Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

εχω βγάλει κάτι κόκκινα στηγματα στα μάτια γυρω γυρω και επάνω στα βλέφαρα (αν κλείσω μάτι φαίνονται)

και είμαι και χλομός. τι να έπαθα? εχει κανείς ιδέα? γιατι γιατρό δεν βρίσκω εδω και δύο μέρες και έχω και ζαλάδες.

Δημοσ.

εχω βγάλει κάτι κόκκινα στηγματα στα μάτια γυρω γυρω και επάνω στα βλέφαρα (αν κλείσω μάτι φαίνονται)

και είμαι και χλομός. τι να έπαθα? εχει κανείς ιδέα? γιατι γιατρό δεν βρίσκω εδω και δύο μέρες και έχω και ζαλάδες.

Θα πας στον λοχία σου και θα τον σταυρώσεις να κανονίσει ακρόαση (όχι αύριο, ΧΘΕΣ!) απο τον επιλοχία, ώστε να κανονιστεί απο τον λοχαγό να πας στον γιατρό αύριο μετά το πρωϊνό! Αν το κέντρο δεν έχει γιατρό(!!!), καταγγελία και απαίτηση για παραπεμπτικό στο στρ. νοσοκομείο!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να σου πήρανε αίμα οι εξωγήινοι (που είναι undercover και στο στρατό), για διάφορα πειράματα που κάνουνε πάνω στο ανθρώπινο είδος. Κι έπαθες αφαίμαξη.

Δημοσ.

Θα πας στον λοχία σου και θα τον σταυρώσεις να κανονίσει ακρόαση (όχι αύριο, ΧΘΕΣ!) απο τον επιλοχία, ώστε να κανονιστεί απο τον λοχαγό να πας στον γιατρό αύριο μετά το πρωϊνό! Αν το κέντρο δεν έχει γιατρό(!!!), καταγγελία και απαίτηση για παραπεμπτικό στο στρ. νοσοκομείο!!!!!

θα δοκιμάσω τώρα στην απογευματινή αναφορά , μακάρι να τα καταφέρω να δω γιατρό , γιατι γιατρούς έχουμε , απλά έχω μείνει στο περίμενε

Δημοσ.

εδω δυο άτομα είχαν φουσκομένο μαντού εμβόλιο και κατάφεραν να πάνε στον γιατρό μετά απο πολύ κυνηγι χΔ

προσπαθούσαν πολυ μέχρι να καταφέρουν

την πρώτη μέρα στις 12:40 το βράδυ μας μίλαγαν στην αναφορά και δυο άτομα λιποθίμισαν και ο ένας έσκασε με το σαγόνι και το άνοιξε χΔ

Δημοσ.

Πάρα πολύ ωραίο το τραγούδι σου. Θέλεις λίγη δουλειά στις χαμηλές νότες όμως γιατί σου φεύγει σε μερικά σημεία. Κατά τα άλλα ωραίος. Καλή συνέχεια. Θέλουμε κι άλλα.

(ερώτηση: είσαι από την Αλβανία; )

τι χαχα εντιτ ρε. εγω το χω τωρα στους σελιδοδεικτες κι οποιος θελει του το δινω. εδω παιδια μπλου πανθερ διανομη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...