*nenya* Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Stavi έλα, cheer up! Νέο κορίτσι είσαι, άσε τη μιζέρια και κάνε ό,τι θεωρείς καλύτερο για τον εαυτό σου! Ποδήλατο έχεις; Τις καλές μέρες βγες έξω για βόλτα. Περπάτα στα μέρη στα οποία ηρεμείς και γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Κάλεσε κοντινούς φίλους σπίτι για καφέ κλπ. Και τραγούδα! Με το τραγούδι ξεχνιέσαι κιόλας! 2
stavi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Stavi έλα, cheer up! Νέο κορίτσι είσαι, άσε τη μιζέρια και κάνε ό,τι θεωρείς καλύτερο για τον εαυτό σου! Ποδήλατο έχεις; Τις καλές μέρες βγες έξω για βόλτα. Περπάτα στα μέρη στα οποία ηρεμείς και γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Κάλεσε κοντινούς φίλους σπίτι για καφέ κλπ. Και τραγούδα! Με το τραγούδι ξεχνιέσαι κιόλας! ευχαριστώ πολύ, ήδη νιώθω καλύτερα.. ειλικρινά!!! ναι θα τα κάνω αυτά, περιμένω και μια φίλη την άλλη εβδομάδα, θα κάνουμε πολύ ποδήλατο, μας αρέσει και στις δύο!!! 1
Toufas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 ναι καλά nenya, όταν σου έλεγα να βγούμε μου λέγες τα ίδια που έλεγε η stavi 2
revolver1990 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε και είχα καιρό να δω live ληστεία στο Ηράκλειο
viper2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EtmptjuSpHo
athlios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ακυρο. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2012 από athlios
leftermann Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 κάποιος μερακλώθηκε απόψε μου φαίνεται. Μπαη δε γουέη, η χελώνα και η λεχώνα δεν έχουν και πολλές διαφορές, οπότε μαλακία η υπογραφή σου Άθλιε. Καλημέρες έβρυμπάντυ. http://www.youtube.com/watch?v=prm1JjbbHSA
athlios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Πηγα δουλεια με τα ποδια μετα απο καιρο. Εχω χάσει το αυτοκινητο ομως και αυτο δεν ειναι πολυ καλο γενικά. Καλημερα μας.
alexzzz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Stavi έλα, cheer up! Νέο κορίτσι είσαι, άσε τη μιζέρια και κάνε ό,τι θεωρείς καλύτερο για τον εαυτό σου! Ποδήλατο έχεις; Τις καλές μέρες βγες έξω για βόλτα. Περπάτα στα μέρη στα οποία ηρεμείς και γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Κάλεσε κοντινούς φίλους σπίτι για καφέ κλπ. Και τραγούδα! Με το τραγούδι ξεχνιέσαι κιόλας! ευχαριστώ πολύ, ήδη νιώθω καλύτερα.. ειλικρινά!!! ναι θα τα κάνω αυτά, περιμένω και μια φίλη την άλλη εβδομάδα, θα κάνουμε πολύ ποδήλατο, μας αρέσει και στις δύο!!! 2
leftermann Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 πουλές απατεώνα μικρομαγαζάτορα, παρήγγειλα και ινβερτερ και καλώδιο. Θα αλλάξω πρώτα το ινβέρτερ, να δω αν είχες δίκιο. Γιατί εγώ λέω καλώδιο φταίει, ουγκ.
alexzzz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 πουλές απατεώνα μικρομαγαζάτορα, παρήγγειλα και ινβερτερ και καλώδιο. Θα αλλάξω πρώτα το ινβέρτερ, να δω αν είχες δίκιο. Γιατί εγώ λέω καλώδιο φταίει, ουγκ. η περίπτωση μου με προβληματίζει ακόμα... χτες άλλαξα ένα inverter σε ένα laptop και σκεφτόμανε πάλι τα σιροπιαστά σου
leecherman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Σταυρούλα,ακόμα δε βρήκες γκόμενο ρε συ; Τι στο διάλο,τόσα μαλακισμένα είναι εκεί έξω,δε θα βρεθεί ένας και για σένα; btw,να σου πω μια αλήθεια,το άσπρο άλογο είναι στο γκαράζ για πέταλα,βολέψου και με παπάκι ή ποδαράτα. Καλές σκέψεις! edit Με ανθιστήκατε χαμούρες.... 1
athlios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Λεφτερ μη τον ακους, για να σε φαει τα σιροπιαστα το λεεεει.
μαφαλντα Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Λεφτερ δεν θέλει σιροπιαστά κάνει δίαιτα αφού. Καλημέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις