scullyist Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αμύγδαλα και σοκολάτα? Αμαρέττο Ντισαρόνο, φυσικά. Στον 7ο ουρανό είτε μέσα σε ζεστή σοκολάτα, είτε με -φυσικό- χυμό λεμονάκι, είτε σκέτο. Σλουρπ. Κατάρα πρωί-πρωί, μόλις βρήκα το κίνητρο για να πάω επιτέλους σούπερ μάρκετ. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Καλό ακούγεται και αυτό. Κοίταξα αλλά δεν είχε. Τελικά πήρα λικέρ μαστίχας ΣΚΙΝΟΣ, καλό φαίνεται πολύ άρωμα αλλά αφήνει μια πικρίλα στο τέλος. Αν θα ταιριάξει με σοκολατάκια, θα δείξει
caution Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 5oς καφές, και σε μέγεθος κουβαδάκι θαλάσσης. ΕΧΩ ΤΟΥΡΜΠΙΣΕΙ ΛΕΜΕ Ε!!! 1
Toufas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις Sent from my iPhone using Insomnia 1
viper2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 5oς καφές, και σε μέγεθος κουβαδάκι θαλάσσης. ΕΧΩ ΤΟΥΡΜΠΙΣΕΙ ΛΕΜΕ Ε!!! welcome to Greece XD 1
Chrisxxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις Sent from my iPhone using Insomnia Μοχιτο με κοψιδια; Που ειναι η ρετσινα; Εκτος αν ειναι καμια σοδα οποτε παω πασο
leftermann Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις κι εγώ μόλις έβαλα το πρώτο ταψί φτερούγες στον φούρνο. Προηγήθηκαν ρεβύθια, μουσακάς, κοτοσαλάτα, κεφτεδάκια με μελιτζάνες, μπρόκολα, πατζάρια, και μια ταψάρα πατάται. Ακολουθούν ένα ακόμα ταψί φτερούγες και μια τηγανιά μανιτάρια, και τέλος. Α, και μια τυροσαλάτα με πιπεριά φλωρίνης. Ο φούρνος άναψε στις 11.30 το πρωί, και δεν έχει σβήσει λεπτό.
sugata Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 κι εγώ μόλις έβαλα το πρώτο ταψί φτερούγες στον φούρνο. Προηγήθηκαν ρεβύθια, μουσακάς, κοτοσαλάτα, κεφτεδάκια με μελιτζάνες, μπρόκολα, πατζάρια, και μια ταψάρα πατάται. Ακολουθούν ένα ακόμα ταψί φτερούγες και μια τηγανιά μανιτάρια, και τέλος. Α, και μια τυροσαλάτα με πιπεριά φλωρίνης. Ο φούρνος άναψε στις 11.30 το πρωί, και δεν έχει σβήσει λεπτό. Δηλαδή, έλεος, πείνασα ρε μλκ.
gang Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 κι εγώ μόλις έβαλα το πρώτο ταψί φτερούγες στον φούρνο. Προηγήθηκαν ρεβύθια' date=' μουσακάς, κοτοσαλάτα, κεφτεδάκια με μελιτζάνες, μπρόκολα, πατζάρια, και μια ταψάρα πατάται. Ακολουθούν ένα ακόμα ταψί φτερούγες και μια τηγανιά μανιτάρια, και τέλος. Α, και μια τυροσαλάτα με πιπεριά φλωρίνης. Ο φούρνος άναψε στις 11.30 το πρωί, και δεν έχει σβήσει λεπτό.[/quote'] Χρόνια Πολλά σεφ! Του χρόνου λέω να έρθω να δοκιμάσω τις σπεσιαλιτέ σου..
-nick- Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 http://thesurrealsanctuary.blogspot.gr/2012/12/this-time.html 1
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 κι εγώ μόλις έβαλα το πρώτο ταψί φτερούγες στον φούρνο. Προηγήθηκαν ρεβύθια, μουσακάς, κοτοσαλάτα, κεφτεδάκια με μελιτζάνες, μπρόκολα, πατζάρια, και μια ταψάρα πατάται. Ακολουθούν ένα ακόμα ταψί φτερούγες και μια τηγανιά μανιτάρια, και τέλος. Α, και μια τυροσαλάτα με πιπεριά φλωρίνης. Ο φούρνος άναψε στις 11.30 το πρωί, και δεν έχει σβήσει λεπτό. Χρόνια πολλά ρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις