Toufas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 nikots, αν ενας βρυκολακας δαγκωσει την γλωσσα του, αυτη γινεται βρυκολακας?
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Το να κάνεις παιδί είναι απ΄όλες τις απόψεις μεγαλειώδες!!! απλά τέλειο! ένα αριστούργημα που όμοιο δεν υπάρχει. Η απάρνηση του εαυτού σου και ολοκληρωτική σου αφοσιώση σε έναν ανώτερο ιερό σκοπό. Είναι θρησκεία, είναι λατρεία. και τέτοιες ατάκες σαν του chriss μου φαίνονται απλά γελοίες Αρχίδια είναι, και οι Παπούα στην Νέα Γουινέα γεννάνε, και οι πίθηκοι γεννάνε, χωρίς μπαρδόν, από ιδία πείρα σου λέω ότι δεν έχει να κάνει η τεκνοποίηση όσο η ανατροφή, και αυτό δεν είναι 100% αφοσίωση.
stavi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο δύσκολο από αυτό και μ'αρέσουν τα δύσκολα. Τα εύκολα είναι για τους τεμπέληδες
nicoc89 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 nikots, αν ενας βρυκολακας δαγκωσει την γλωσσα του, αυτη γινεται βρυκολακας? νομίζω αν πεθάνει μέσα σε μερικές ώρες όπως στο βαπίρ ντίαρι σειρά μου τώρα οταν πεθαίνουν τα σκουλήκια τα τρώνε τα σκουλήκια ? 1
stavi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αρχίδια είναι, και οι Παπούα στην Νέα Γουινέα γεννάνε, και οι πίθηκοι γεννάνε, χωρίς μπαρδόν, από ιδία πείρα σου λέω ότι δεν έχει να κάνει η τεκνοποίηση όσο η ανατροφή, και αυτό δεν είναι 100% αφοσίωση. εννοείται πως αναφέρομαι στο να μάθεις σε έναν άλλον άνθρωπο πως να είναι δυνατός, ευτυχισμένος, να μάθει να επιβιώνει, να σέβεται να εχει αξίες
Toufas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 νομίζω αν πεθάνει μέσα σε μερικές ώρες όπως στο βαπίρ ντίαρι σειρά μου τώρα οταν πεθαίνουν τα σκουλήκια τα τρώνε τα σκουλήκια ? τα λυσσακα τους εννοείται πως αναφέρομαι στο να μάθεις σε έναν άλλον άνθρωπο πως να είναι δυνατός, ευτυχισμένος, να μάθει να επιβιώνει, να σέβεται να εχει αξίες σταβι ωραια λογια, αλλα δεν πρεπει πρωτα να ζησεις την ζωη σου για να μαθεις σε καποιον αλλον να την ζει?
stavi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 και θα πρεπε να είναι 100% αφοσίωση, αν ειναι να κάνεις παιδιά και απλά να το δεις σα μια ρουτίνα.. ε όλοι κάνουν έτσι είναι η κοινωνία και τα σχετικά, μην τα κάνεις και καθόλου και βλέπω ότι όλοι έτσι το βλέπουν σταβι ωραια λογια, αλλα δεν πρεπει πρωτα να ζησεις την ζωη σου για να μαθεις σε καποιον αλλον να την ζει? πριν πεθάνω δηλαδή να κάνω παιδί; την έχω ζησει την ζωή μου, είμαι εντάξει
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 πριν πεθάνω δηλαδή να κάνω παιδί; την έχω ζησει την ζωή μου, είμαι εντάξει Απ' άκρο σε άκρο το πας, μέση δεν υπάρχει; Μην μου πεις ότι πάτησες τα 35 και σε τρων οι ωοθήκες σου... Κατά τα άλλα, για τους γατόφιλους του θρεντ μας: http://www.facebook.com/CrazyCatLadiesUnite 2
Toufas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 o αθεραπευτος ρομαντισμος δειχνει πως δεν εχεις ζησει την ζωη σου. 1
mary Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 @Νικο κοιτα η δικια σου γατα στο αβαταρ μη γινει έτσι..... Αλλάζει η άλλη στάτους στο φμπ απο "σε σχεση" σε "ελευθερη" και απο κατω 10 λάικ....ΌΛΑ απο άντρες...Ε ρε..... 1
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 @Νικο κοιτα η δικια σου γατα στο αβαταρ μη γινει έτσι..... Αλλάζει η άλλη στάτους στο φμπ απο "σε σχεση" σε "ελευθερη" και απο κατω 10 λάικ....ΌΛΑ απο άντρες...Ε ρε..... Ζηλεύουμε βλέπω...ζηλεύουμε..;ρ
Toufas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6tlSx0jkuLM πρεπει να γραψω κανα κειμενο με αυτα που με νευριαζουν απιστευτα...
mary Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ζηλεύουμε βλέπω...ζηλεύουμε..;ρ τσου! ειμαστε ηδη στο πρωτο στατους.... Και για να μπω στο κλιμα της Stavi, εχεις αναρωτηθει ποτέ το τι τραβαει ενας νεος γονιος, απο το να ξυπνησει μαυρα χαραματα για γαλατα κλπ κλπ μεχρι το συνεχες ξεσκατωμα Εγω δεν εχω αναρωτηθει αλλά μου ειναι και πολυ νωρις για τετοια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις