athlios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα μυαλα βρε μπαρμπαδες.Κι αμα δε θελει κακο του κεφαλιου της.
leecherman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μωρέ,να κατουράει καθιστό λέμε.... κι όταν κάθεται στη καρέκλα,να ακουμπάνε τα ποδάρια κάτω,ε;
leftermann Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 άμα βγάλει η γυναίκα δόντια, είναι πολύ μεγάλη πλέον...
leftermann Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτός εδώ δεξιά ποιός είναι, ο μπαρμπα-Λέμμυ ντυμένος Κόναν; Τι ηλίθιο μπακγκράουντ είναι αυτό; 1
nicoc89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 εχω βγάλει κάτι κόκκινα στηγματα στα μάτια γυρω γυρω και επάνω στα βλέφαρα (αν κλείσω μάτι φαίνονται) και είμαι και χλομός. τι να έπαθα? εχει κανείς ιδέα? γιατι γιατρό δεν βρίσκω εδω και δύο μέρες και έχω και ζαλάδες.
sargio01 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 εχω βγάλει κάτι κόκκινα στηγματα στα μάτια γυρω γυρω και επάνω στα βλέφαρα (αν κλείσω μάτι φαίνονται) και είμαι και χλομός. τι να έπαθα? εχει κανείς ιδέα? γιατι γιατρό δεν βρίσκω εδω και δύο μέρες και έχω και ζαλάδες. Θα πας στον λοχία σου και θα τον σταυρώσεις να κανονίσει ακρόαση (όχι αύριο, ΧΘΕΣ!) απο τον επιλοχία, ώστε να κανονιστεί απο τον λοχαγό να πας στον γιατρό αύριο μετά το πρωϊνό! Αν το κέντρο δεν έχει γιατρό(!!!), καταγγελία και απαίτηση για παραπεμπτικό στο στρ. νοσοκομείο!!!!! 1
ennoeitai Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 εχω βγάλει κάτι κόκκινα στηγματα στα μάτια γυρω γυρω και επάνω στα βλέφαρα (αν κλείσω μάτι φαίνονται) και είμαι και χλομός. τι να έπαθα? εχει κανείς ιδέα? γιατι γιατρό δεν βρίσκω εδω και δύο μέρες και έχω και ζαλάδες. Το πιθανότερο είναι να σου πήρανε αίμα οι εξωγήινοι (που είναι undercover και στο στρατό), για διάφορα πειράματα που κάνουνε πάνω στο ανθρώπινο είδος. Κι έπαθες αφαίμαξη.
nicoc89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Θα πας στον λοχία σου και θα τον σταυρώσεις να κανονίσει ακρόαση (όχι αύριο, ΧΘΕΣ!) απο τον επιλοχία, ώστε να κανονιστεί απο τον λοχαγό να πας στον γιατρό αύριο μετά το πρωϊνό! Αν το κέντρο δεν έχει γιατρό(!!!), καταγγελία και απαίτηση για παραπεμπτικό στο στρ. νοσοκομείο!!!!! θα δοκιμάσω τώρα στην απογευματινή αναφορά , μακάρι να τα καταφέρω να δω γιατρό , γιατι γιατρούς έχουμε , απλά έχω μείνει στο περίμενε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 κατευθείαν στον ανθυπολοχαγό ρε
nicoc89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 εδω δυο άτομα είχαν φουσκομένο μαντού εμβόλιο και κατάφεραν να πάνε στον γιατρό μετά απο πολύ κυνηγι χΔ προσπαθούσαν πολυ μέχρι να καταφέρουν την πρώτη μέρα στις 12:40 το βράδυ μας μίλαγαν στην αναφορά και δυο άτομα λιποθίμισαν και ο ένας έσκασε με το σαγόνι και το άνοιξε χΔ
ennoeitai Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Πάρα πολύ ωραίο το τραγούδι σου. Θέλεις λίγη δουλειά στις χαμηλές νότες όμως γιατί σου φεύγει σε μερικά σημεία. Κατά τα άλλα ωραίος. Καλή συνέχεια. Θέλουμε κι άλλα. (ερώτηση: είσαι από την Αλβανία; ) τι χαχα εντιτ ρε. εγω το χω τωρα στους σελιδοδεικτες κι οποιος θελει του το δινω. εδω παιδια μπλου πανθερ διανομη
Προτεινόμενες αναρτήσεις