nicoc89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 η ταινία ειναι βαθισμένη σε αληθεινά γεγονόντα???????! εκτός αυτόυ δεν υπάρχει λόγος να μην την δεις αν ειναι τζάπα! δηλαδή αν την βάλει καμια εφημερίδα τζάμπα, αλλιώς δες τρέιλερ πριν την αγοράσεις η την νοικιάσεις γιατι οι απο πάνω λένε οτι δεν ειναι καλή και να δεις ειδησεις δηλαδή σκέψου πωπω τρομάζω με την ιδέα τους -------------------------------------------- αυτά τα παπούτσια τα πουλάνε ? μπορώ να τα αγοράσω?
mastor10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 τα γουστα ειναι γουστα δεν ειπαμε να μη τη δει... http://www.youtube.com/watch?v=AdBMSlrzLYw
freedubus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Γι' αυτό θα παντρευτώ κρητικιά. Γιατί φεύγουν Παρασκευή και σου αφήνουν ένα τούβλο απάκι, φαγητά στο ψυγείο, ξινόχοντρο, ντάκο, μια μπουκάλα ρακή, 2-3 φίλες/ξαδέρφες/γειτόνισσες τους για παρέα "μήπως χρειαστείς τίποτα" , και Δευτέρα θα 'ναι πίσω. Εκτός αν έχει απαγορευτικό και δεν σαλπάρει ο βιτσέντζος κορνάρος, αλλά χέστηκες γιατί σε έχουν καβατζωμένο μέχρι τις Απόκριες. Ενώ οι σαλλλονικιές φεύγουν και άααααμα μπορέσεις κι ανέβεις εσύ καλλλώς, αλλλιώς ντααααξ τις λείπεις ξερωγώ αλλά τί να κάνουμε κι όλο και κάτι πιο ενδιαφέρον θα βρούν να κάνουν τις γιορτές στην κωλλλόπολλλή τους ή σε κάποια γειτονική κωλλλόπολλλη ή σε κάποιο σαλλλλέ σε χιονοδρομικό με ψωλλλαραίους κι εγώ δεν ξέρω τι και τα ξαναλλέτε από τέλλλλη Γενάρη και βλλλέπουμε... 4
Toxoman_UK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά αν ήμουν στρέητ δε παίζει να παντρευόμουν Ελληνίδα.Ντόμπρα πράγματα.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Γι' αυτό θα πάντρευτώ κρητικιά. Γιατί φεύγουν Παρασκευή και σου αφήνουν ένα τούβλο απάκι, φαγητά στο ψυγείο, ξινόχοντρο, ντάκο, μια μπουκάλα ρακή, 2-3 φίλες/ξαδέρφες/γειτόνισσες τους για παρέα "μήπως χρειαστείς τίποτα" , και Δευτέρα θα 'ναι πίσω. Εκτός αν έχει απαγορευτικό και δεν σαλπάρει ο βιτσέντζος κορνάρος, αλλά χέστηκες γιατί σε έχουν καβατζωμένο μέχρι τις Απόκριες. Ενώ οι σαλλλονικιές φεύγουν και άααααμα μπορέσεις κι ανέβεις εσύ καλλλώς, αλλλιώς ντααααξ τις λείπεις ξερωγώ αλλά τί να κάνουμε κι όλο και κάτι πιο ενδιαφέρον θα βρούν να κάνουν τις γιορτές στην κωλλλόπολλλή τους ή σε κάποια γειτονική κωλόπολλλη ή σε κάποιο σαλλλλέ σε χιονοδρομικό με ψωλλλαραίους κι εγώ δεν ξέρω τι και τα ξαναλλέτε από τέλλλλη Γενάρη και βλλλέπουμε... H αλήθεια είναι ότι τις έχουμε ανεκπαίδευτες. 3
Toufas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 What the Marklar did you just fucking say about Marklar, you little Marklar? I’ll have you know Marklar graduated top of my class in the Navy Marklars, and I’ve been involved in numerous secret raids on Marklar , and I have over 300 confirmed Marklars. I am trained in Marklar warfare and I’m the top Marklar in the entire Marklar armed Marklars. You are nothing to Marklar but just another Marklar. Marklar will Marklar you the fuck out with Marklar the likes of which has never been Marklar before on this Marklar, mark my Marklar words. You think you can get away with saying that Marklar to me over the Marklar? Think again, Marklar. As we speak I am contacting my Marklar network of Marklar across the Marklar and your Marklar is being traced right now so you better prepare for the Marklar, Marklar. The Marklar that wipes out the pathetic little Marklar you call your Marklar. You’re fucking Marklar, Marklar. Marklar can be Marklar, Marklar, and Marklar can Marklar you in over Marklar hundred ways, and that’s just with my Marklar. Not only am I extensively trained in Marklar combat, but I have access to the entire Marklar of the Marklar States Marklar Corps and Marklar will use it to its full extent to wipe your miserable Marklar off the face of the Marklar, you little Marklar. If only Marklar could have known what unholy Marklar your little “Marklar” comment was about to bring down upon you, maybe you would have held your fucking Marklar. But you couldn’t, you didn’t, and now you’re paying the Marklar, you goddamn Marklar. I will Marklar fury all over you and you will Marklar in it. You’re fucking Marklar, Marklar.
Praetorianos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 freedubus, τα καλύτερα παιδιά. Χανιώτισσα να μην είναι. Εντωμεταξύ, ελιτισμός at its best: 'If your IQ is somewhere around 60 then you are probably a carrot' Αυτός ο πυρόβλακας πως διάολο πέρασε το τεστ?
μαφαλντα Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά αν ήμουν στρέητ δε παίζει να παντρευόμουν Ελληνίδα.Ντόμπρα πράγματα. Θα το αντέχαμε. 6
Toxoman_UK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Θα το αντέχαμε. Γραμμένες σας έχω,τρου στόρυ.Μόνο η σις μου λέει
freedubus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 freedubus, τα καλύτερα παιδιά. Χανιώτισσα να μην είναι. Οι Χανιώτισσες είναι ξηγημένες γενικά, αλλά δυστυχώς πίσω από κάθε χανιώτισσα κρύβεται μια χανιόλα η οποία είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί. Οι Ρεθυμνιώτισσες έχουν φάει τόση οικογενειακή και κοινωνική καταπίεση ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ και για να σκύβουν το κεφάλι στον άντρα που, ενώ είναι γαμώ τα άτομα κατά βάθος, αντιδρούν τόσο πολύ σε οποιαδήποτε μορφής δέσμευση και γενικά σε οτιδήποτε, που γίνονται ακατάλληλες. Οι τρέντι πρωτευουσιάνες Αθηναίες Ηρακλειώτισσες απορρίπτονται για ευνόητους λόγους. Οι Λασιθιώτισσες τις πατάνε κάτω όλες γενικά. Και ενώ ο αδαής θα τις απορρίψει γιατί εκ πρώτης όψεως είναι πιο χαμηλοπρόφιλες και δεν είναι το παίζουν αρκετά κρητικιές, ο επίμονος θα ανακαλύψει διαμαντάκια. 2
athlios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 πω ρε μαλακα φρηνταμπα εισαι για το φουτσο σοβαρα ε. και οχι για καναν απλο, για καναν ΣΤΡΑΒΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΚΟΝΤΟ εισαι. 3
freedubus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Για σένα, πρώτος ξάδερφος του 666 Εαμοβούλγαρε. Να με βλέπεις και να παίρνεις δρόμο.
caution Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Οι Χανιώτισσες είναι ξηγημένες γενικά, αλλά δυστυχώς πίσω από κάθε χανιώτισσα κρύβεται μια χανιόλα η οποία είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί.Οι Ρεθυμνιώτισσες έχουν φάει τόση οικογενειακή και κοινωνική καταπίεση ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ και για να σκύβουν το κεφάλι στον άντρα που, ενώ είναι γαμώ τα άτομα κατά βάθος, αντιδρούν τόσο πολύ σε οποιαδήποτε μορφής δέσμευση και γενικά σε οτιδήποτε, που γίνονται ακατάλληλες. Οι τρέντι πρωτευουσιάνες Αθηναίες Ηρακλειώτισσες απορρίπτονται για ευνόητους λόγους. Οι Λασιθιώτισσες τις πατάνε κάτω όλες γενικά. Και ενώ ο αδαής θα τις απορρίψει γιατί εκ πρώτης όψεως είναι πιο χαμηλοπρόφιλες και δεν είναι το παίζουν αρκετά κρητικιές, ο επίμονος θα ανακαλύψει διαμαντάκια. Λέγονται μεγάλες αλήθειες στο thread αυτό. Και καταρρίπτονται στερεότυπα.
μαφαλντα Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Γραμμένες σας έχω,τρου στόρυ.Μόνο η σις μου λέει Η "τιμή "ανήκει στις Ελληνίδες ή στις γυναίκες; 2
Toxoman_UK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Η "τιμή "ανήκει στις Ελληνίδες ή στις γυναίκες; Ανθέλληνας,φαλοκράτης γκέι should cover it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις