Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα το email της νέας εκπομπής της Ανίτας Πάνιας στον Alpha κ της έστειλα ρωτώντας αν θα δεχόντουσαν να παίξουν στην εκπομπή τους το κλιπάκι από τη γκέι πρόταση γάμου που θα κάνω .

Ω ναι το έκανα! :)

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

πω ρε τσόντες και βυζιά στο ινσόμνια δεν το περίμενα ποτέ έστω και σε gif !

είμαι βαθιά συγκινημένος τα συγχαρητήρια μου! :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

αυτά τα σκατά που χει η γάτα πάνω της ρε τί είναι? αυτήν την απορία έχω πάντα όταν σε βλέπω

Δημοσ.

να σου πω ρε Τούφα, είχα δει εκεινο το βιντέακι με τους μπάφους που δοκίμαζε η άλλη, που το χες βάλει εσύ. Υπάρχει πουθενά ολοκληρο; στο youtube είναι κομμένο σε 6 κομμάτια και μπερδευομαι γιατί δεν ειναι και κομμένο ακριβώς εκεί που σταματάει το αλλο και τα σχετικά.

Λοιπόν βρήκα το email της νέας εκπομπής της Ανίτας Πάνιας στον Alpha κ της έστειλα ρωτώντας αν θα δεχόντουσαν να παίξουν στην εκπομπή τους το κλιπάκι από τη γκέι πρόταση γάμου που θα κάνω .

Ω ναι το έκανα! :)

να ζήσετε!!!

Δημοσ.

που είναι μια ξανθιά που δοκιμάζει μπαφους και πηγαίνει στο γιατρό και κάνει δυο ενεσεις με δυο διαφορετικές ουσίες του χασίς και με το ένα είναι του θανατά και με το άλλο γελάει

Δημοσ.
που είναι μια ξανθιά που δοκιμάζει μπαφους και πηγαίνει στο γιατρό και κάνει δυο ενεσεις με δυο διαφορετικές ουσίες του χασίς και με το ένα είναι του θανατά και με το άλλο γελάει

Σταβι πινεις;

Δημοσ.

άσχετο....

η μάνα μου μπαίνει στο δωμάτιο

-είδες; σου έπλυνα και τη φόρμα σου....

- ναι την είδα

σηκώνομαι μετά απο λίγο, βλέπω τη φόρμα, την είχα ρίξει κάτω, την είχα πατήσει....

- ευχαριστώ μαμά

Σταβι πινεις;

δεν ξέρω αν πίνω, αλλά δεν ακούγομαι και πολύ προκομένη ε?

αχ τί κορίτσι για σπίτι είμαι εγώ!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...