Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.
Μπα.Σιγά μη τσιμπήσει και βρεθεί απόκοντα με κάποιον.Αγοραφοβικό τον κόβω.

Απλά σκεφτήτε τι κοπής πρέπει να είναι ένας άνθρωπος για να μπορέσει να σταθεί δίπλα μου σχεδόν μια δεκαετία.

Φάση flash mob πως σας φαίνεται?(σημειωτέον έχω συμμετάσχει μια φορά σε πολύ μεγάλο φλασμομπ άρα έχω κάποια εμπειρία)

https://www.youtube.com/watch?v=d2VNUX4kbgI

Δημοσ.

ουτε καν διαβασα τα υπολοιπα, απλα το εβαλα μιας και ειδα το kung fu panda αλλη μια φορα

πολλοι βγηκαν παντως εξω σημερα, γεματα τα λεωφορεια, και στον ηλεκτρικο ηταν στη Ομονοια και φωναζε (εφερνε η φωνη του στον χιτλερ) κλειστε τις πορτες :S 

Δημοσ.

έβλεπα στον ύπνο μου κακά μαντάντα για το μέλλον !
λέτε να σημαίνει κάτι αυτό ή όχι ? δεν έχω και ονειροκρήτη
έβλεπα ένα τοπίο μαυρο λες και είχε περάσει φωτιά απο πάνω και διάσπαρτα ζώα με την κυβοτό να έχει σαλπάρει και να πνίγονται.

θα με πείτε όνειρο ήταν δεν ειναι αλήθεια αλλα σημαδιακό αν είναι τότε τι ??????

5-funny-gifs-this-is-hypnotic.gif

Δημοσ.
Γεια σου ρε αλάνι τοξοβόλε, πρέπει να είσαι πολύ ενδιαφέρων από κοντά.

Αυτά να τα ακούν οι ανασφαλείς συμπλεγματικές πικρόχολες ρε μαν.

Τώρα ως μεγάλο οικονομικό κεφάλι πες μου πως να κάνω την καλύτερη επίσημη πρόταση γάμου έβερ στην ιστορία.Τα φώτα σου

P.S κ δε τρολάρω τώρα ή κάτι αλλά πως θα μπορούσα να εμπλέξω την Ανίτα Πάνια στο όλο θέμα?.Λέτε να έχω πιθανότητες να παίξει ελληνική εκπομπή τη γκέι πρόταση γάμου μου?Θέλω Ανίτα guys ξηγηθήτε τι να κάνω.

Δημοσ.

Να ψαχνεις να βρεις μια συγκεκριμενη φωτο και να κολλας στη καθε μαλακοφωτογραφια απο διαφορα πεσιματα. ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ. ποσες φωτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...