Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

πήγα να πάρω rizla και βλέπω μια γριά με κάτι τσάντες και ενα σκυλί στην αγκαλιά της και της λέω για πλάκα

οπα οπ! το παιδι ! το παιδί ! τι κάνει το παιδί ? πάει σχολείο ? τι τάξη πάει ?

και αυτή με κοίταγε λες και της επιτέθηκα να της πάρω την τσάντα

αχαχαχοχαοχαοχαοαχοχοαοαχοχαοα!!!

τι τρελός κόσμος !!

Δημοσ.

Νικο παιδι μου, μιας και εισαι σε αδεια και δε καταστραφηκε ο κοσμος, δε βρισκεις καμιά να ξελαμπικάρεις μπας και αφησεις τις αποριες για τον κόσμο και τις κουκλες βιτρίνας; :huh:

Δημοσ.
Νικο παιδι μου, μιας και εισαι σε αδεια και δε καταστραφηκε ο κοσμος, δε βρισκεις καμιά να ξελαμπικάρεις μπας και αφησεις τις αποριες για τον κόσμο και τις κουκλες βιτρίνας; :huh:

καλή ιδέα! πάω να πάρω το ρόπαλο 

0b3e9560-b318-462d-ac33-46009f7473aa.jpg

• Like 1
Δημοσ.

@nicoc89

Μην ακούς κανέναν

Δεν ξελαμπικάρει το σεξ έναν άντρα..μόνο το χρήμα...

Την γυναίκα μπορεί

Άσε που η σχέση σε αποβλακωνει τελείως

Όταν το χορτάσεις θα καταλάβεις τι εννοώ

• Like 1
Δημοσ.

Η G.S. υπολογίζει οργιώδη ανάπτυξη την επόμενη δεκαετία και αυξηση 30% του ΑΕΠ, ο Σαμαράς βγήκε πολιτικός της χρονιάς για την Ευρώπη, αλλάξτε τα ημερόλογια σας σε πρωταπριλιά γι' αυτό δεν ήρθε το τέλος του κόσμου..

• Like 2
Δημοσ.
πήγα να πάρω rizla και βλέπω μια γριά με κάτι τσάντες και ενα σκυλί στην αγκαλιά της και της λέω για πλάκα

οπα οπ! το παιδι ! το παιδί ! τι κάνει το παιδί ? πάει σχολείο ? τι τάξη πάει ?

και αυτή με κοίταγε λες και της επιτέθηκα να της πάρω την τσάντα

αχαχαχοχαοχαοχαοαχοχοαοαχοχαοα!!!

τι τρελός κόσμος !!

έλα ρε αυτό δεν ειναι τίποτα, δε θυμάσαι τους άλλους εδώ μέσα που πήγαν να ρωτήσουν μια για το δρόμο κι άρχισε να τρέχει αυτή πανικόβλητη και να φωνάζει, με βιάζουν με βιάζουν!!!!!!

πάντως θυμάμαι μια φορά που βόλταρα εκεί πάνω από τα εξάρχεια σε μια περιοχή που λέγεται Νεάπολη, και χάζευα καθώς περνούσα μια κυρία που είχε βγει στην αυλή της και τάιζε καμιά πενηνταριά γάτες, γυρνάει αυτή λοιπόν και μου ρίχνει ένα βλοσυρό βλέμμα που τρόμαξα λες κι αυτό που έκανα ήταν το πιο αδιάκριτο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει κανείς. Εγώ φυσικά κοιτούσα γιατί λατρεύω τα γατιά.

Μετά από καιρό είδα τον κόκκινο κύκλο και ήταν μία εκεί που σκότωσε το φίλο της που είχε αλεργία στις γάτες, τρίβωντας του τη γάτα της στη μούρη, επειδή αυτός είχε βάλει φόλα να σκοτώσει τα γατιά τις γειτονιάς επειδή τα μισούσε ακριβώς επειδή είχε αλεργία. Σκέφτηκα μην τυχόν ηταν αυτή η τρελή;

Θα δω κι εγώ επιτέλους αυτό το περιβόητο "Ημερολόγιο".... ελπίζω να είναι τόσο καλή ταινία όσο έχω ακούσει ότι είναι, τόσο ρομαντική και συναισθηματική...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...