότερο να σε τραβήξει μια προσφορά στη Coca Zero, παρά στα τυρογαριδάκια, πάλι βασίζομαι πάνω σε θεωρία, papers κι έρευνα πάνω στο marketing.

Well κι αν θεωρήσει κάποιος το marketing παρακλάδι της Ψυχολογίας, ντάξει με το ίδιο σκεπτικό τι να πούμε για το "αποπαίδι" της Βιολογίας, της Στατιστικής και του SPSS.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως σοβαρά πιστεύω ότι εκείνοι οι μειοψηφικοί που δε θεωρούν τη Ψυχολογία επιστήμη είναι συμπλεγματικές κ ζηλόφθονες κρυφές θαυμάστριες.

Δίνω μια 20ετία before we rule the world

Δημοσ.

Πάντως σοβαρά πιστεύω ότι εκείνοι οι μειοψηφικοί που δε θεωρούν τη Ψυχολογία επιστήμη είναι συμπλεγματικές κ ζηλόφθονες κρυφές θαυμάστριες.

Δίνω μια 20ετία before we rule the world

Το ίδιο πιστεύουν και οι μαρκετίστες που ξέρω, αλλά δεν μου το αιτιολόγησες.

Προφανές πιστεύω, δεν γίνεται να έχεις άδικο και να μην είσαι συμπλεγματικός. τέλος.

Δημοσ.

Το ίδιο πιστεύουν και οι μαρκετίστες που ξέρω, αλλά δεν μου το αιτιολόγησες.

Στο αιτιολόγησα,απλά δε το κατάλαβες ρε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...