Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ παίδες. Όποιος θέλει έρχεται, η πόρτες είναι ανοιχτές. Φέτος του χρόνου, όποτε θέλει, γεροί να είμαστε.

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.
ευχαριστώ πολύ παίδες. Όποιος θέλει έρχεται' date=' η πόρτες είναι ανοιχτές. Φέτος του χρόνου, όποτε θέλει, γεροί να είμαστε.[/quote']

Ααα γιορτή είχες; Νόμιζα ότι βγάζεις συσσιτιο για τη γειτονιά! Χρονια πολλά, γουατεβερ γιου γουις!

• Moderators
Δημοσ.

Πεθανα σημερα. Απλα. Απο τις 8 στο ποδι να βοηθαω κατι φιλους σε μια μετακομιση... Π Α Κ Ε Τ Ο.

Και τωρα εχω τοση υπερενταση που δεν μπορω να νταγκλαρω. Next time θα δηλωσω ασθενεια.

Δημοσ.

Πω μετά από ενα μήνα σήμερα ξύπνησα μη έχοντας να κάνω τίποτα. Και είχε εναν μπουστη ήλιο να μπαινει στο δωμάτιο που μου'φτιαξε τη διάθεση. Κυριακάρα ρε. Ουτε καν χαγκοβερ απο τις κρασίλες.

http://www.youtube.com/watch?v=KxuGMMwnsho

• Like 2
Δημοσ.

Ξέθαψα από τη ντουλάπα ένα τεράστιο μάλλινο χοντροκασκόλ που μου είχε πλέξει μια χοντρομαλάκω πριν πολλά χρόνια. Θα το δώσω στον πρώτο άστεγο που θα συναντήσω, επειδή είμαι και αλτρουιστής.

• Like 2
Δημοσ.

Δώστο σε ένα τυπά που μένει 24/7/365 τρία χρόνια τώρα σε ένα πεζούλι πάνω στη μάντρα του Αη Παντελέμονα,ΤΡΙΑ χρόνια τώρα...

Αν ήταν Ινδία θάχε αγιάσει με τόση συγκέντρωση προσοχής.Εδώ απλώς γαμιέται.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...