dimitra_m3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δες τη φωτο που ανεβασα στο φουμπου. Δεν τη λες και πολυ μικρη Αλλα ναι, αν κανω κορη εννοειται γαλλικα και πιανο. Αλλα με τιποτα μπαλετο. Ποτε. Βρε και να παντρευτεί για σένα πάντα "μικρή" θα 'ναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Επική η κόπια του "Monsieur Hulot's Holiday" στο Άνεσις, από το αρχείο της Ταινιοθήκης, πολυτονικό και καθαρεύουσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Τελείωσα χθες το police squad. Τι έπος και τι χάσαμε... Μέρες ιδρωμένα μου κορμιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέραααααα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ποιος πανεξυπνος ανθρωπος σκεφτηκε την τρομερη ιδεα, να βαλει πορτα γκαραζ σε ολοκληρη την μπροστα εισοδο πολυκατοικιας? Δηλαδη και να θες να μπεις και να βγεις απο την πολυατοικια, χωρις αμαξι, παλι θες να ανοιγοκλεινεις γκαραζοπορτες. Ρε μλκες σοβαρα τωρα, την παλευεται μερικοι ανθρωποι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 έτσι αποφεύγονται και οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Και με τριπλες πορτες στην εισοδο γινεται αυτο. Ας το κανουμε λοιπον !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Για να έχουν κλείσει ολόκληρη την είσοδο όπως λες,προφανώς έχει συμφωνήσει όλη η πολυκατοικία ή θα τους έχουν ρημάξει στις κλεψιές. οπότε η δική σου και η δική μου γνώμη περισσεύει μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Είχαμε πάρτυ στη γειτονιά χτες, πρέπει να κατοχυρωθεί ως ειδεχθές έγκλημα να παίζει Γονίδης στο διαπασόν... Μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ε οχι ρε ζακ. οχι οχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ... φανγκερλ του Γονίδη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 όχι αλλά όπως και να το κάνεις,δεν τον λες και Παντελίδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ειμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!!!! Αξιζε ενας μηνας κλεισουρα, γιατι τελος το κωλοαρθρο σας, γραψιμο, edit, αναφορες, διαβασμα ξερω κ γω ποσων πηγων, 40 references κ ξενυχτι και παλι edit και παλι πηγες και παλι γραψιμο. Αλλα guess what! Τωρα Ειμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!!!! Διακοπες, μουσικες, παραλια, βουτιες, εκμαθηση κωδικα, καφεδες,ιντερνετικο ψαξιμο για δουλεια, υπνος, αραλικι, γκομενακια, σφιχτα κωλαρακια καλυμμενα με ελαχιστο υφασμα. Και οποιος παει να μου το χαλασει (φωνη mikeius)θα του βιασω τη μανα του. Χρησιμοποιωντας σα δονητη τη κορη του. κατανοεις το γεγονος οτι θα γινει χαος απο gifs http://www.youtube.com/watch?v=eKQOk5UlQSc#t=249 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 όχι αλλά όπως και να το κάνεις,δεν τον λες και Παντελίδη #δεπαςκαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 #έχειζέστη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις