Toufas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 μια πολυ καλη κουβεντα με τον mark cuban, τωρα: http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/15doqt/mark_cuban_this_is_my_ama/
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μιας και λέτε για θριλεράκια, ωραία είναι αλλά τα αποφεύγω λόγω έλλειψης πρωτοτυπίας πλέον, το τελευταίο ήταν το "saw", από τότεσες ξεραίλα..
stavi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πχιο τρομακτικο πραγμα απο τη γκομενα σου να κανει λαικ σε μωρακια στο FB ή να ποσταρει φωτογραφιες της με παιδακια συγγενων και φίλων δεν υπάρχει.&- μας το χεις ξαναπεί αυτό και θες να σου πω κάτι; θέλω να κάνω παιδιά!!! Και τώρα άμα λάχει και μην αρχίσει κανείς τις μαλακίες έλα να σου κάνω παιδί και τα σχετικα
Toufas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 ελα να σου υποσχεθω οτι θα σου κανω παιδι αλλα να μην σου κανω 3
mastor10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 ελα να σου κανω παιδι FFUUUUUUUU ρε τουφ
stavi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν το γράφω για να ξεκαθαρισω κάτι. δεν το εγραψα αυτό για να ακούσω φαλλοκρατικές μαλακίες, αλλά γιατί έχω την αίσθηση ότι κάθε γυναίκα φοβάται να μιλήσει για γάμο ή παιδιά προκειμένου να μην τρομάξει τους άντρες και να μην χαρακτηριστεί μεσοαστικής αντίληψης, αλλά να θεωρείται προχώ και τα σχετικά. Άποψή μου ότι δεν ύπαρχει τίποτα πιο όμορφο από τα παιδιά και τίποτα δε θα με ολοκληρώσει περισσότερο από αυτά. Και όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για να περνάει η ώρα
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Κάνε. Πατέρα βρήκες; Να σου κάνω εγώ ένα; ;ρ Λοιπόν το γράφω για να ξεκαθαρισω κάτι. δεν το εγραψα αυτό για να ακούσω φαλλοκρατικές μαλακίες, αλλά γιατί έχω την αίσθηση ότι κάθε γυναίκα φοβάται να μιλήσει για γάμο ή παιδιά προκειμένου να μην τρομάξει τους άντρες και να μην χαρακτηριστεί μεσοαστικής αντίληψης, αλλά να θεωρείται προχώ και τα σχετικά. Άποψή μου ότι δεν ύπαρχει τίποτα πιο όμορφο από τα παιδιά και τίποτα δε θα με ολοκληρώσει περισσότερο από αυτά. Και όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για να περνάει η ώρα ...μόνο το τουφέκι σου λείπει..;ρ
Toufas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 σταβι σχετικα με τον γαμο: http://www.youtube.com/watch?v=vXpsT3e8UsM 1
nicoc89 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 μας το χεις ξαναπεί αυτό και θες να σου πω κάτι; θέλω να κάνω παιδιά!!! Και τώρα άμα λάχει και μην αρχίσει κανείς τις μαλακίες έλα να σου κάνω παιδί και τα σχετικα 3
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 μας το χεις ξαναπεί αυτό και θες να σου πω κάτι; θέλω να κάνω παιδιά!!! Και τώρα άμα λάχει και μην αρχίσει κανείς τις μαλακίες Και...στο άκουσμα της πρότασης "και μην αρχίσει κανείς τις μαλακίες", σταμάτησες πολλές φορές να υποθέσω, για αυτό έχεις σνιφάρει, μόνο το εργοστάσιο της ούχου και όχι της Βερνιλάκ..;ρ
stavi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Το να κάνεις παιδί είναι απ΄όλες τις απόψεις μεγαλειώδες!!! απλά τέλειο! ένα αριστούργημα που όμοιο του δεν υπάρχει. Η απάρνηση του εαυτού σου και η ολοκληρωτική σου αφοσιώση σου σε ένα άλλο ον, το οποίο προέρχεται από σένα και είναι δημιούργημά σου αποτελεί έναν ανώτερο ιερό σκοπό. Είναι θρησκεία, είναι λατρεία. και τέτοιες ατάκες σαν του chriss μου φαίνονται απλά γελοίες νιώθω πολύ καλά που έχω αυτήν την ανάγκη να κάνω παιδιά, θα μπορούσα να μην την είχα και ποτέ να μην την ειχα νιώσει. Αυτό το εγχείρημα πλέον με προκαλεί και με εξιτάρει. Θέλω να το κάνω και να το κάνω όσο πιο καλά μπορώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις