insomniaK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Να σου πω κι ο καριόλης: λίκερ μαστίχα να πάρεις.-
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Να σου πω κι ο καριόλης: λίκερ μαστίχα να πάρεις.- Μαμαει. Πάντως μη νομίζεις πως τα λικέρ είναι ελαφρύ πράμα, επειδή είναι γλυκά το γαμάνε στη ζύμωση και μετά την κατάποση. Επιμένω στο κονιάκ. Ισχυει. Εγω παλι θα πρότεινα κανα βυσσινακι ή κατι που να εχει σχεση με φρουτο.
athlios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Φαε τα σοκολατακια μονος και πιάσε μια τεκιλααα Sent from my iPhone using Insomnia 1
caution Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Σοκολάτα, Μεταξα 7άρι. Στανταράκι όμως. 1
leftermann Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 γαμιέται το αη-τιουνς 11. Αη-γαμήσου δηλαδή. Τι ήθελα και αναβαθμίστηκα ο μαλάκας. Πολύ ωράιο, γαμάτο, όμορφο κλπ, αλλά ένα κωλοφήτσουρ του 10 ήταν που ήθελα οπωσδήποτε και το κόψαν οι παπάρες. Ευτυχώς έχω κρατημένο το σεταπ του 10-κόμα-κάτι... Κατατάλλα, καλησπέρα σας.
athlios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Και γιατι πληρωνεις αντιεσελ ρε θείο; Δε μπορεις να το βρεις μηπως; Sent from my iPhone using Insomnia
Praetorianos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 γαμιέται το αη-τιουνς . Αη-γαμήσου δηλαδή. Αυτό ήτο αρκετό. @Lucifer γιατί του Μικρές Απορίες του ξέσκισα τα βάρδουλα και δεν θα ξαναμπεί κανείς, εξού και το spoiler εδώ: Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι? Το ότι μόλις λύσεις ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρούσε επί μία εβδομάδα, νιώθεις αυτή την οργασμική ηδονή του "άντε γραμήσου, πάρτα, φέρτε μου την Ambrosio και τη Lima να τiς κάνω να περπατήσουν ένα μήνα" (ναι ξέρω είμαι μισό κλικ πριν τη σχιζοφρένεια, αλλά you got the point, δεν γίνεται να μην το αισθανθείς με τα μαθηματικά ή τη Γεωμετρία αυτό, ακόμα κι αν την άφησες στο Γυμνάσιο). Δηλαδή ποιος Αρχιμήδης και αρχιμηδιές, ο τύπος που μετά από 358 χρόνια απέδειξε το θεώρημα του Fermat ή αυτός που απέδειξε την εικασία του Poincare θα πρέπει ακόμα και τώρα να είναι σε κατάσταση μόνιμης μαστούρας. Γιατί? Γιατί έγινε μια ερώτηση και δόθηκε μία απάντηση τελική και ξεκάθαρη που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, να καταρριφθεί ή να πέσει αντίλογος ποτέ και για κανένα λόγο. Να γενικευθεί ναι, αλλά αυτό δεν αφαιρεί τίποτα από την αξία αυτής καθαυτής της απόδειξης. Από την άλλη για κάθε φιλοσοφικό ερώτημα μου έρχεται στο μυαλό το γνωστό ανέκδοτο: Δεν αμφισβητώ φυσικά ούτε την ποσότητα, ούτε την ποιότητα των μυαλών που έχουν ασχοληθεί με αυτή, ούτε το πως εξελίχθηκε στο βάθος των αιώνων. Αλλά από τη φύση της, την κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με τις θρησκείες. Ένα "γιατί έτσι πιστεύω εγώ" αρκεί. Ακόμα κι ο αγαπημένος σου, ναι μπορεί να είσαι ηλίθιος αν πιάσεις τον εαυτό σου να διαφωνείς μαζί του όπως έχεις πει, αλλά not even close δεν φτάνει την απολυτότητα ακόμα και του απλοϊκότατου Πυθαγορείου στην Ευκλείδια. Κι εκεί είναι η ομορφιά (imo πάντα)
Lucifer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Καταλαβαίνω τι λες, η καύλα της ολοκλήρωσης, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Σαν την καύλα που θα ένοιωσε ο Russel και ο Whitehead όταν έγραψαν το PM. ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΗΡΘΕ Ο ΓΚΕΝΤΕΛ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΜΑΝΟΥΒΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ Τ Πάντως η φιλοσοφία έχει πρακτικές εκφάνσεις. Ποτέ μου δεν έριξα γκόμενα με την εικασία του γκόλντμπαχ. Πάντα με νίτσε. Πέρα απ' την πλάκα πάντως (σοβαρά τώρα) νομίζω πως η φιλοσοφία είναι απλώς το προεόρτιο ερώτημα, πριν τα μαθηματικά. Είναι κάτι σαν την αναζήτηση του πλαισίου-γλώσσας για να δουλέψουν τα μαθηματικά. Στην τελική, η επιστημονική μέθοδος βασισμένη στο κόμικ σου είναι: "ο κεραυνός είναι τα νεύρα του Δία" "-Και γιατί να μην είναι η κλανιά του Ηφαίστου;" Δεν πιστεύω πως υπάρχει για να δίνει λύσεις, αλλά για να τις αποκλείει μέχρι να βρεθεί η αληθινή, αυτή που θα την αποστομώσει.
insomniaK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι όλα τα συστηματα αιτιοκρατικά κι απειλή γνώση να χαμε, κάθε ζάρι 6 πλευρές θα συνέχιζε να έχει, στοχαστική διαδικασία. Αυτά με τα χάη, δεν τα ξέρω.
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ alles. Προβάδισμα έχει το λικέρ μαστίχας Απαλαρίνα ως και καλά ψαγμένη αντίθεση με την σοκολάτα, αλλά θα υπάρχει και το κονιάκ στην άκρη του μυαλού καβάτζα
saya Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Eπισης η ζωη δεν ειναι ολη μαθηματικα , υπαρχει και ο ανθρωπινος παραγοντας , τυχη , το ανεξερευνητο , πχ το χαος που δεν ξερου,ε τι ειναι .
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ανθρώπινος παράγοντας, τύχη, χάος, μαθηματικά δηλαδή. Καλημέρα
viper2005 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 που την ειδες XD μερες Υγ ξεχασα http://www.youtube.com/watch?v=PYa4qJwQQy8
Προτεινόμενες αναρτήσεις