Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Είπα να διαβάσω καμια είδηση.

• Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 12χρονο κοντά σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα
  • Ανδρας μαχαίρωσε 22 παιδιά και έναν ενήλικα σε σχολείο της Κίνας
  • Επίθεση με μαχαίρι στο πρόσωπο δέχτηκε ο Τάσος Μητρόπουλος
  • Ηράκλειο:''Αφήστε με να σφάξω τον αλήτη που σκότωσε την κόρη μου''!

Σφαγή

• Like 1
Δημοσ.

Τί ποτό αλκοολούχο μπορεί να πιει κάποιος όταν:

-Έχει ψωλόκρυο

-Το πίνει/προσφέρει μαζί με σοκολατάκια(με αμύγδαλο), σε μικρή ποσότητα(ένα-ενάμισο ποτήρι)

Και γενικά σκοπός είναι να ταιριάζει με την σοκολάτα και το κρύο. Νομίζω ψάχνω κάτι γλυκό και με όχι πάρα πολύ αλκοόλ.

Any ideas?? :-) Μην πει κανείς βότκα..

Δημοσ.

Τί ποτό αλκοολούχο μπορεί να πιει κάποιος όταν:

-Έχει ψωλόκρυο

-Το πίνει/προσφέρει μαζί με σοκολατάκια(με αμύγδαλο), σε μικρή ποσότητα(ένα-ενάμισο ποτήρι)

Και γενικά σκοπός είναι να ταιριάζει με την σοκολάτα και το κρύο. Νομίζω ψάχνω κάτι γλυκό και με όχι πάρα πολύ αλκοόλ.

Αν το θελεις για γυναικα παρε λικερακι 9/10 τρελαίνονται για τετοιες αηδιες.

• Like 2
Δημοσ.

Κι όμως, η βότκα ταιριάζει και με τα 2. Αν και η πρώτη μου επιλογή θα ήταν κονιάκ.

Δεν θέλω πολύ αλκοόλ, και η γεύση της βότκας δεν πολυταιριάζει με αυτό που ψάχνω

Αν το θελεις για γυναικα παρε λικερακι 9/10 τρελαίνονται για τετοιες αηδιες.

2 μέρες ρε πούστη μου ψάχνω αυτήν την κατηγορία και δεν θυμόμουνα το όνομα! Τελείωσε, αυτό θα πάρω. :)

Καμιά πιο συγκεκριμένη πρόταση;

Δημοσ.

Όλα ωοθήκες σου φυτρώνουν. Αν βρεις καρυδάκι είναι πιο αξιοπρεπές γιατί είναι πιο αλτέρνατιβ ή κάνα καλούα που λόγω καφέ πάει και με τη σοκολάτα, αλλιώς πας σε τία μαρία και δε συμμαζεύεται.

Πάντως μη νομίζεις πως τα λικέρ είναι ελαφρύ πράμα, επειδή είναι γλυκά το γαμάνε στη ζύμωση και μετά την κατάποση. Επιμένω στο κονιάκ.

Δημοσ.

Αν το θελεις για γυναικα [...] τρελαίνονται για τετοιες αηδιες.

Τελείωσε, αυτό θα πάρω. :)

Καμιά πιο συγκεκριμένη πρόταση;

Το rohypnol το έχεις αγοράσει ήδη;

• Like 4
Δημοσ.

Όλα ωοθήκες σου φυτρώνουν. Αν βρεις καρυδάκι είναι πιο αξιοπρεπές γιατί είναι πιο αλτέρνατιβ ή κάνα καλούα που λόγω καφέ πάει και με τη σοκολάτα, αλλιώς πας σε τία μαρία και δε συμμαζεύεται.

Πάντως μη νομίζεις πως τα λικέρ είναι ελαφρύ πράμα, επειδή είναι γλυκά το γαμάνε στη ζύμωση και μετά την κατάποση. Επιμένω στο κονιάκ.

msn, επειγόντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...