leftermann Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 να δεις κάτι τσαρουχιές που έριχνα στο φρένο με το αριστερό όταν πρωτοπήρα το αυτόματο. Ακόμα λίγο και θα ανοίγαν και οι αερόσακοι...
Chrisxxx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μια φορα ειπα να δοκιμασω να φρεναρω με το αριστερο, ειχα 80κμ και μετα αφου σφυριξαν τα λαστιχα απο την τριβη με την ασφαλτο ειχα 20κμ και ολα αυτα απο ενα απαλο φρεναρισμα που ηθελα να κανω.
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Κι εγω έχω φρενάρει με αριστερό. Ήθελα απλά να το πατήσω να μην φρενάρει σχεδόν καθόλου. Το αποτέλεσμα ήταν ότι αυτοί στο πίσω κάθισμα ήρθαν μπροστά, μάλλον να δουν τι κάνω.
athlios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Στο επομενο λεβελ τα κάνεις ολα με το δεξι. Συμπλεκτη-Φρενο-Γκαζι. Εκει να δω τη μαγκια σας. φλωροι.
freedubus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Βαριεμαι να διαβαζω τα υπολοιπα ΑΛΛΑ ο φρηντουμπας βλεπει Ασκητη. Οοοοοοκει Μιλούσε στη χτεσινή εκπομπή του Θεοδωράκη σχετικά με την εφηβική σεξουαλικότητα. Σε χαλάει ο Ασκητής;
tehAllantin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Πάντα αναρωτιόμουν γιατί ακόμα και με το πιο απαλό άγγιγμα του αριστερού ποδιού το φρένο ερεθίζεται τόσο... 2
pappous_soulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Πάντα αναρωτιόμουν γιατί ακόμα και με το πιο απαλό άγγιγμα του αριστερού ποδιού το φρένο ερεθίζεται τόσο... Μου φάνηκαν υπερβολικά όλα αυτά μέχρι που το δοκίμασα πριν λίγο. Πήγαινα με 30 και δοκίμασα να το πατήσω όσο πιο ελαφρά μπορούσα. Μπήκε ABS, κοκάλωσε και μου'σβησε, επί τόπου. What is this sorcery? 2
parsifal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Ααααα, βλέπω άρχισε να χιονίζει στα αβατάριά σας...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 τα φτερά το κάνουν έτσι κι αλλιώς χριστουγεννιάτικο
slipknot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μου φάνηκαν υπερβολικά όλα αυτά μέχρι που το δοκίμασα πριν λίγο. Πήγαινα με 30 και δοκίμασα να το πατήσω όσο πιο ελαφρά μπορούσα. Μπήκε ABS, κοκάλωσε και μου'σβησε, επί τόπου. What is this sorcery? Πιθανότατα έχει να κάνει με τη συχνότητα χρήσης σε συνδυασμό με περίεργα παιχνίδια του μυαλού λόγω καλωδίωσης. Αποκαλυπτικό παράδειγμα: όταν τραβάω με το αριστερό, "κρατάω" πολύ περισσότερο.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Αποκαλυπτικό παράδειγμα: όταν τραβάω με το αριστερό, "κρατάω" πολύ περισσότερο. Απρόβλεπτη αιτία: Ίσως να μην χειρίζεσαι καλά το ποντίκι με το δεξί
caution Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Πω πω το άτιμο, κλασική αξία κόντεψα να φάω και τον αντίχειρά μου! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 έτρωγα κάτι φρέσκα croissant από φούρνο, που ήταν και πραγματικά "μισοφέγγαρα", αυτά απλά δεν τα καταδέχομαι πλέον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις