Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Μην μου πεις ότι πάτησες τα 35 και σε τρων οι ωοθήκες σου...

Αυτές είναι οι μικροαστικές αντιλήψεις... και δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσω γιατί δε βλέπω να καταλαβαίνει κανείς. Απλά ακόμα μια φορά να πω, ότι γουστάρω φάση γιατί κατά τη δική μου ταπεινή άποψη είναι οτι πιο ενδιαφέρον και από τα one night stand και από τα φόρουμ και τα πάρτυ και τις κρεπάλες και αφού μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον αυτό το να δημιουργήσω και διαπαιδαγωγήσω έναν άνθρωπο, γιατί να κάνω τα υπόλοιπα; Και τέλος πάντων δεν είναι ανάγκη να απαρνηθείς τα πάντα, μπορείς να συνεχίζεις να διαπρέπεις στην δουλειά σου ή και να διασκεδάζεις ή τέλος πάντων να κάνεις ένα σωρό άλλα πράματα παράλληλα.

o αθεραπευτος ρομαντισμος δειχνει πως δεν εχεις ζησει την ζωη σου.

Μια χαρά την έχω ζήσει. Ρομαντική θα είμαι πάντα.

Δημοσ.

Μακάρι να ήταν κάθε μέρα έτσι το τοπικ......Σήμερα έχετε ξεπεράσει τους εαυτούς σας !!!! :-D  B)

Δημοσ.

Αυτές είναι οι μικροαστικές αντιλήψεις... και δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσω γιατί δε βλέπω να καταλαβαίνει κανείς. Απλά ακόμα μια φορά να πω, ότι γουστάρω φάση γιατί κατά τη δική μου ταπεινή άποψη είναι οτι πιο ενδιαφέρον και από τα one night stand και από τα φόρουμ και τα πάρτυ και τις κρεπάλες και αφού μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον αυτό το να δημιουργήσω και διαπαιδαγωγήσω έναν άνθρωπο, γιατί να κάνω τα υπόλοιπα; Και τέλος πάντων δεν είναι ανάγκη να απαρνηθείς τα πάντα, μπορείς να συνεχίζεις να διαπρέπεις στην δουλειά σου ή και να διασκεδάζεις.

Γιατι, το να εισαι σε σχεση και να μαθαινεις τον άλλον και αν εχετε καλη  επικοινωνια μεταξυ σας σε πολλά πραγματα δεν ειναι ενδιαφερον;

Δημοσ.

Αυτές είναι οι μικροαστικές αντιλήψεις... και δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσω γιατί δε βλέπω να καταλαβαίνει κανείς. Απλά ακόμα μια φορά να πω, ότι γουστάρω φάση γιατί κατά τη δική μου ταπεινή άποψη είναι οτι πιο ενδιαφέρον και από τα one night stand και από τα φόρουμ και τα πάρτυ και τις κρεπάλες και αφού μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον αυτό το να δημιουργήσω και διαπαιδαγωήσω έναν άνθρωπο, γιατί να κάνω τα υπόλοιπα;

1ον, Συ είπες για να κάνεις παιδί πριν πεθάνεις, αυτό χρησιμοποίησα.;ρ

2ον, ΔΕΝ είναι φόρουμ ο πληθυντικός αλλά Φόρα...άντε.;ρ

Όπως και να έχει, είτε τεκνοποιήσεις είτε όχι, θα το μετανιώσεις, είναι σαν τον γάμο ένα πράγμα, μην βιάζεσαι, σκάσε και απόλαυσε την ζωή σου για λίγο ακόμα.

Δημοσ.

Όπως και να έχει, είτε τεκνοποιήσεις είτε όχι, θα το μετανιώσεις, είναι σαν τον γάμο ένα πράγμα, μην βιάζεσαι, σκάσε και απόλαυσε την ζωή σου για λίγο ακόμα.

καλά

Δημοσ.

E μα, ή θα ειναι πηδιολα ή θα εχει παιδια. Δεν υπαρχουν μεσες λυσεις.

Όπως να έχει, και στις 2 περιπτώσεις, τα πόδια της θα έχουνε 90 μοίρες διαφορά μεταξύ τους.;ρ

Δημοσ.

Γιατι, το να εισαι σε σχεση και να μαθαινεις τον άλλον και αν εχετε καλη  επικοινωνια μεταξυ σας σε πολλά πραγματα δεν ειναι ενδιαφερον;

ενδιαφέρον είναι, αλλά κάποια στιγμή θες να περάσεις σε next level, αν ασχολείσαι όλη την ώρα με τον άλλο μόνο φθορά θα έρθει στη σχέση

Δημοσ.

ενδιαφέρον είναι, αλλά κάποια στιγμή θες να περάσεις σε next level, αν ασχολείσαι όλη την ώρα με τον άλλο μόνο φθορά θα έρθει στη σχέση

Ενώ η τριβή με ένα μωρό στη μέση αλλάζει το τοπίο...

Δημοσ.

αυτό θα είναι για 2-3 χρόνια... και πρέπει να τα περάσεις, δεν ειναι σαφώς ότι καλύτερο από ότι ακούω αλλά εκεί δοκιμάζεται και η σχέση.

Δημοσ.

Ηοw marriage ruins a man! It is as demoralizing as cigarettes, and far more expensive..... όπως λένε τα παιδιά στην γειτονιά μου.

Δημοσ.

Ηοw marriage ruins a man! It is as demoralizing as cigarettes, and far more expensive..... όπως λένε τα παιδιά στην γειτονιά μου.

Άσχημα τον έχετε πάρει τον γάμο, εγώ που δεν την παντρεύτηκα την δικιά μου ακόμα, καλά είμαστε.;ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...