Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α συγγνωμη... :huh:

τζαστ κιντιν' :P και παλι ευχαριστω. Α, προς ενημέρωσή σας το πυροβολημένο ποδι δεν βοηθάει καθολου στο σεξ.......

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Άμα θέλεις έρχομαι να βοηθήσω την γυναίκα σου.....Θα κρατάω και τον Τοξοβόλο 

Δημοσ.

Μπουυυρπ. Λατρεύω τις χριστιαννικές εορτές! Είναι υπέροχες! Έχω πλαντάξει στο φαΐ και στο ποτό τρεις μέρες τώρα. Πιό πολύ πεθαίνεις λέμε. Πρώτη φορά νιώθω τόσο πλήρης. Ναι. Μόνο εκείνο το εκμέκ κανταΐφ που έμεινε από χθες να τσακίσω, και τέλος. Μπούυυυυυυυυυρπ.

Καλησπέρα σας. Και χρόνια πολλά.

Δημοσ.

τίποτα σε λέω, τίποτα. Νηστεία και προσευχή, μέρες πολλές.

Ασε, σε καταλαβαινω κι εγω τα ιδια. Μονο μια κουζινα εφαγα.........

Δημοσ.

κουζίνα; Κουζίνα ε; Λίγο περίεργες τις βρίσκω τις γαστρονομικές σου προτιμήσεις, αλλά οκ, νο πρόμπλεμ. Εγώ πάλι πιο συνηθισμένα πράγματα, αρνιά, γαλοπούλες, λουκάνικα, παντσετίδια, τέτοια πράγματα.

Δημοσ.

κουζίνα; Κουζίνα ε; Λίγο περίεργες τις βρίσκω τις γαστρονομικές σου προτιμήσεις, αλλά οκ, νο πρόμπλεμ. Εγώ πάλι πιο συνηθισμένα πράγματα, αρνιά, γαλοπούλες, λουκάνικα, παντσετίδια, τέτοια πράγματα.

Καλα ε, το καλύτερο απ'ολα ηταν ο απορροφητήρας! Πολυ νόστιμος εγινε! :P

ιν αδερ νιουζ Έπιασα τον εαυτό μου να ζητάει νοίκι από το παιδί επειδή μένει στην κοιλιά της γυναίκας μου....... Έχω πρόβλημα!

Δημοσ.

Μπουυυρπ. Λατρεύω τις χριστιαννικές εορτές! Είναι υπέροχες! Έχω πλαντάξει στο φαΐ και στο ποτό τρεις μέρες τώρα. Πιό πολύ πεθαίνεις λέμε. Πρώτη φορά νιώθω τόσο πλήρης. Ναι. Μόνο εκείνο το εκμέκ κανταΐφ που έμεινε από χθες να τσακίσω, και τέλος. Μπούυυυυυυυυυρπ.

Καλησπέρα σας. Και χρόνια πολλά.

http://i.imgur.com/ur8w3.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...