Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να δεις κάτι τσαρουχιές που έριχνα στο φρένο με το αριστερό όταν πρωτοπήρα το αυτόματο. Ακόμα λίγο και θα ανοίγαν και οι αερόσακοι...

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Μια φορα ειπα να δοκιμασω να φρεναρω με το αριστερο, ειχα 80κμ και μετα αφου σφυριξαν τα λαστιχα απο την τριβη με την ασφαλτο ειχα 20κμ και ολα αυτα απο ενα απαλο φρεναρισμα που ηθελα να κανω.

Δημοσ.

Κι εγω έχω φρενάρει με αριστερό. Ήθελα απλά να το πατήσω να μην φρενάρει σχεδόν καθόλου. Το αποτέλεσμα ήταν ότι αυτοί στο πίσω κάθισμα ήρθαν μπροστά, μάλλον να δουν τι κάνω.

Δημοσ.

Βαριεμαι να διαβαζω τα υπολοιπα ΑΛΛΑ ο φρηντουμπας βλεπει Ασκητη. Οοοοοοκει

Μιλούσε στη χτεσινή εκπομπή του Θεοδωράκη σχετικά με την εφηβική σεξουαλικότητα. Σε χαλάει ο Ασκητής;

Δημοσ.

Πάντα αναρωτιόμουν γιατί ακόμα και με το πιο απαλό άγγιγμα του αριστερού ποδιού το φρένο ερεθίζεται τόσο...

• Like 2
Δημοσ.

Πάντα αναρωτιόμουν γιατί ακόμα και με το πιο απαλό άγγιγμα του αριστερού ποδιού το φρένο ερεθίζεται τόσο...

Μου φάνηκαν υπερβολικά όλα αυτά μέχρι που το δοκίμασα πριν λίγο.

Πήγαινα με 30 και δοκίμασα να το πατήσω όσο πιο ελαφρά μπορούσα. Μπήκε ABS, κοκάλωσε και μου'σβησε, επί τόπου.

What is this sorcery?

• Like 2
Δημοσ.

Μου φάνηκαν υπερβολικά όλα αυτά μέχρι που το δοκίμασα πριν λίγο.

Πήγαινα με 30 και δοκίμασα να το πατήσω όσο πιο ελαφρά μπορούσα. Μπήκε ABS, κοκάλωσε και μου'σβησε, επί τόπου.

What is this sorcery?

Πιθανότατα έχει να κάνει με τη συχνότητα χρήσης σε συνδυασμό με περίεργα παιχνίδια του μυαλού λόγω καλωδίωσης.

Αποκαλυπτικό παράδειγμα: όταν τραβάω με το αριστερό, "κρατάω" πολύ περισσότερο.

Δημοσ.

Αποκαλυπτικό παράδειγμα: όταν τραβάω με το αριστερό, "κρατάω" πολύ περισσότερο.

Απρόβλεπτη αιτία: Ίσως να μην χειρίζεσαι καλά το ποντίκι με το δεξί
  • Super Moderators
Δημοσ.

έτρωγα κάτι φρέσκα croissant από φούρνο, που ήταν και πραγματικά "μισοφέγγαρα", αυτά απλά δεν τα καταδέχομαι πλέον :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...