caution Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που δεν ακούς ΤΙΠΟΤΑ απ' όσα λέει και πετάς τα "αχά", "ναι...", "έτσι είναι!" στις κατάλληλες παύσεις, δουλεύει ακόμα! Και πάνω που το έχεις παραγαμήσει και κοντεύει να περάσει μία ώρα χωρίς να κάνεις ολόκληρη πρόταση, και είσαι σίγουρος ότι τώρα όπου να 'ναι θα σε ξεσκεπάσει, και θα δει ότι το iphone δεν τον χαϊδεύεις από αμηχανία, αλλά έχεις βάλει κανονικά pokerist, σε ρωτάει "Σε στεναχώρησα;" 1
caution Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ουουουυ, μέχρι και reverse ενοχές ενεργοποίησα. Social engineering στους κόφτες. Και 2k ψευτικά λεφτά στο poker. Μεγαλεία.
leftermann Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Αμα εχεις χρημα ρε πουστη μου ετσι ειναι , και δεντρα και στολισμους και φασιανους και κρασά! ΚΑΙ ΜΟΣΤΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ. έτσι είναι, Άθλιε. Άλλωστε, το χρήμα και ο βήχας δεν κρύβονται.
caution Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Πήρες προβόλι βρε σιχαμένα καταναλωτικέ τύπε;
liopyr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 ΓΑΜΑΕΙ ΚΩΛΟΥΣ. Έχω να κάνω τόσο καλή επένδυση από το 92' που ψώνισα τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς! 5
caution Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Πω πω - προβλέπω μεγάλη βελτίωση στην σεξουαλική ζωή του liopyrου. Εδώ με ένα dvd_εκεί_χάμω και οι πομπές του είχαν φτάσει μέχρι το Κιάτο, τώρα που πήρε και προβόλι θα μας τον ακουμπήσει θέλουμε δε θέλουμε.
liopyr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Φόρα poison και ετοιμάζω Brokeback Mountain.
caution Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Άσε, θα φέρω Τα Σκυλιά του Καβλώφ, σε high definition. Γάμησε με με την poison, αυτή και μια mademoiselle απλά instant χάσιμο. Τι σκατά, φερορμόνες βάζουν μέσα;!
liopyr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Την έχουμε ξανακάνει κάπου αυτή τη κουβέντα εδώ μέσα, ήταν πολύ ποιητική! Εγώ θα έχωνα και Παπαρήγα αν τη φόραγε, το δηλώνω, πάρτε screenshot να με εκβιάζετε στο μέλλον.
caution Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Προφάσεις εν αμαρτίαις: η Παπαρήγα σε σηκώνει μία ή άλλη, απλά ψάχνεις μια αφορμή για να γλυτώσεις την κοινωνική κατακραυγή, απ' τα συντρόφια. Απελευθερώσου βρε ανωμαλαρα, δεν είναι ντροπή
Toufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Φόρα poison και ετοιμάζω Brokeback Mountain.
Προτεινόμενες αναρτήσεις