Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 από το μεσημέρι μετά κι εδώ δροσιά αλλά εμείς δεν είμαστε μέτρο σύγκρισης εδώ γιατί πάντα έχει ένα ελαφρύ αεράκι
mary Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Και γιατί είναι κακό να έχουμε δροσερό καλοκαίρι; Καθολου κακό! Ισα ισα! Αλλά να μην κανει και 10-15 μερες καυσωνα να φχαριστηθουμε θαλασσα; Ναι μονο οταν εχει 35+ μπαινω για μπανιο.
margaritagr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Νταξει εγω δε θελω καυσονα!! Οι 30 βαθμοι ειναι μια χαρα... Τη βροχη δε θελω
Zaknafein Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δροσερό καλοκαίρι οκ sure, άντε και καμιά βροχή, αλλά χαλάζι ρε γμτ -.- @mary1 Με λίγο lag, gz mrs. News Editor, ελπίζω να σου δίνουν και τπτ ποσοστά!
Adon1s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Και γιατί είναι κακό να έχουμε δροσερό καλοκαίρι; Καθολου κακό! Ισα ισα! Αλλά να μην κανει και 10-15 μερες καυσωνα να φχαριστηθουμε θαλασσα; Ναι μονο οταν εχει 35+ μπαινω για μπανιο. Και ναχεις γυρισει απο διακοπες και τοτε ναναι που βαραει ο κάφσωνας Ωρε μανα μ
mary Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δροσερό καλοκαίρι οκ sure, άντε και καμιά βροχή, αλλά χαλάζι ρε γμτ -.- @mary1 Με λίγο lag, gz mrs. News Editor, ελπίζω να σου δίνουν και τπτ ποσοστά! δε καταλαβα τι ειν αυτα....
slevinkelevra Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 και μενα. Δε νομιζω να εχουμε πολυ ζεστο καλο καιρι εφέτο. μακαρι!!! αν και τα τελευταια χρονια εχει ενα συγκεκριμενο guota ζεστης που πρεπει να κανει. μη δεις 35αρια μες τον Οκτωβρη
Zaknafein Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 δε καταλαβα τι ειν αυτα.... Lag = καθυστέρηση, gz = grats = congratulations...
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δροσερό καλοκαίρι ας κάνει. Ας έχει και 28 βαθμούς, δεν με χαλάει. Αλλά όχι αυτό το ΧΑΛΙ που βρέχει σχεδόν κάθε μέρα ίσα ίσα για να τα κάνει όλα μούσκεμα και να μην μπορείς να πας για ποδήλατο, να αυξάνει την κωλουγρασία στο 650%, να μην μπορείς να περπατήσεις να πας μια βόλτα το απόγευμα βράδυ όμορφα. Και η μαλακία είναι ότι ρίχνει συνέχεια τα απογεύματα που είναι η ώρα η παραγωγική. Πρωι δεν έχει ρίξει εδώ και μήνες που κοιμάμαι και δεν με πειράζει. Το γαμήδι. Και το κερασάκι στην τούρτα, μπαίνω κάθε μέρα πολλές φορές για να δω τον καιρό της επόμενης, και η πρόβλεψη αλλάζει συνεχώς. Εχθές, για την δευτέρα έλεγε λιακάδα όλη μέρα, σήμερα λέει όλο συννεφιά, και το βράδυ που θα μπω θα έχει ξαναλλάξει η πρόβλεψη και θα δίνει βροχή. Στάνταρ πράγματα
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Πόσο βαριέμαι να διαβάσω τώρα. Επίσης δεν περνάει η ώρα να πάμε για κανά τρεξιματάκι. Σπερες
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Με την λάσπη και την υγρασία θα πας για τρέξιμο;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Εντωμεταξύ εχω Οτε tv Δορυφορικό. και στις 15:03 μέχρι τις 15:10 μου κόπηκε η εικόνα και δεν είχε σήμα εκείνα τα λεπτα.Και μένω Κρήτη και δεν έβρεχε σήμερα .Και πως στο δ***ο επειδή έβρεχε στην Αθηνα κόπηκε το σήμα στην Κρήτη ,μεσω δορυφόρου?
mary Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Lag = καθυστέρηση, gz = grats = congratulations... Thanks a lot!Προς το παρόν είμαι σε συζητήσεις για μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό του Lucifer. Μόνο 8ωρο που δε χτυπαω ακόμα
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ημουν φορτωμένος νευρα , σκατά μέρα και λέω ας κάτσω να δω μερικά επεισόδια μαζεμένα να χαλαρώσω , με το καφεδάκι μου λεω τι μπορεί να παίζει , αρχή της σεζον ειναι. bad idea , Kurt Sutter i hate u man. sons of anarchy spoilers at first i was sad then i was happy "This is what she felt" BAAM! and now im.. wtf i'm supposed to feel? Τερμα σπασαρχιδης ο Οπι. Απορω γιατι η αναστατωση αυτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις