Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμύγδαλα και σοκολάτα? Αμαρέττο Ντισαρόνο, φυσικά. Στον 7ο ουρανό είτε μέσα σε ζεστή σοκολάτα, είτε με -φυσικό- χυμό λεμονάκι, είτε σκέτο. Σλουρπ.

Κατάρα πρωί-πρωί, μόλις βρήκα το κίνητρο για να πάω επιτέλους σούπερ μάρκετ.

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Καλό ακούγεται και αυτό. Κοίταξα αλλά δεν είχε. Τελικά πήρα λικέρ μαστίχας ΣΚΙΝΟΣ, καλό φαίνεται πολύ άρωμα αλλά αφήνει μια πικρίλα στο τέλος. Αν θα ταιριάξει με σοκολατάκια, θα δείξει

Δημοσ.

Μόλις

post-39861-0-90290300-1355586116_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Insomnia

Μοχιτο με κοψιδια; Που ειναι η ρετσινα; Εκτος αν ειναι καμια σοδα οποτε παω πασο :P

Δημοσ.

Μόλις

κι εγώ μόλις έβαλα το πρώτο ταψί φτερούγες στον φούρνο. Προηγήθηκαν ρεβύθια, μουσακάς, κοτοσαλάτα, κεφτεδάκια με μελιτζάνες, μπρόκολα, πατζάρια, και μια ταψάρα πατάται. Ακολουθούν ένα ακόμα ταψί φτερούγες και μια τηγανιά μανιτάρια, και τέλος. Α, και μια τυροσαλάτα με πιπεριά φλωρίνης. Ο φούρνος άναψε στις 11.30 το πρωί, και δεν έχει σβήσει λεπτό.

Δημοσ.

κι εγώ μόλις έβαλα το πρώτο ταψί φτερούγες στον φούρνο. Προηγήθηκαν ρεβύθια, μουσακάς, κοτοσαλάτα, κεφτεδάκια με μελιτζάνες, μπρόκολα, πατζάρια, και μια ταψάρα πατάται. Ακολουθούν ένα ακόμα ταψί φτερούγες και μια τηγανιά μανιτάρια, και τέλος. Α, και μια τυροσαλάτα με πιπεριά φλωρίνης. Ο φούρνος άναψε στις 11.30 το πρωί, και δεν έχει σβήσει λεπτό.

Δηλαδή, έλεος, πείνασα ρε μλκ.

Δημοσ.

κι εγώ μόλις έβαλα το πρώτο ταψί φτερούγες στον φούρνο. Προηγήθηκαν ρεβύθια' date=' μουσακάς, κοτοσαλάτα, κεφτεδάκια με μελιτζάνες, μπρόκολα, πατζάρια, και μια ταψάρα πατάται. Ακολουθούν ένα ακόμα ταψί φτερούγες και μια τηγανιά μανιτάρια, και τέλος. Α, και μια τυροσαλάτα με πιπεριά φλωρίνης. Ο φούρνος άναψε στις 11.30 το πρωί, και δεν έχει σβήσει λεπτό.[/quote']

Χρόνια Πολλά σεφ! Του χρόνου λέω να έρθω να δοκιμάσω τις σπεσιαλιτέ σου..

Δημοσ.

Χρόνια πολλά ρε :-)
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...