Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

in other news, ένα γνωστό μουσικό site έχει freeleech για τις γιορτές και με ένα άλλο πασίγνωστο αρχί-spammer μέλος έχουμε συνουσιαστεί να κατεβάζουμε flac =p

200gb and counting!

που να σας...

XD

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

in other news, ένα γνωστό μουσικό site έχει freeleech για τις γιορτές και με ένα άλλο πασίγνωστο αρχί-spammer μέλος έχουμε συνουσιαστεί να κατεβάζουμε flac =p

200gb and counting!

you are adorable!

Δημοσ.

Είδα τις προάλλες το Sinister. Ούτε το θηλυκό δεν τρόμαξε, αλλά ήταν ωραία ταινιούλα. Ειδικά εσύ που ξες και από μπλακ μαίτσαλ θα εκτιμήσεις.

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα; 

Άσχετο, σκάσανε μύτη δυο πιτσιρίκια το πρωΐ και μου τραγουδούσαν αρχιμηνιά και αρχιχρονιά. Τι να πεις

/εντιτ: Ευχαριστώ θα τσεκάρω

Δημοσ.

Εμένα πάλι με θέλουν όπως είμαι αλλά εγώ δεν τους γουστάρω  :-D Πήγαινε πάρε κάνα καφάσι μπύρες να γουστάρεις και άσε τα καταθλιπτικά συναισθήματα αυτές τις μέρες.Πήγα στο Τάλως να δω ταινία μετά από 1 μήνα και με πήρε και η τηλεόραση(συνέντευξη ).Νιώθω διάσημος.

εχεις δικιο ρε φιλε, και εμας μας πηρε η τηλεοραση σημερα, στο θησειο σε ενα σουβλατζιδικο (ναι τη γυριστρουλα) και επερναν σε εναν μεσα συνεντεξη απο τον alpha και πηγαμε απο πισω απο αυτον και καναμε photoboom με ενα φιλο μου γκριματσες και ετσι αναπηρικα  :P την ειχα αναγκη τη σημερινη εξοδο, με εστρωσε καπως

• Like 1
Δημοσ.

Είδα τις προάλλες το Sinister. Ούτε το θηλυκό δεν τρόμαξε, αλλά ήταν ωραία ταινιούλα. Ειδικά εσύ που ξες και από μπλακ μαίτσαλ θα εκτιμήσεις.

έλεγα να το δω αλλα αν δεν ειναι τρομακτικό δεν λέει

γιατι αν δεν παει το σκατό στην κάλτσα δεν λέει

ούτε να κοιτάς ενα θρίλερ και να μην τρομάζεις λέει

οπότε λέει η ταινία η δεν λέει να την δω?

ε?

μην μου το θυμίζεις !

το είχα δει με τους φίλους μου μια φορά που αράζαμε σπίτι μου μόνοι μας και όταν άρχισε που έκανε εναν θόρυβο στους τίτλους αρχής κοντέψαμε να πάθουμε καρδιακό , νομίσαμε οτι μας την έπεφταν απο παντού

Δημοσ.

Αποφευγω τα θριλερ για πολλούς λόγους.

Προχθες ακουω στο ραδιο (σε σταθμο που παιζει καινουργια θα λεγα) το "Ελα μου" του Ρουβα. :whistle:

Σημερα την ωρα που ετρωγα στη Μενεγακη τραγουδουσε ο Αντυπας(!!!!!!) το "Τζουτζουκο Μωρο μου, καλησπερα, σε σκεφτομουν ολη μερα" :whistle:

2013 πιανουμε σε μια βδομαδα και νιωθω 90s ρε γμτ....... :unsure: Τα ιδια χάλια και χειροτερα η ελληνική tv....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...