Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σπέρα δεσποσύνες και δέσποτες :-)

που σαι συ ρε;

καμια κουλη ιστορια δε μας εχεις; σας φαγαν τα κρυα κει πανω;

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=BGpzGu9Yp6Y

μου γυρνάνε τα μυαλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα φέρτε τσιγάρα τσιρότα μανιτάρια :lol:

που σαι συ ρε;

καμια κουλη ιστορια δε μας εχεις; σας φαγαν τα κρυα κει πανω;

ναι , πολυ κρύο αλλα τώρα ειμαι σπίτι μου σε αδεια :devil:

δεν έγινε τίποτα περίεργο απλά ξύπνησα μέσα στη νύχτα γιατι κάνανε θόρυβο που άφηναν τα όπλα αυτοί που είχαν τελειώσει υπηρεσία και κάτω απο τα σκεπάσματα ένιωθα να προσπαθεί να με δαγκώσει στην παλάμι ενα κεφάλι και το κράταγα απο τα μούτρα. δεν μπορούσα να κουνηθώ και όταν σταμάτησε αυτό μπορεσα και κουκουλώθηκα μέχρι επάνω , έκλεισα καλά τον υπνόσακο και προσπάθησα να κοιμηθώ. μου πηρε κανα μισάωρο αν και νύσταζα

Δημοσ.

αδεια για γιορτες ή σε κανα 2 μερες παλι πίσω;;

δικές μου και για γιορτές

14 μέρες συνολικά :D

Δημοσ.

δικές μου και για γιορτές

14 μέρες συνολικά :D

Για να πήρες τέτοια άδεια μέσα στις γιορτές φαντάζομαι σε τι χάλια λόχο στρατηγείου/λέσχη αξιωματικών/insert plug here είσαι. Ποντικαρά.

Δημοσ.

Για να πήρες τέτοια άδεια μέσα στις γιορτές φαντάζομαι σε τι χάλια λόχο στρατηγείου/λέσχη αξιωματικών/insert plug here είσαι. Ποντικαρά.

Σιγά ρε. 8 μέρες το γκρουπ και πέρνεις αναγκαστικά 4 μέρες δικές σου για να πάρεις κατάσταση επιβίβασης...

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά ρε. 8 μέρες το γκρουπ και πέρνεις αναγκαστικά 4 μέρες δικές σου για να πάρεις κατάσταση επιβίβασης...

αυτό

και όσο για το λόχο στρατηγείου/λέσχη αξιωματικών/insert plug here έπεσες μέσα 100%

κάποια απο τα καλά της βυσματικής μονάδας μου στο spoiler

το φαι δεν φτάνει για όλους

ζεστό νερό ουτε για πλάκα με -2 και λιγότερο έξω

μια ώρα μακριά απο την πόλη (ταξί 20 euro να πας και 20 να έρθεις) οπότε και υπηρεσιακό να σου έδιναν δεν αξίζει 40 euro γιατι όταν είσαι μόνος σου με υπηρεσιακό όπως συνήθως δεν μοιράζεσαι τα έξοδα μετακίνησης.

εμπλοκή 1,5-2 μήνες στο χαλαρό κάθε μέρα υπηρεσία και καμιά φορά και διπλές (έχω να βγω έξοδο απο την εβδομάδα προσαρμογής)

γιατρός δεν υπάρχει και αν αποφασίσεις να πας θα σου βγει το λάδι κατα την μετακίνηση οπότε διαλέγεις να μην πας καν και να αρκεστείς σε δικα σου depon , ponstan κλπ.

δεν έχουμε πρόσβαση σε κανενός είδους διασκέδαση , ούτε καν τηλεόραση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
...δεν έγινε τίποτα περίεργο απλά ξύπνησα μέσα στη νύχτα γιατι κάνανε θόρυβο που άφηναν τα όπλα αυτοί που είχαν τελειώσει υπηρεσία και κάτω απο τα σκεπάσματα ένιωθα να προσπαθεί να με δαγκώσει στην παλάμι ενα κεφάλι και το κράταγα απο τα μούτρα. δεν μπορούσα να κουνηθώ και όταν σταμάτησε αυτό μπορεσα και κουκουλώθηκα μέχρι επάνω , έκλεισα καλά τον υπνόσακο και προσπάθησα να κοιμηθώ. μου πηρε κανα μισάωρο αν και νύσταζα

Ευγενική απόδοση είναι στο ότι τον έπαιζες;

Το μαύρο το περιόρισες καθόλου;

Επεξ/σία από giasimera
Δημοσ.

Ευγενική απόδοση είναι στο ότι τον έπαιζες;

Το μαύρο το περιόρισες καθόλου;

δεν τον έπαιζα γιατι μπορεί να με δάγκωνε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...