Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που δεν ακούς ΤΙΠΟΤΑ απ' όσα λέει και πετάς τα "αχά", "ναι...", "έτσι είναι!" στις κατάλληλες παύσεις, δουλεύει ακόμα! Και πάνω που το έχεις παραγαμήσει και κοντεύει να περάσει μία ώρα χωρίς να κάνεις ολόκληρη πρόταση, και είσαι σίγουρος ότι τώρα όπου να 'ναι θα σε ξεσκεπάσει, και θα δει ότι το iphone δεν τον χαϊδεύεις από αμηχανία, αλλά έχεις βάλει κανονικά pokerist, σε ρωτάει "Σε στεναχώρησα;"

smileypffflarge_postcard-p239126654642866261en8sh_325.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Αμα εχεις χρημα ρε πουστη μου ετσι ειναι , και δεντρα και στολισμους και φασιανους και κρασά!

ΚΑΙ ΜΟΣΤΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ.

έτσι είναι, Άθλιε. Άλλωστε, το χρήμα και ο βήχας δεν κρύβονται.

Δημοσ.

ΓΑΜΑΕΙ ΚΩΛΟΥΣ.

Έχω να κάνω τόσο καλή επένδυση από το 92' που ψώνισα τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς!

• Like 5
Δημοσ.

Πω πω - προβλέπω μεγάλη βελτίωση στην σεξουαλική ζωή του liopyrου. Εδώ με ένα dvd_εκεί_χάμω και οι πομπές του είχαν φτάσει μέχρι το Κιάτο, τώρα που πήρε και προβόλι θα μας τον ακουμπήσει θέλουμε δε θέλουμε.

:)

Δημοσ.

Άσε, θα φέρω Τα Σκυλιά του Καβλώφ, σε high definition.

Γάμησε με με την poison, αυτή και μια mademoiselle απλά instant χάσιμο. Τι σκατά, φερορμόνες βάζουν μέσα;!

Δημοσ.

Την έχουμε ξανακάνει κάπου αυτή τη κουβέντα εδώ μέσα, ήταν πολύ ποιητική!

Εγώ θα έχωνα και Παπαρήγα αν τη φόραγε, το δηλώνω, πάρτε screenshot να με εκβιάζετε στο μέλλον.

Δημοσ.

Προφάσεις εν αμαρτίαις: η Παπαρήγα σε σηκώνει μία ή άλλη, απλά ψάχνεις μια αφορμή για να γλυτώσεις την κοινωνική κατακραυγή, απ' τα συντρόφια.

Απελευθερώσου βρε ανωμαλαρα, δεν είναι ντροπή :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...