Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε κοριτσια (και αγορια) καμια καλη αλοιφη/κατασκευασμα για κυστικη ακμη ξερουμε? Ροακιουταν ΔΕΝ ξαναπερνω.- Ρε τη τυχη μου καλοκαιριατικα. Για πειτε....

• Απαντ. 38,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• nicoc89

2558

• viper2005

2348

• leftermann

1563

• athlios

1526

Δημοσ.

Οτι προτεινει ο δερματολογος επαιρνα . Ηταν μια αλοιφη δε τη θυμαμαι τωρα η οποια εκανε δουλεια αλα δυστυχως αποσυρθηκε.

Καταλαβαινεις πως δεν μπορω να σου προτεινω σκευασμα μιας και προκειται για θεμα υγειας και καλυτερη εικονα εχει ο δερματολογος που επισκεπτεσαι ( no offence ε )

Εδιτ

Αν και αντιδεοντολογικο και λαθος που το κανω , αλλα της Αβεν το clearence (αν θυμαμαι καλα) ηταν που το πηρα τελευταια φορα

Δημοσ.

Τι offence ρε σιγα, ξεκολλα. Νταξ, δεν εχω και κατι, απλα ειναι η επιμονη ακμη που κανει σπυρακια με πυον και εχουν βαθος μεσα στο δερμα και αφηνουν σημαδια και τα γαμημενα ΔΕΝ εχουν κορυφη. Ευτυχως μονο στη πλατη! Οποτε δε χρειαζεται να παω δερματολογο. Να σκασω κανα 100αρι για καταληξει παλι να μου δωσει αλοιφη? Ε, παω φαρμακειο και περνω κατευθειαν αλοιφη που θα μου προτεινουν. Απλα το θεμα ειναι αν ξερετε εσεις καμια καλη. 

• Like 1
Δημοσ.

Η διαφορα με τον φαρμακοποιο ειναι οτι απλα πουλαει φαρμακα ενω ο δερματολογος (ο σωστος) ειναι ο ιατρος που θα σου προτεινει μια αλοιφη με βαση την εικονα που εχει ηεκαστοτε περιπτωση.

Στατιστικα τα πουλανε οι φαρμακοποιοι γενικα (μαζι με τους κορρεδες τα ντεπον και τις παντοφλες).

Πουλανε μια αλοιφη σε εναν,ακουει οτι επιασε και ετσι το προτεινουν στον επομενο. Στατιστικα και επειδη ετσι ακουει δηλαδη.

Μια εβδομαδα αν εχεις πυρετο θα σου δωσει αντιβιωση ετσι για πλακα γτετσι εκανε και στον αλλο κ εγινε καλα.Ασχετο αν ειναι ιατρικως εγκλημα και λαθος.

Κατανοω οτι η αμοιβη του ιατρου ειναι το αποτρεπτικο της υποθεσης αλλα απλα θελω να σου δειξω την διαφορα που εχει η γνωμη του εμπορου φαρμακων με την γνωμη του κλινικου ιατρου .

Ασχετο αλλα δοξα τον θεο δεν πηρα αντιβιωση τον χειμωνα που προτεινε η φαρμακοπωλισσα στην μητερα μου.Εχω 10 ρονια να βαλω αντιβιοτικο στο στομα μου επειδη γενικα δεν αρρωσταινω κ γενικα τα περναω ευκολα κ.γρηγορα ιωσεις κλπ.

Ειχα 2 εβδομαδες πυρετο με υφεσεις και εξαρσεις μεσα στην ημερα.Πηγα νοσοκομειο,εκανα εξετασεις και ηταν απλα επιμονη ιωση.Βιταμινες και καθαρισα σε 3 μερες. Καταλαβαινεις το κακο που απετρεψα να διαπραξω.

Δημοσ.

Τι offence ρε σιγα, ξεκολλα. Νταξ, δεν εχω και κατι, απλα ειναι η επιμονη ακμη που κανει σπυρακια με πυον και εχουν βαθος μεσα στο δερμα και αφηνουν σημαδια και τα γαμημενα ΔΕΝ εχουν κορυφη. Ευτυχως μονο στη πλατη! Οποτε δε χρειαζεται να παω δερματολογο. Να σκασω κανα 100αρι για καταληξει παλι να μου δωσει αλοιφη? Ε, παω φαρμακειο και περνω κατευθειαν αλοιφη που θα μου προτεινουν. Απλα το θεμα ειναι αν ξερετε εσεις καμια καλη. 

Ίδια φάση και εγώ,ολόκληρη η πλάτη.Υπέφερα για δύο μήνες,άλλαξα 3 δερματολόγους και άλλες τοσες αγωγές με αλοιφές,αντισυπτικά και συναφή σκευάσματα.

Πήγα σε έναν Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο,με έβαλε σε ένα μηχάνημα σάν αυτά του solarium,με "έψησε" για μερικά λεπτά με τα σπυριά μαράθηκαν μέσα σε 3-4 μέρες.

Δημοσ.

Αν εισαι Θεσσαλονικη παντως μπορω να σε προτεινω εναν πολυ καλο δερματολογο. Φαρμκειο μεν αλλα Θ Ε Ο Σ . Στο γυμνασιο κ για 2 χρονια ειχα σοβαρο προβλημα σε προσωπο κ πλατη. Ντρεπομουν να βγω εξω και να βγαλω μπλουζα στη παραλια. Εγινα καλα και χωρις σημαδια .

Δημοσ.

Θενξ

Εγω παλια ημουν οκ με Ροακιουταν, βαρυ χαπυ, κομμενα τα τηγανιτα κτλ κτλ για να μη σου κανουν επιπλοκες με το χαπι στον οργανισμο και αιματολογικες καθε 2μηνο για να δεις αν εισαι οκ και ξηροδερμια κτλ κτλ. Ολο αυτο κανα χρονο. Σατανας σκετος, δε ξαναπερναω κατι τετοιο, ας εχω σπυρια. 

Καλα δημοσιο νοσοκομειο θα γελανε, εδω σε νησι κ επαρχια μισος χειρουργος εχει μεινει 3 ειδικευομενοι κ μιση νοσοκομα. Αμα παω θα μου πουνε καλα ηρθες με το αισθητικο σου θεματακι?

Δεν λεω οτι δε παω στους γιατρους επειδη ειμαι μαγκας ουτε οτι περνω οτι φαρμακο λαχει. Και γω τα τελευταια χρονια προσπαθω να μη περνω φαρμακα αμα δε χρειαζεται. Αλλα ρε φιλε, το θεμα ειναι οτι ειναι πανακριβος ο δερματολογος. Και οι δερματολογοι πλεον δεν ειναι σε κανενα ταμειο νομιζω, οποτε ολα απο τσεπη. Οποτε θα τη παλεψω με καμια χαλαρη αλοιφη η κανα φυτικο σκευασμα τουλαχιστον να τα ξερενει.  

Το ολο θεμα ειναι οτι θελω να φυγουν για να παω να κανω κερι στη πλατουλα και να μην ειμαι αρκουδα και κυριως να μη ζεσταινομαι. Ε τωρα καλοκαρι, εχω κ ωραια πλατη ο κερατουκλης  :P και εχω τις μαλακιες. Ελεος? Ελεος !

edit οχι δεν ειμαι σαλονικα μαν. Πλακα πλακα δεν εχω ερθει ποτε. Αμαρτια!!!

Δημοσ.

καλά ακόμα δεν καθάρισες και σκέφτεσαι αποτριχώσεις εσύ...

από διατροφή πως πας; εννοώ σου λείπουν τίποτα βιταμίνες;

• Moderators
Δημοσ.

Xoρευε σημερα η μεγαλη μου ανιψια μου latin σε ενα θεατρο με τη σχολη χορου. Γαματη φαση κλπ. Αλλα ρε γμτ το πρωτο μερος ηταν μπαλετο. ΜΠΑΛΕΤΟ. Και ηταν βαρετο μεχρι αηδιας, παιζει να με πηρε ο υπνος λιγο. Αλλα το δευτερο μερος με τα latin και τα λοιπα γρηγορα ηταν αποζημιωτικο.

Anyway, καληνυχτα αγαπουλες. Ναι viper it's here to stay :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Xoρευε σημερα η μεγαλη μου ανιψια μου latin σε ενα θεατρο με τη σχολη χορου. Γαματη φαση κλπ. Αλλα ρε γμτ το πρωτο μερος ηταν μπαλετο. ΜΠΑΛΕΤΟ. Και ηταν βαρετο μεχρι αηδιας, παιζει να με πηρε ο υπνος λιγο. Αλλα το δευτερο μερος με τα latin και τα λοιπα γρηγορα ηταν αποζημιωτικο.

Anyway, καληνυχτα αγαπουλες. Ναι viper it's here to stay :lol:

Ωραία, να ξέρεις τη δικιά σου μικρή να μη τη στείλεις ΜΠΑΛΕΤΟ, (γαλλικά και πιάνο).

Κατευθείαν για belly dance! 

• Like 1
Δημοσ.

καλά ακόμα δεν καθάρισες και σκέφτεσαι αποτριχώσεις εσύ...

από διατροφή πως πας; εννοώ σου λείπουν τίποτα βιταμίνες;

μια χαρα ρε κ φρουτα κ πολυ λιγα γλυκα και γενικα μαμαδισια κατασταση. Καλα η κυστικη ακμη δε θελει πολλα, ερχεται κ φευγει με τις σεζον. 

• Moderators
Δημοσ.

Ωραία, να ξέρεις τη δικιά σου μικρή να μη τη στείλεις ΜΠΑΛΕΤΟ, (γαλλικά και πιάνο).

Κατευθείαν για belly dance! 

Δες τη φωτο που ανεβασα στο φουμπου. Δεν τη λες και πολυ μικρη :lol:

Αλλα ναι, αν κανω κορη εννοειται γαλλικα και πιανο. Αλλα με τιποτα μπαλετο. Ποτε.

• Like 1
Δημοσ.

Και μενα πριν κανα μηνα, μου βγηκαν 3 σπυρια κατω απο τα χειλια. Απο οτι ειδα φωτος στο google, κυστικη ακμη πρεπει να ηταν. Πρωτη φορα τετοια σπυρια (ποτε δεν ειχα στο προσωπο), εφυγαν σε μια βδομαδα και αφησαν ελαχιστο σημαδι.

Δημοσ.

μια χαρα ρε κ φρουτα κ πολυ λιγα γλυκα και γενικα μαμαδισια κατασταση. Καλα η κυστικη ακμη δε θελει πολλα, ερχεται κ φευγει με τις σεζον. 

Μήπως τίποτα βιταμίνες ενίσχυαν την κατάσταση ξερω γω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...