Toxoman_UK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 2 ώρες ολική αποτρίχωση πρωινιάτικα.Όταν λέμε ολική,ενοούμε παντού εκτός από φρύδια κ τριχωτό κεφαλής.Είμαι ράκος από τον πόνο κ τη κούραση.Ποτέ δε συνηθίζεται τελικά η μαλακία.Οι μπάλες έχουν γίνει τούρμπο από το βασανιστήριο.
mastor10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 αυτη η φαση στη ζωη σου που ολα ειναι γεματα ερωτηματικα, δεν εισαι σιγουρος για τιποτα δεν πιστευεις σε τιποτα ακομα και σε αυτα που πιστευεις αναρωριεσαι αν οντως πρεπει, ερωτας φιλία αξιοπρεπεια, να νιωθεις οτι καταστρεφεσαι σωματικα και ψυχικα, τα νευρα σου πλεον να εχουν γινει τσαταλια να βριζεις και να μιλας ασχημα να ερχεσαι σε καταστασεις λυπηρές που δεν θα ερχοσουν ποτε, να μη ξερεις ποιος πραγματικα εισαι τι πραγματικα αισθάνεσαι και πια πράγματα που λες τα εννοεις, να μη ξερεις τι να κανεις γιατι πλεον δεν ξερεις αν αυτο που κανεις ειναι σωστο ή λαθος αν το νιωθεις ή αν δεν το νιωθεις αν το θελεις ή αν εχεις αλλα κινητρα, νιωθεις ανθρωπος χωρις συναισθηματα κενος ψευτικος χωρις αξιοπρεπεια χωρις να εχεις πλεον αγαπη να δειξεις, τρυφεροτητα, συντροφικότητα ρομαντισμο και αμφιβάλλοντας αν στον επομενο ανθρωπο θα μπορεσεις να ανταποκριθεις ή αν σε εχει καταστρεψει τελειως αυτο, νιωθεις ντροπη για το φερσιμο σου που πλεον εχεις στους αλλους, ευτυχως οχι σε ολους, αλλα ακομα πιο πολυ για τον εαυτο σου που τον αφησες να πεσει τοσο χαμηλα, να μη ξερεις ποια λογια που ειπες πιστευεις ή οχι, κουραστηκα να ελπιζω κουραστηκα να τσακωνομαι κουραστηκα να αγαπω, ηταν ενα quote "κανε το χαμογελο σου να αλλαξει το κοσμο...αλλα μη αφησεις το κοσμο να αλλαξει το χαμογελο σου" εγω δυστυχως αφησα να γινει το δευτερο, ισως δεν θα πρεπε να ειμαι τοσο καλος με ολους ισως θα επρεπε να αναθεωρήσω καποιες αξιες μου
liopyr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Mastor σε παράτησε καμιά γκόμενα ή ξέμεινες από μπύρες; 1
viper2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Mastor σε παράτησε καμιά γκόμενα ή ξέμεινες από μπύρες; το δευτερο φανταζομαι...
mastor10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 οχι, μπυρες εχω ακομα, τουλαχιστον αυτες μπορεις να τις αγορασεις, το να σε αγαπανε οπως εισαι ειναι μαλλον ειδος πολυτελειας
stavi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 οχι, μπυρες εχω ακομα, τουλαχιστον αυτες μπορεις να τις αγορασεις, το να σε αγαπανε οπως εισαι ειναι μαλλον ειδος πολυτελειας και τα δυο πρέπει να δουλέψεις για να τα έχεις... με την κυριολεκτική έννοια του όρου
Praetorianos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Κι εμένα μουστακαλού ήταν... Οπαδος του "αν δεν μπαζωσεις, δεν χτιζεις"?
viper2005 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 και τα δυο πρέπει να δουλέψεις για να τα έχεις... με την κυριολεκτική έννοια του όρου να δουλεψεις, για να πληρωθεις, για να τους τα δωσεις...?
revolver1990 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα πάλι με θέλουν όπως είμαι αλλά εγώ δεν τους γουστάρω Πήγαινε πάρε κάνα καφάσι μπύρες να γουστάρεις και άσε τα καταθλιπτικά συναισθήματα αυτές τις μέρες.Πήγα στο Τάλως να δω ταινία μετά από 1 μήνα και με πήρε και η τηλεόραση(συνέντευξη ).Νιώθω διάσημος. 2
Material_Defender_1032 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 in other news, ένα γνωστό μουσικό site έχει freeleech για τις γιορτές και με ένα άλλο πασίγνωστο αρχί-spammer μέλος έχουμε συνουσιαστεί να κατεβάζουμε flac =p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 200gb and counting!
stavi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 διαβάζω εδώ το βιβλίο του Χρήστου Γιανναρά, και εξοργίζομαι πραγματικά με όλους αυτούς της εκκλησίας που έχουν κάνει τέτοια πλύσει εγκεφάλου στους ανθρώπους από μικρά παιδιά και τους έχουν καταντήσει ενοχικά και κομπλεξικά άτομα. "Από τα οχτώ μας χρόνια αρχίσαμε να ποτιζόμαστε με το πνεύμα της σέκτας*. Εμείς, ήμασταν σίγουρα κοντά στο Χριστό, χάρη στο Κατηχητικό. Οι άλλοι δεν ήταν, κι έπρεπε να τους σώσουμε. Εμείς και οι άλλοι: η πρώτη παγίδα της σέκτας" (Χρήστος Γιανναράς) *σέκτα: οργανωμένη ομάδα προσώπων στους κόλπους μιας θρησκείας Ζω σε μια περιοχή που για κάποιο περίεργο λόγο έχει μαζέψει πολλούς από αυτούς που πιστεύουν ότι έχουν βρει την αλήθεια και ζουν κοντά στο Χριστό και εμείς οι υπόλοιποι είμαστε οι "άλλοι", οι αμαρτωλοί. Το βλέπεις στο βλέμμα τους. Πραγματικά είναι απαράδεχτοι σαν άτομα και προσωπικότητες. Που δεν έχουν δηλαδή καμία προσωπικότητα. Αλλού γράφει ο Χρήστος Γιανναράς "Βάση, θεμέλιο, και κώδικας της ερωτικής αγωγής μέσα στην κίνηση ήταν ένα βιβλίο τα αγνά νιάτα. Δε νομίζω ότι υπήρξε Ελληνόπουλο, από τις εκατοντάδες χιλιάδες που φοίτησαν στα Κατηχητικά, δίχως μια κάποια εμπειρία του τρόμου και της ενοχής που γεννούσε στις εφηβικές ψυχές αυτό το βιβλίο" Εχει ένα απόσπασμα από το βιβλίο αυτό αλλά δε θέλω να σας κουράσω άλλο. Πραγματικά όμως αυτά που γράφει είναι σενάριο για θρίλερ.
revolver1990 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πού θα σε δούμε; Ήταν live η εκπομπή από την "Nέα tv" έιχαν έρθει ηράκλειο για ένα bazzar βιβλίων αν δεν κάνω λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις