Toufas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 το Mdma ειναι 100 χρονων σημερα! http://neurosoup.org/pdf/mdma_history_merck.pdf 5
insomniaK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Καταιγίδα στο κορμί μου όταν σε είδα!!!! Αυτό είναι αντύπας... Η μάνα του άλλου μου μισού με πήρε στις 8 το πρωί για ευχές, κομιουνικασιόν λε μπουζουκ... Εμ γκυρά μου κοιμάμαι και μιλάς γαλλικά, τι θες απτή ζωή μου!;!
viper2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 θέλεις invite? εάν ναι στείλε μου pm mail να σε φτιάξω και ότι προλάβεις μέχρι το βράδυ =p εχω 3ΤΒ αδειο δισκο αλλα οχι καλωδιο ιντερνετ... XD thanks though
stavi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 πάντως οι μέρες των γιορτών είναι ωραίες γιατί ακόμα κι αυτοί που ούτως ή άλλως δεν κάνουν τίποτα και όλες τις υπόλοιπες μέρες νιώθουν ότι δικαιούνται να κάτσουν. Γιορτές είναι...
Lucifer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 έλεγα να το δω αλλα αν δεν ειναι τρομακτικό δεν λέει γιατι αν δεν παει το σκατό στην κάλτσα δεν λέει ούτε να κοιτάς ενα θρίλερ και να μην τρομάζεις λέει οπότε λέει η ταινία η δεν λέει να την δω? ε? Κοίτα, η ταινία είναι ωραία. Τώρα μετά τα 15, δεν ξέρω τι υπάρχει εκεί έξω που μπορεί να σε τρομάξει, εκτός αν έχεις σκάλωμα προσωπικό. Γνωστός σαλονικιός χρήστης δεν τρομάζει με ζόμπι και βαμπίρ και δεν ξέρω και 'γω τι, αλλά άμα δει φύλλο να θροΐζει χωρίς να έχει αέρα, ψυχοσφιγγοσκατώνει.
nicoc89 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αποφευγω τα θριλερ για πολλούς λόγους. Προχθες ακουω στο ραδιο (σε σταθμο που παιζει καινουργια θα λεγα) το "Ελα μου" του Ρουβα. Σημερα την ωρα που ετρωγα στη Μενεγακη τραγουδουσε ο Αντυπας(!!!!!!) το "Τζουτζουκο Μωρο μου, καλησπερα, σε σκεφτομουν ολη μερα" 2013 πιανουμε σε μια βδομαδα και νιωθω 90s ρε γμτ....... Τα ιδια χάλια και χειροτερα η ελληνική tv.... γιαυτό δεν βλέπω tv και δεν ακούω ράδιο τα τελευταία 2 χρόνια (tv μόνο κανα radio arvila και αν και αυτό απο web tv) Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2012 από nicoc89
Chrisxxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πχιο τρομακτικο πραγμα απο τη γκομενα σου να κανει λαικ σε μωρακια στο FB ή να ποσταρει φωτογραφιες της με παιδακια συγγενων και φίλων δεν υπάρχει.&- 1
slygeo87 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 πάντως οι μέρες των γιορτών είναι ωραίες γιατί ακόμα κι αυτοί που ούτως ή άλλως δεν κάνουν τίποτα και όλες τις υπόλοιπες μέρες νιώθουν ότι δικαιούνται να κάτσουν. Γιορτές είναι... Νομίζω κατάλαβα τι εννοείς.
viper2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πχιο τρομακτικο πραγμα απο τη γκομενα σου να κανει λαικ σε μωρακια στο FB ή να ποσταρει φωτογραφιες της με παιδακια συγγενων και φίλων δεν υπάρχει.&- με καθε κλικ, θα πρεπει να ιδρωνει καποιος...
mastor10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 αντε καλες γιορτες παιδια, μαζευτηκε ολη η οικογενεια αναψα και το τζακι χωρις να βαλω φωτια στο σπιτι ναι ναι
Toufas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=aCXxRnb4WJE >tfw superior patrician >tfw no qt japanese gf even tho nippon swag >implying the text will ever be green
insomniaK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά, έδωσες τις μπύρες στη γκόμενα και σε ξαναγάπησε; Ε!ε;Έ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις