mastor10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZUpxniZBb5s 1
eSATA Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Είπα να διαβάσω καμια είδηση. Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 12χρονο κοντά σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα Ανδρας μαχαίρωσε 22 παιδιά και έναν ενήλικα σε σχολείο της Κίνας Επίθεση με μαχαίρι στο πρόσωπο δέχτηκε ο Τάσος Μητρόπουλος Ηράκλειο:''Αφήστε με να σφάξω τον αλήτη που σκότωσε την κόρη μου''! Σφαγή 1
caution Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μαχαίρι σε μισθούς και συντάξεις, φάση. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τί ποτό αλκοολούχο μπορεί να πιει κάποιος όταν: -Έχει ψωλόκρυο -Το πίνει/προσφέρει μαζί με σοκολατάκια(με αμύγδαλο), σε μικρή ποσότητα(ένα-ενάμισο ποτήρι) Και γενικά σκοπός είναι να ταιριάζει με την σοκολάτα και το κρύο. Νομίζω ψάχνω κάτι γλυκό και με όχι πάρα πολύ αλκοόλ. Any ideas?? Μην πει κανείς βότκα..
Lucifer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Κι όμως, η βότκα ταιριάζει και με τα 2. Αν και η πρώτη μου επιλογή θα ήταν κονιάκ.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τί ποτό αλκοολούχο μπορεί να πιει κάποιος όταν: -Έχει ψωλόκρυο -Το πίνει/προσφέρει μαζί με σοκολατάκια(με αμύγδαλο), σε μικρή ποσότητα(ένα-ενάμισο ποτήρι) Και γενικά σκοπός είναι να ταιριάζει με την σοκολάτα και το κρύο. Νομίζω ψάχνω κάτι γλυκό και με όχι πάρα πολύ αλκοόλ. Any ideas?? Μην πει κανείς βότκα.. Αν το θελεις για γυναικα παρε λικερακι 9/10 τρελαίνονται για τετοιες αηδιες. 2
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Κι όμως, η βότκα ταιριάζει και με τα 2. Αν και η πρώτη μου επιλογή θα ήταν κονιάκ. Δεν θέλω πολύ αλκοόλ, και η γεύση της βότκας δεν πολυταιριάζει με αυτό που ψάχνω Αν το θελεις για γυναικα παρε λικερακι 9/10 τρελαίνονται για τετοιες αηδιες. 2 μέρες ρε πούστη μου ψάχνω αυτήν την κατηγορία και δεν θυμόμουνα το όνομα! Τελείωσε, αυτό θα πάρω. Καμιά πιο συγκεκριμένη πρόταση;
Lucifer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Όλα ωοθήκες σου φυτρώνουν. Αν βρεις καρυδάκι είναι πιο αξιοπρεπές γιατί είναι πιο αλτέρνατιβ ή κάνα καλούα που λόγω καφέ πάει και με τη σοκολάτα, αλλιώς πας σε τία μαρία και δε συμμαζεύεται. Πάντως μη νομίζεις πως τα λικέρ είναι ελαφρύ πράμα, επειδή είναι γλυκά το γαμάνε στη ζύμωση και μετά την κατάποση. Επιμένω στο κονιάκ.
slipknot Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 -Το πίνει/προσφέρει μαζί με σοκολατάκια(με αμύγδαλο), σε μικρή ποσότητα(ένα-ενάμισο ποτήρι) Και γενικά σκοπός είναι να ταιριάζει με την σοκολάτα και το κρύο. Νομίζω ψάχνω κάτι γλυκό και με όχι πάρα πολύ αλκοόλ. Any ideas?? Μην πει κανείς βότκα.. Αν το θελεις για γυναικα [...] τρελαίνονται για τετοιες αηδιες. Τελείωσε, αυτό θα πάρω. Καμιά πιο συγκεκριμένη πρόταση; Το rohypnol το έχεις αγοράσει ήδη; 4
viper2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Το rohypnol το έχεις αγοράσει ήδη; κακιες...
status Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Όλα ωοθήκες σου φυτρώνουν. Αν βρεις καρυδάκι είναι πιο αξιοπρεπές γιατί είναι πιο αλτέρνατιβ ή κάνα καλούα που λόγω καφέ πάει και με τη σοκολάτα, αλλιώς πας σε τία μαρία και δε συμμαζεύεται. Πάντως μη νομίζεις πως τα λικέρ είναι ελαφρύ πράμα, επειδή είναι γλυκά το γαμάνε στη ζύμωση και μετά την κατάποση. Επιμένω στο κονιάκ. msn, επειγόντως.
athlios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τον καβλωσες τον κρητικο ανοιξε και καμερα. Sent from my iPhone using Insomnia 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις