Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=EgT_us6AsDg

εμένα αυτό τραγούδι πολύ μ'αρέσει κι ας λέτε ότι θέλετε.

Έχει φωνάρα!!! αλήθεια λέτε τις φτιάχνουν καθόλου τις φωνές με τα διάφορα μηχανήματα που έχουν, ή what you see, is what you get?

το τραγουδάω και ηχογραφώ τον εαυτό μου, ακούγομαι σαν καθυστερημένη. Πες τε μου οτι έχουν εργαλεία που τους στρώνουν τι φωνές....

Δημοσ.

η φωνή στρώνει από τις πολλές πίπες που παίρνουν για να κάνουν καριέρα... Ζήτα από τον freedubus το πέος του για εξάσκηση. Και αν τα δοντάκια σου είναι σαν της Καιτούλας (Τούλι/Χριστούλι), θα του το κάνεις σαν τουλούμπα, ριγέ.

Δημοσ.

βλέπω το κόκκινο αβατάρ και νομίζω ότι είναι ο Leftermann και σκέφτομαι "συνήθως δε λέει τέτοιες μαλακίες αυτός τί έπαθε τώρα;" μετά βλέπω το δικό σου όνομα και σκέφτομαι "α έτσι εξηγείται"

• Like 1
Δημοσ.

Nice η γυναικα μου εχει αλλαξει δουλεια εδω και 3 μερες και εγω το εμαθα πριν κανα 10 λεπτο.......

η φωνή στρώνει από τις πολλές πίπες που παίρνουν για να κάνουν καριέρα... Ζήτα από τον freedubus το πέος του για εξάσκηση. Και αν τα δοντάκια σου είναι σαν της Καιτούλας (Τούλι/Χριστούλι), θα του το κάνεις σαν τουλούμπα, ριγέ.

Δηλαδη για να καταλαβω, εσυ εχεις καλη φωνη ή οχι;

Δημοσ.

Nice η γυναικα μου εχει αλλαξει δουλεια εδω και 3 μερες και εγω το εμαθα πριν κανα 10 λεπτο.......

Έχεις να φας τηγανιά έτσι και το πάρει πρέφα..;ρ

βλέπω το κόκκινο αβατάρ και νομίζω ότι είναι ο Leftermann και σκέφτομαι "συνήθως δε λέει τέτοιες μαλακίες αυτός τί έπαθε τώρα;" μετά βλέπω το δικό σου όνομα και σκέφτομαι "α έτσι εξηγείται"

Σόρρυ μικρή αλλά θες πολλά ποστ ακόμα για να φτάσεις τον ινσομνιακ..

Δημοσ.

εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που τον έπιασε το κόψιμο για τον φρυντα...

μήπως μπερδεύεσαι; σαν εκείνο το ανέκδοτο.

-ρε φίλε τι κάνεις εκεί;

- τον παιζω

- μαυτό είναι το δικό μου το πουλι

-α γιαυτό δεν τελειώνω?

Δημοσ.

Αν είναι προαγωγή, βάλτην να τραγουδήσει.

Δημοσ.

Έχεις να φας τηγανιά έτσι και το πάρει πρέφα..;ρ

Μα εκεινη μου το πε ρε!

Αν είναι προαγωγή, βάλτην να τραγουδήσει.

Οχι, αλλαξε εντελως δουλεια! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...