Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Stavi έλα, cheer up! Νέο κορίτσι είσαι, άσε τη μιζέρια και κάνε ό,τι θεωρείς καλύτερο για τον εαυτό σου! Ποδήλατο έχεις; Τις καλές μέρες βγες έξω για βόλτα. Περπάτα στα μέρη στα οποία ηρεμείς και γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Κάλεσε κοντινούς φίλους σπίτι για καφέ κλπ. Και τραγούδα! Με το τραγούδι ξεχνιέσαι κιόλας!

• Like 2
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Stavi έλα, cheer up! Νέο κορίτσι είσαι, άσε τη μιζέρια και κάνε ό,τι θεωρείς καλύτερο για τον εαυτό σου! Ποδήλατο έχεις; Τις καλές μέρες βγες έξω για βόλτα. Περπάτα στα μέρη στα οποία ηρεμείς και γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Κάλεσε κοντινούς φίλους σπίτι για καφέ κλπ. Και τραγούδα! Με το τραγούδι ξεχνιέσαι κιόλας!

ευχαριστώ πολύ, ήδη νιώθω καλύτερα.. ειλικρινά!!!

ναι θα τα κάνω αυτά, περιμένω και μια φίλη την άλλη εβδομάδα, θα κάνουμε πολύ ποδήλατο, μας αρέσει και στις δύο!!!

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα δουλεια με τα ποδια μετα απο καιρο. Εχω χάσει το αυτοκινητο ομως και αυτο δεν ειναι πολυ καλο γενικά.

Καλημερα μας.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ, ήδη νιώθω καλύτερα.. ειλικρινά!!!

ναι θα τα κάνω αυτά, περιμένω και μια φίλη την άλλη εβδομάδα, θα κάνουμε πολύ ποδήλατο, μας αρέσει και στις δύο!!!

2307890-anchorman-well-that-escalated-quickly_super.jpg

• Like 2
Δημοσ.

πουλές απατεώνα μικρομαγαζάτορα, παρήγγειλα και ινβερτερ και καλώδιο. Θα αλλάξω πρώτα το ινβέρτερ, να δω αν είχες δίκιο. Γιατί εγώ λέω καλώδιο φταίει, ουγκ.

Δημοσ.

πουλές απατεώνα μικρομαγαζάτορα, παρήγγειλα και ινβερτερ και καλώδιο. Θα αλλάξω πρώτα το ινβέρτερ, να δω αν είχες δίκιο. Γιατί εγώ λέω καλώδιο φταίει, ουγκ.

η περίπτωση μου με προβληματίζει ακόμα... χτες άλλαξα ένα inverter σε ένα laptop και σκεφτόμανε πάλι τα σιροπιαστά σου

Δημοσ.

Σταυρούλα,ακόμα δε βρήκες γκόμενο ρε συ;

Τι στο διάλο,τόσα μαλακισμένα είναι εκεί έξω,δε θα βρεθεί ένας και για σένα;

btw,να σου πω μια αλήθεια,το άσπρο άλογο είναι στο γκαράζ για πέταλα,βολέψου και με παπάκι ή ποδαράτα.

Καλές σκέψεις!

edit

Με ανθιστήκατε χαμούρες....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...