Toxoman_UK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν βρήκα το email της νέας εκπομπής της Ανίτας Πάνιας στον Alpha κ της έστειλα ρωτώντας αν θα δεχόντουσαν να παίξουν στην εκπομπή τους το κλιπάκι από τη γκέι πρόταση γάμου που θα κάνω . Ω ναι το έκανα!
stavi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 πω ρε τσόντες και βυζιά στο ινσόμνια δεν το περίμενα ποτέ έστω και σε gif ! είμαι βαθιά συγκινημένος τα συγχαρητήρια μου! αυτά τα σκατά που χει η γάτα πάνω της ρε τί είναι? αυτήν την απορία έχω πάντα όταν σε βλέπω
giorgos147 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 αυτά τα σκατά που χει η γάτα πάνω της ρε τί είναι? αυτήν την απορία έχω πάντα όταν σε βλέπω 1
stavi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 να σου πω ρε Τούφα, είχα δει εκεινο το βιντέακι με τους μπάφους που δοκίμαζε η άλλη, που το χες βάλει εσύ. Υπάρχει πουθενά ολοκληρο; στο youtube είναι κομμένο σε 6 κομμάτια και μπερδευομαι γιατί δεν ειναι και κομμένο ακριβώς εκεί που σταματάει το αλλο και τα σχετικά. Λοιπόν βρήκα το email της νέας εκπομπής της Ανίτας Πάνιας στον Alpha κ της έστειλα ρωτώντας αν θα δεχόντουσαν να παίξουν στην εκπομπή τους το κλιπάκι από τη γκέι πρόταση γάμου που θα κάνω . Ω ναι το έκανα! να ζήσετε!!!
stavi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 που είναι μια ξανθιά που δοκιμάζει μπαφους και πηγαίνει στο γιατρό και κάνει δυο ενεσεις με δυο διαφορετικές ουσίες του χασίς και με το ένα είναι του θανατά και με το άλλο γελάει
Toxoman_UK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 να ζήσετε!!! Αμα δε μου το πεί η Ανίτα δεν έχει υπόθεση (που λένε τζιαμέ στη Κύπρο)
athlios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 που είναι μια ξανθιά που δοκιμάζει μπαφους και πηγαίνει στο γιατρό και κάνει δυο ενεσεις με δυο διαφορετικές ουσίες του χασίς και με το ένα είναι του θανατά και με το άλλο γελάει Σταβι πινεις;
stavi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 άσχετο.... η μάνα μου μπαίνει στο δωμάτιο -είδες; σου έπλυνα και τη φόρμα σου.... - ναι την είδα σηκώνομαι μετά απο λίγο, βλέπω τη φόρμα, την είχα ρίξει κάτω, την είχα πατήσει.... - ευχαριστώ μαμά Σταβι πινεις; δεν ξέρω αν πίνω, αλλά δεν ακούγομαι και πολύ προκομένη ε? αχ τί κορίτσι για σπίτι είμαι εγώ!!!
nicoc89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=K0BNViLq29g http://www.youtube.com/watch?v=y2ZNy0a3Ukg
Προτεινόμενες αναρτήσεις