caution Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Εμπνευσμένοι από την ραδιενέργεια οι τύποι; /δεν τους ξέρω καν. 1
slygeo87 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TCWsLaODods
giasimera Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 .... έβαλα σε φάκελο τα πτυχία μου...Ήξερα έναν αρχιτέκτονα που φωτοτύπησε το πτυχίο του και τύλιγε με τις φωτοτυπιες τα σουβλάκια στο σουβλατζίδικο που δούλευε.Ήταν η μόνη δουλειά που μπόρεσε να βρει.Μετά διορίστηκε.Πάνε τριάντα χρόνια από τότε,true story,bros. Σταυρούλα,έχεις μέλλον μπροστά σου.
stavi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Σταυρούλα,έχεις μέλλον μπροστά σου. δε μασάω αλλά δε γίνεται να μην πιστέψεις έστω και κάποιες φορές ότι είσαι πολύ λουζερ
caution Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 ^ Never. #Τα_οφέλη_του_να_στοχεύεις_χαμηλά_στην_ζωή_σου
athlios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Fdmdkdkdjsjsjdjdjdmxjdkwososkskd,dkdskslldkcmcddjcicjisisixsξεξσξδδκκδξδεξδφκφκδκεξειδκφξριειδ
giasimera Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 ^ Never. #Τα_οφέλη_του_να_στοχεύεις_χαμηλά_στην_ζωή_σουΟπότε η επιτυχία είναι το κερασάκι στη τούρτα,σωστά; Κάτι σαν το sex στην αναπαραγωγή....(clopywright απ´ το Λούσυ).
Toxoman_UK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή ως γνωστό τη συντριπτική πλειοψηφία από εσάς σας βαριέμαι αφόρητα,λέω να σας δώσω ευκαιρία να σας ξεβαρεθώ. Δεδομένου του τζερτζελέ με το γκέι γάμο εδώ πέρα κ λόγο του ότι στο CP (Civil partnership) με τον Ινδό μόνο που δε κοιμήθηκα μετά στη μικρή τελέτη από την ανία,σκέφτομαι να του κάνω έκπληξη με επίσημη πρόταση γάμου.Έχω αρχίσει να κάνω έρευνα από ωραίες προτάσεις γάμου κ αυτή που ξεχωρίζει ως τώρα είναι η παρακάτω http://www.youtube.com/watch?v=5_v7QrIW0zY Προς το παρόν είμαι στη πολύ γενικούρα,ούτε καν ξέρω πότε θα παίξει αλλά λέω σίγουρα μετά το Μάη για να έχουμε καλό καιρό μιας κ ψήνομαι να το κάνω έξω.Από όσες γκέι προτάσεις γάμου έχω δει δεν μου είπαν κάτι γι αυτό κ βάζω τη στρέητ που γούσταρα παραπάνω.Ο Ινδός δεν έχει πάρει πρέφα ότι ξαναγράφω εδώ οπότε χώστε προτάσεις/ιδέες. Πως σας φαίνεται το παραπάνω στύλ?
Praetorianos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή ως γνωστό τη συντριπτική πλειοψηφία από εσάς σας βαριέμαι αφόρηταΕπαναλαμβάνει για 12456767η φορά ο άνθρωπος, από τα ποστ του οποίου αν αφαιρέσεις τις λέξεις πούτσα, ψυχολογία, καιρός, ψωνάρα, Ινδός, άντε να μένουν 2 ποστ όρθια. Γεια σου ρε αλάνι τοξοβόλε, πρέπει να είσαι πολύ ενδιαφέρων από κοντά. 3
Toxoman_UK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μικροαστή αδερφάρα. Άκου γάμο.... Η αλήθεια είναι ότι είμαι τραγικό sucker for romance.Αφήστε τα δηλητήρια τώρα κ ρίξτε ίδεες.Έχω αρχίσει να κινητοποιώ κόσμο.Θέλω κάτι να του μείνει αξέχαστο
giasimera Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μπα.Σιγά μη τσιμπήσει και βρεθεί απόκοντα με κάποιον.Αγοραφοβικό τον κόβω.
stavi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 ρε παιδιά είναι ένα κομμάτι με πολύ ωραία ηλεκτρική κιθάρα και χωρίς λόγια, αρκετά παλιό, το οποίο έχει τόσο φοβερή μελωδία που ειναι σαν να τραγουδάει η κιθάρα, αλλά δε θυμάμαι πια πώς λεγεται, έχει κανείς υπόψη του κάτι τέτοιο?
stavi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 φοβερό πρόβλημα πάντως να μην ξέρεις πώς λέγονται τα κομμάτια που σαρέσουν. Τα έχεις εκει στο νου και τα τραγουδας, θες απεγνωσμένα να τα ακούσεις και νιώθεις τόσο απελπισμένος σαν τον άνθρωπο σε οίστρο που δε βρίσκει ταίρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις