brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 αργία Τότε εγώ γιατί σήμερα είχα υπηρεσία;
leftermann Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 http://i.imgur.com/ur8w3.jpg έτσι ακριβώς. Λίγο σαν να αγχώθηκες με φαίνεται όμως ε.
stavi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EgT_us6AsDg εμένα αυτό τραγούδι πολύ μ'αρέσει κι ας λέτε ότι θέλετε. Έχει φωνάρα!!! αλήθεια λέτε τις φτιάχνουν καθόλου τις φωνές με τα διάφορα μηχανήματα που έχουν, ή what you see, is what you get? το τραγουδάω και ηχογραφώ τον εαυτό μου, ακούγομαι σαν καθυστερημένη. Πες τε μου οτι έχουν εργαλεία που τους στρώνουν τι φωνές....
status Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 έτσι ακριβώς. Λίγο σαν να αγχώθηκες με φαίνεται όμως ε. ¨Οχι ρε, τι με πέρασες;; ρ
insomniaK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 η φωνή στρώνει από τις πολλές πίπες που παίρνουν για να κάνουν καριέρα... Ζήτα από τον freedubus το πέος του για εξάσκηση. Και αν τα δοντάκια σου είναι σαν της Καιτούλας (Τούλι/Χριστούλι), θα του το κάνεις σαν τουλούμπα, ριγέ.
stavi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 βλέπω το κόκκινο αβατάρ και νομίζω ότι είναι ο Leftermann και σκέφτομαι "συνήθως δε λέει τέτοιες μαλακίες αυτός τί έπαθε τώρα;" μετά βλέπω το δικό σου όνομα και σκέφτομαι "α έτσι εξηγείται" 1
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Nice η γυναικα μου εχει αλλαξει δουλεια εδω και 3 μερες και εγω το εμαθα πριν κανα 10 λεπτο....... η φωνή στρώνει από τις πολλές πίπες που παίρνουν για να κάνουν καριέρα... Ζήτα από τον freedubus το πέος του για εξάσκηση. Και αν τα δοντάκια σου είναι σαν της Καιτούλας (Τούλι/Χριστούλι), θα του το κάνεις σαν τουλούμπα, ριγέ. Δηλαδη για να καταλαβω, εσυ εχεις καλη φωνη ή οχι;
status Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Nice η γυναικα μου εχει αλλαξει δουλεια εδω και 3 μερες και εγω το εμαθα πριν κανα 10 λεπτο....... Δηλαδη για να καταλαβω, εσυ εχεις καλη φωνη ή οχι; Έχεις να φας τηγανιά έτσι και το πάρει πρέφα..;ρ βλέπω το κόκκινο αβατάρ και νομίζω ότι είναι ο Leftermann και σκέφτομαι "συνήθως δε λέει τέτοιες μαλακίες αυτός τί έπαθε τώρα;" μετά βλέπω το δικό σου όνομα και σκέφτομαι "α έτσι εξηγείται" Σόρρυ μικρή αλλά θες πολλά ποστ ακόμα για να φτάσεις τον ινσομνιακ..
stavi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που τον έπιασε το κόψιμο για τον φρυντα... μήπως μπερδεύεσαι; σαν εκείνο το ανέκδοτο. -ρε φίλε τι κάνεις εκεί; - τον παιζω - μαυτό είναι το δικό μου το πουλι -α γιαυτό δεν τελειώνω?
insomniaK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Nice η γυναικα μου εχει αλλαξει δουλεια εδω και 3 μερες και εγω το εμαθα πριν κανα 10 λεπτο....... Δηλαδη για να καταλαβω, εσυ εχεις καλη φωνη ή οχι; Αν είναι προαγωγή, βάλτην να τραγουδήσει.
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Έχεις να φας τηγανιά έτσι και το πάρει πρέφα..;ρ Μα εκεινη μου το πε ρε! Αν είναι προαγωγή, βάλτην να τραγουδήσει. Οχι, αλλαξε εντελως δουλεια!
g_alkis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ανέβασε το τραγούδι σου ρε σταβι να ακούσουμε την καθυστερημένη φωνή σου όπως λες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις