Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Στάσου, μπεμπιλίνα.

χααχαχαχαχαχαχαχαχα

όχι ρε δε γουστάρω να μιλήσουμε άλλο γι'αυτό. Σπάστηκα κι όλας με κάτι άλλο

θα διαβάσω το βιβλίο μου. Καληνύχτα

Δημοσ.

θέλω σεξ ναρκωτικά , βία , παρανομία

μα θέλω ναμε αόρατος απ την αστυνομία

τσίκα τσίκα μπουμ

σκαώ με τα αλάνια μου να πουμ

west side of Patras

ZZZZZZZZZZZZZZZZEAH!

• Like 1
Δημοσ.

Και για όσους άνοιξαν τώρα τους δέκτες τους:

Λοιπόν το γράφω για να ξεκαθαρισω κάτι.

δεν το εγραψα αυτό για να ακούσω φαλλοκρατικές μαλακίες, αλλά γιατί έχω την αίσθηση ότι κάθε γυναίκα φοβάται να μιλήσει για γάμο ή παιδιά προκειμένου να μην τρομάξει τους άντρες και να μην χαρακτηριστεί μεσοαστικής αντίληψης, αλλά να θεωρείται προχώ και τα σχετικά.

Άποψή μου ότι δεν ύπαρχει τίποτα πιο όμορφο από τα παιδιά και τίποτα δε θα με ολοκληρώσει περισσότερο από αυτά. Και όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για να περνάει η ώρα

Το να κάνεις παιδί είναι απ΄όλες τις απόψεις μεγαλειώδες!!! απλά τέλειο! ένα αριστούργημα που όμοιο του δεν υπάρχει.

Η απάρνηση του εαυτού σου και η ολοκληρωτική σου αφοσιώση σου σε ένα άλλο ον, το οποίο προέρχεται από σένα και είναι δημιούργημά σου αποτελεί έναν ανώτερο ιερό σκοπό. Είναι θρησκεία, είναι λατρεία.

(από mindfuck σε αντίφαση, από αντίφαση σε οξύμωρο και από οξύμωρο σε πομπώδη έξαρση clisse. Πλάκα πλάκα μόνο και μόνο για αυτά τα δύο post αξίζει να αφήσεις το γονιδίωμα σου, στο gene pool του πλανήτη. RLY.)

• Like 1
Δημοσ.

το οποίο προέρχεται από σένα και είναι δημιούργημά σου αποτελεί έναν ανώτερο ιερό σκοπό. Είναι θρησκεία, είναι λατρεία.

Λίγο αεροβατική,ρομαντική εκτός πραγματικότητας μου φαίνεται η αντίληψη αυτή.Ως πολύ φρέσκος χαζομπαμπάς να σου πω ότι  αυτά τα σάρκα από τη σάρκα μου κοκ άκυρα μου φαίνονται.Μπορεί επειδή δεν είμαι ο βιολογικός πατέρας να είμαι biased,κομπλεξάρας ή απλά κακός (που στάνταρ είμαι κ όλα αυτά ανάλογα το mood) αλλά ποτέ δεν είδα ως σούπερ γουάου το να ''γεννήσεις'' ένα παιδί.Νταξ είμαι κ άντρας κ εκ των πραγμάτων χλωμό να γεννήσω κυριολεκτικά λολ.

Νομίζω ο τζερτζελές είναι να βιώνεις τα στάδια της ζωής του παιδιού.Η καθημερινότητα σε φέρνει κοντά.Προσωπικά όταν έσκασε ο μπόμπιρας στο σπίτι σκέφτομουν φάση ''καλά τώρα τι είναι αυτό εδώ το πράγμα''.Σαν άλιεν τον έβλεπα τις πρώτες μέρες.Κάτι σαν αντικείμενο,μπιμπελό.Δε ξέρω πολύ αποστασιοποιημένα φάση.Πιο πολύ σκεφτόμουν τα λεφτά που χώσαμε στo agency για την υιοθεσία παρά τον μπόμπιρα.

Λίγους μήνες αργοτέρα μπορώ να πω νοιώθω πολύ διαφορετικά.Το καθημερινό άγχος πως θα τη βολέψουμε τη κατάσταση μιας κ δουλεύουμε κ οι 2.Τα τρεξίματα για τα nursery schools ,τα απλά καθημερινά της διατροφής,επιμέλειας της υγίειας,το πως μεγαλώνει,τη χαρά όταν μου άρθωσε πρόταση στα ελληνικά πρώτη φορά κοκ με έκαναν να αλλάξω σε σημείο που δε περίμενα.Που οκ εγώ κάψα για παιδί ιδιαίτερη ποτέ δεν είχα.

Βασικά στο δια ταύτα θέλω να πω ότι μερικές γυναίκες (αλλά κ άνδρες) είναι θυματάρες των ίδιων των αντιλήψεων τους για το τι θα πεί παιδί.Λες κ είναι κάτι μαγικό να γεννήσεις παιδί.Η δουλειά είναι να το μεγαλώσεις κ κυρίως πως θα το επιτύχεις αυτό.Εκεί περικαλώ ας μου χώσει κάποιος κανα φροντιστήριο διότι τη τύφλα μου δε  ξέρω λολ

• Like 1
Δημοσ.

Το ξέρατε ότι η Αθήνα δεν έχει κάνει ποτέ Λευκά Χριστούγεννα?

Κ όμως σύμφωνα με τα αρχεία της ΕΜΥ και του Αστεροσκοπείου Αθηνών δεν έχει χιονίσει ποτέ ανήμερα  25η Δεκεμβρίου στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας από τοτε που έχουμε μετεωρολογικές μετρήσεις ( δλδ από το 1850 περίπου).

Προσκυνήστε με.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...